אקורדים לשירים של שאק בגיטרה

Hurakano

New member
אקורדים לשירים של שאק בגיטרה

טובים באחריות
לא כמו כל האתרים הקטנים האלה שלא מבינים כלום... האקורדים של Estoy Aquí :
בית D | A | G | Bm A :|| Em | D | A | A :|| פזמון פעם ראשונה D | A | G | Bm A :|| G | G | פזמון פעם שניה D | A | G | Bm A | x 4 F | C | G | F | C | A |​

Hurakano

New member
Antología

שיר קל... בהתחלה צריך לנגן אותו לאט ואחרי הפזמון הראשון ללכת לפי הקצב של הבאסים
בית, פתיחה וסיום C | Am | F | G :|| פזמון Am | F | C | G | Am | F | Dm | G |​

Hurakano

New member
Si Te Vas

הפזמון לא קל... לנגן בפריטה מהירה (לא כמו הבית) ובקטעי קישור לעשות חסימות אחרי 2 פריטות מלאות לכל אקורד כל אקורד הוא רבע אחד, חוץ מהאקורדים של הקטע קישור, שכל אחד הוא שני רבעים
האקורדים של הבית, הפתיחה והפזמון D | A | Em | Em | בכולם הם חוזרים על עצמם 4 פעמים קטע קישור G | A | D D/C# | Bm :|| G | A​

Hurakano

New member
Inevitable

שיר עם המון "גירסאות" של אקורדים... האקורדים האלה לדעתי הכי מתקרבים לשיר האקורדים של הפתיחה הם כמו של הבית והקטע קישור
בית F# | B | G#m | C# :|| קטע קישור F# | C# | D#m | C# | B | פזמון F# | C# | B | C# :|| G#m | B | C# | C# :|| סולו G#m | B | F# | C# | x 3 G# | B | C# | סיום כמו הבית​

Hurakano

New member
Ask For More

כשאני כותב פתיחה אני מתכוון לחשמלית בהתחלה עם החסימה... לא לנסות לנגן את הקטעים של האקורדיון
פתיחה A | G בית A | G | A | G | D | G :|| קטע קישור D | G | F | E | F | E | F | E | פזמון A | C | F | C :|| A | C | F | C :||​

perrinat

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo93.gif../images/Emo103.gif

בדיוק הוצאתי את האקורדיון מהבויידם כדי לנגן את הפתיחה..........
והלוואי וידעתי לנגן בגיטרה..........

Hurakano

New member
אהמ....

תמיד אפשר להתחיל ! לוקחים 400-500 שקל והולכים קונים קלאסית יד ראשונה לכל החיים, ומורה פרטי שאני לא מאמין שלוקח יותר מ-60 שקל (אם הולכים אליו). אם הוא בא עד הבית, זה בטח עוד 20 שקל ככה... ולא צריך כישרון ולא צריך כוח !!!!! לא לטעות !!! אין דבר כזה "אני לא הולך לנגן, כי אין לי כישרון" הרי לאף אחד אין כישרון עד שהוא מתחיל !!!!! זה כל הקטע !!!!! יש טובים ופחות טובים.... יש כאלה שקולטים מהר ויש כאלה שפחות... אבל בסוף כולם גומרים מקצוענים. ולא צריך כוח... כאילו הולכים לאיזה לחימה משולבת... כולה לקחת ת'אצבעות ולשים אותם על הגריף (הצוואר של הגיטרה) בפוזיציות, ועם היד השניה לעלות ולרדת עם המיתרים - קוראים לזה "לפרוט". נו באמת כמה כוח כבר צריך ?????? אני הבנאדם הכי עצלן בעולם ואני מנגן 8 חודשים ואין לי כוונה להפסיק בכלל. ולא, לא נולדתי למשפחה מוזיקלית... חחח אעלק.... הדבר היחיד שהמשפחה שלי יודעת זה לנגן לי על העצבים אז לא ל**** ת'שכל ב"אין כוח" ו"אין כסף" כי לא צריך כוח, ולגבי הכסף זה 400 שקל פחות או יותר וזה כל החיים, זה לא כמו מחשב או בגדים שמחליפים כל הזמן. זה גיטרה. זה כיף אמיתי, זה יפה, וזה אומנות. נמאס כבר לשמוע את התירוצים המפגרים האלה... גיטרה זה יפה ? אוהבים ת'צליל ? נכנסים לקטע עוד לפני שנוגעים בה ? אז יאללה להתחיל ! מה שכן אם באים להתחיל רק בגלל שזה "מגניב" או לא יודע מה אז לא להתחיל... חבל על הגיטרה וחבל על הכסף. מנגנים רק מאהבה. לא מדעווין. חחח... איזה הרצאה... מי שרוצה להתחיל אבל "אין לו כוח" שיחשוב קצת על זה. מי שרוצה שייכנס לאיי סי קיו... תיקנו לי ת'מודם

Hurakano

New member

כדי שייצא יפה לנגן את כל האקורדים בברה
פתיחה Am | F | C | G | בית C | G | Am | F | x 4 קטע קישור Dm | F | C | Dm | G | פזמון C | Gm | Dm | Fm G :|| Am | F | C | G | סיום כמו פתיחה​

michalas

New member
עומריייייייי../images/Emo70.gif

תודה תודה תודה תודהההההה
כבר איזה חצי שנה אני תקועה רק עם האקורדים של si te vas ו- estoy aqui וסוףף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף יש לי גם אחרים
!|
!
!
ביי ביי אני הולכת לנגןןןןןןןןןןןן

perrinat

New member
../images/Emo182.gifלא ידעתי שאת מנגנת...../images/Emo103.gif

נו, אז איך היה לנגן
פצחת גם בשירה בנוסף לנגינה
טוב, אני הולכת לשיר במקלחת......

../images/Emo168.gif../images/Emo7.gif

איזה מבאססס זה לא לדעת לנגן בגיטרה :(( אני לא יודעת לנגן בכלום .. אממממ חוץ מדרבוקה :((

michalas

New member
היה פ33ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עומרי האקורדים ויצאים בווווול אותו דבר!! טנקיו!! והאמת רינתי, ששירה הצד היותר חזק שלי.. בעיקרון אני בד"כ שרה ואחי מנגן, זה יותר כייף! אבל כשהוא בבסיס אני משתלטת לו על הגיטרות!!! כ יום שישי בצהריים אנחנו נכנסים לחדר והוא מנגן לי שאקירה ואני שרה וצועקת וזה כזה כיייייייףףףף! אני מתה על זה!! איך אני מקנאה בה שהיא יכולה לשיר ככה כל הזמן.... טוב, נראה לי אני הולכת עכשיו לשיר לי (יש לי מיקרופון!!) בכייף את השירים החדשים שלמדתי לנגן....

למעלה