אקורדים של "ככה זה"

asafstov

New member
אקורדים של "ככה זה"

אני לא מצליח להוציא את האקורדים של "ככה זה" מ"נגיעות"... למישהו יש אותם?

giba70

New member
3,2,1, ניסיון... ../images/Emo168.gif

הוצאתי את האקורדים משמיעה ואני לא בטוח שזה בדיוק על פי האלבום עצמו. אני מקווה שתוכל להבין ולהסתדר עם זה: הפתיחה: Em// G// D//// }4 הבתים: Bm// A// G// A// Bm// G// D// A// }2 בפעם השניה להשאיר את ה-A עוד "פעמיים" הפזמון(תסתכל לה...) Em// G// Bm// D// Em// G// D// A// }2 גם כאן להחזיק את ה-A עוד וחזרה לקטע כמו בפתיחה אם משהו לא מסתדר לך תגיד לי. כמו כן אולי האקורדים הם בוריאציה מדויקת יותר ואני כתבתי אותם בצורה פשוטה. בהצלחה ואני מקווה שנוכל להחליף אקורדים גם בהמשך! ג'יבה

asafstov

New member
אקורדים

סבבה, תודה אני כבר אסתדר עם זה. הבעיה שלי היא שאני התחלתי להוציא את השיר ככה שהבתים זה: #Bm/D/F אבלאחרי זה אין משהו שמתלבש טוב חוץ מ-Bm עוד פעם אז בגלל זה שאלתי אם אתה רוצה יש לי את האקודים של "החיים שממול", זה גם שיר פשוט לנגינה

asafstov

New member
החיים שממול

הבתים זה: G,C,A7,G,C,Em,G,D,Em,G,D ואז יש "אולי זה יקרה לך" שזה C,A7 פעמיים הפזמון זה: Bm,C,G,D,Bm,C,G,D,Em,A7,C,A7 זה הכל בעקרון אם למישהו יש את האקורדים של הזיות - אם אפשר מהספר אני מאוד אשמח

קניידעל

New member
הזיות

הפתיחה- Gm F Bb F Bb F Gm Bb F Bb F Bb הבית-F (המון זמן) Gm Gm F Eb Cm קדם פזמון- Bbm F,כמה פעמים פזמון- F Dd Ed

למעלה