אקור'ה ח'ימ'שלי. שאלה אחת ווקשה.

meidos

New member
אקור'ה ח'ימ'שלי. שאלה אחת ווקשה.

הי, מנ'שמע? יש לי רק שאלה אחת, ב-h10, שם השיר שמופיע במכשיר הוא ה title או ה filename? תודה. דרך אגב, הזמנתי מאמזון לפני איזה שבוע.... (h10 5gb)

JustThomas

New member
Title. (ID3 Tag)

אבל אם זה מציק לך אפשר לשנות את זה בהגדרות.

meidos

New member
אה. הכי טוב title.

כי ככה אם זה היה מראה את הfilname אז אם השם קובץ היה שם השיר אמן (שככה נבוג לקרוא לקובץ) אזיופיע האמן פעמיים, פעם בשפ הקובץ ופעם בתווית של האמן שיש לכל שיר.ודרך אגב, לכל מי שלא מכיר תוכנה טובה לתפקיד שינוי תוויות הטקסט של השירים, iTunes היא התוכנה המושלמת בשבילכם

JustThomas

New member
לא חסרות תוכנות טובות.

אייטונס כבדה (יחסית) משום שהשימוש העיקרי שלה הוא לא לעריכת טאגים.

meidos

New member
כן אבל

אני יודע, אבל את העריכה הזאת היא מבצעת מצויין.ובכל מקרה אני משתמש בה רק בגל השאפל המצויין.גאוני.

JustThomas

New member
שום דבר לא יגרום לי להחליף את

הווינאמפ. (בסקין הישן הרגיל). הרגל של שנים. התוכנה היחידה שאולי אני אהיה מוכן להחליף אליה היא Monkey Audio, אבל הסתבכתי עם הפלייליסט שם אז חזרתי לווינאמפ.

SnipeR3

New member
אתם מתכוונים לנגן של ווינאמפ?

זה המוכר והנפוץ? או לתוכנה מיוחדת לעריכת תגים מבית ווינאמפ? אם ברגיל אז איך עורכים? ואני לא מתכוון לדאבל קליק על שם השיר אלא על אפשרות עריכה של מס` קבצים סימולטנית. תודה.

meidos

New member
התוכנה דיי קשה לשימוש,

אני אדבוק באייטונס המוכר והטוב.

meidos

New member
לא

כי הזמנתי לכתובת של דודים שלי, והם מביאים לי את זה לארץ.

weird dust

New member
הבעיה שהם גם צריכים לשלם מיסים

הם פשוט לא יודעים את זה ובטח לא יתפסו בעזרת השם.

meidos

New member
תודה על התפילה בשבילי אבל..

אזרח אמריקאי (שזה מה שהם) לא יכול להכנס לארץ עם מכשיר חשמלי?! עקרונית זה רכושם בלבד. אף מוכס בעולם לא יכול להוכיח שזה שייך לי. (אלא עם כן הוא יסחוט את זה מהם בעינויים, מה שלא סביר לקרות)

למעלה