אקורדים למשהו בין שנינו

shmuelr

New member
טוב קחו רק בגלל שקרן ביקשה../images/Emo13.gif

| Am Em | G C | x4 Am G Am יש לה קעקוע על היד C Fmaj7 C Fmaj7 ושמי רשום עליו, ושמי רשום עלי G Bm7 שמי רשום עליו F7 Am אבל מה זה עוזר לי עכשיו | Am Em | G C | x2 Am G Am חשבתי שתהיי איתי לעד C Fmaj7 C Fmaj7 את לא רוצה אליו, את לא רוצה אליו G Bm7 לא רוצה אליו F7 Am אבל מה זה עוזר לי עכשיו | Am Em | G C | x2 Dmaj7 C Bm משהו בין שנינו נעלם Am7 משהו הלך לו לעולם Dmaj7 C Bm משהו בין שנינו לא מובן Am7 משהו נשמע לא מכוון | Am Em | G C | x2 Am G Am כתבתי לך שירים של אהבה C Fmaj7 C Fmaj7 כמה את מתוקה, שאת כמו סוכרייה G Bm7 האם להיות בך מאוהב F7 Am אבל מה זה עוזר לי עכשיו Dmaj7 C Bm משהו בין שנינו נעלם Am7 משהו הלך לו לעולם Dmaj7 C Bm משהו בין שנינו לא מובן Am7 משהו נשמע לא מכוון | Cmaj7 | Fmaj7 | x4 | Am Em | G C | x2 Am G Am אמרת לי שעדיף להיות לבד C Fmaj7 C Fmaj7 אני לא בוכה כמעט, אני לא בוכה כמעט G Bm7 אני לא נעלב F7 Am אבל מה זה עוזר לי עכשיו קרדיט לאמיר גזית מישראלי גיטר תעשו חיים.

בקשר לאקורדים של הפזמון:

זה לא נשמע לי נכון... אפשר אולי את האיצבוע של האקורדים: Dmaj7, AM7 ו- Cmaj7? אולי אני מנגן את אקורדים הלא נכונים...

shmuelr

New member
כן גם לי זה לא נשמע נכון אני אשב על

השיר לעומק שיתפנה לי זמן. ולגבי האקורדים- http://chordbook.com/guitarchords.php?v=1 זה אתר נחמד לאצבועי אקורדים. תעשו חיים.

למעלה