אקורדים של השיר "קסיוס" למישהו יש מושג מה האקורדים של השיר הנהדר הזה?
1 1Reebok New member 30/10/05 #1 אקורדים של השיר "קסיוס" למישהו יש מושג מה האקורדים של השיר הנהדר הזה?
0 0mroosh New member 30/10/05 #2 |עורב| היות ואי אפשר לפרסם כאן,[זכויות יוצרים וכד'] אשלח במסר. בדוק את תיבתך.
G galvin New member 31/10/05 #3 אבל אתה בכלל לא יודע לנגן! ../images/Emo12.gif נוול! אין לך תופינים במלאי בכלל!
0 0mroosh New member 31/10/05 #4 שתוק, מאיפה אתה יודע? ../images/Emo3.gif אני מחלל. סוף עונת השזיפים. [ויש לי את זה על המחשב משום מה..מישהו שלח.. ].
שתוק, מאיפה אתה יודע? ../images/Emo3.gif אני מחלל. סוף עונת השזיפים. [ויש לי את זה על המחשב משום מה..מישהו שלח.. ].
ש שישיץ New member 31/10/05 #6 אני מחללת!_../images/Emo79.gif אבל ברצינות, שאלו את טולי ובקו פיענחתי גם את טיטאניק ואני יודעת לחלל את כל השיר
אני מחללת!_../images/Emo79.gif אבל ברצינות, שאלו את טולי ובקו פיענחתי גם את טיטאניק ואני יודעת לחלל את כל השיר
ש שישיץ New member 31/10/05 #8 זה לא נכון!_../images/Emo79.gif אני מחללת בצורה שתעיר נחש משנתו, מוזיקה כה ערבה... איך היה בממסי ?
G galvin New member 1/11/05 #9 בתור מגדל הנחשים הבכיר בפורום, אני חייב לצאת חוצץ ולציין כי: 1. נחשים לא שומעים. אין להם מפתח אוזן, או עור תוף-, והם מרגישים ויברציות נמוכות (באסים, לצורך הדיון) בלבד. 2. נחשים מעדיפים גיטרות.
בתור מגדל הנחשים הבכיר בפורום, אני חייב לצאת חוצץ ולציין כי: 1. נחשים לא שומעים. אין להם מפתח אוזן, או עור תוף-, והם מרגישים ויברציות נמוכות (באסים, לצורך הדיון) בלבד. 2. נחשים מעדיפים גיטרות.
G galvin New member 1/11/05 #11 איך זה על אותו משקל? נחשים יכולים לנגן על הגיטרות, בעוד שלא ברור מה יש לגברים לעשות עם בלונדיניות. |שוק|
איך זה על אותו משקל? נחשים יכולים לנגן על הגיטרות, בעוד שלא ברור מה יש לגברים לעשות עם בלונדיניות. |שוק|
ש שוודה New member 2/11/05 #15 הנני כאן! ובאתי לנקום את דמה של מרלין מונרו בשמי ובשם כל הבלונדיניות שמושמות ללעג ולקלס! |בלונדיניתעםאקדח|
הנני כאן! ובאתי לנקום את דמה של מרלין מונרו בשמי ובשם כל הבלונדיניות שמושמות ללעג ולקלס! |בלונדיניתעםאקדח|
ש שישיץ New member 2/11/05 #13 מגדל הנחשים הבכיר בפורום?_../images/Emo79.gif הייתה תחרות שלא ידעתי עליה? החכמתי. תודה