miss taltul jones
New member
אקורדים לגיטרה
היי לכולם מה שלומכם
התחלתי לנגן על הגיטרה בגילי המופלג והאמת שהולך לי לא רע, העניין הוא שביום הראשון שהחזקתי גיטרה ביד, חבר שלי התעקש שאני אלמד Am C E Em ואני התעקשתי שילמד אותי את it there anybody out there הוא לא ידע לצערי אבל אז הזדמן בדרכי אחד שכן ידע והוא הראה לי איך מנגנים, אח"כ עוד מצאתי באינטרנט את כל המנגינה הימים עברו והגעתי למצב שאני מנגנת אותה בצורה טובה ורציתי לנגן קצת ביחד עם האלבום ואז הבנתי שהטאבים שיש באינטרנט הם על סולם אחר לגמרי מהאלבום באיטנרנט מה שנשמע לי מדוייק מתחיל ככה ------------1------------------------1------------------------1-------------- ----------2---2-------------------2----2------------------2-----2---------- 3--0---3--------3--0---3-----3----------3------3-----3-----------3------ ------------------------------4----------------4------3-----------------3--- ------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------ באיזה שהוא שלב זה כבר בלתי אפשרי בשבילי.. מישהו יודע איך מנגנים את זה בצורה אפשרית בסולם של אלבום או אולי מה שכתוב באינטרנט נכון וזה איזה שינוי בהקלטה או משהו? לא נעים לי להגיד אבל העניין מטריד את שלוותי, מקווה שאמצא פה איזו עזרה שיהיה יום טוב
היי לכולם מה שלומכם
![](https://timg.co.il/f/Emo24.gif)