אקזיט -אחרת

tutana

New member
אקזיט -אחרת../images/Emo70.gif

אז ככה... ישבתי וחשבתי אם להגיב כאן או לא להגיב... או אם להגיב בכלל איפשזה לא יהיה...החלטתי לכתוב את מה שאני חושבת גם כי הבנתי שבשנה האחרונה אני כבן אדם מאד השתנתי. גדלתי< לא בהכרח גדלתי בשביל התכנית אלא פשוט גדלתי...> אני בן אדם כמעט אחר לגמרי לעומת מה שהייתי לפני שנה. דעותיי השתנו, השקפת עולמי השתנתה וכן גם גישתי לדברים וקבלת דברים בצורה זו או אחרת... אבל אנחנו נפסיק עם הבולשיט הזה לכרגע כי אני לא המטופלת ואתם לא הפסיכולוגים שלי. בסה"כ רציתי לכתוב כמה דברים עם למישהו איפשהו בכלל יש עוד עניין לשמוע... אבל לא רוצים אתם מוזמנים לסגור את ההודעה ולהמשיך לדפדף בפורום גם בלי לקרא ובלי להגיב... יצא לי לראות היום בבוקר את התכנית < או 10 דק' ממנה> אני לא יכולתי לשבת בשקט ולא להגיד כלום. דבר ראשון... בטח בגלל שחלק מהצוות של התכנית שהיה שם נשאר שם...אולי הם יכנסו לפה לקרא תגובות על התכנית הראשונה שלהם...< אחרי שהורידו אותם ביטלו אותם הפציצו ביחסי ציבור מטורפים בגלל היוסלס הללו...שאגב עושים אחלה מוזיקה..> וגם אם לא. אז לא נורא.! היום זה היה סופי.! תמה תקופה אחת ומתחילה תקופה אחרת. חבל רק שלא שינו קצת את השם. נכון, אין לי יותר מדי זכות דיבור כי לא ראיתי את כל התכנית אבל ממה שראיתי ראיתי פוטנציאל לפיתוח. בהחלט יש מקום להמשכיות ובהחלט יש עם מה לעבוד. הכימיה על המסך בין המנחים נראתה לי מזוייפת במידת מה אבל נניח שזה מכיון שהכל מתוקתק שם כמו שעון שוייצרי ולא היה להם יותר מדי זמן לגיבושון... בכל זאת זה היה סוג של מרתון לעלות את התכנית כמה שיותר מהר... מה שטוב זה שלא עלתה לי במשך כל התכנית שום אסוציאציה לגבי המנחים שהיו. המנחים שהתחילו את התכנית הזאת. אם זה מה שניסיתם לעשות, הצלחתם מבחינתי. "האולפן" או "הגג המאד מרכז תל אביבי" נראה לי בדיוק כמו השכונה של החברה הטובים שהיו נפגשים כל הזמן באוטובוס הנידח הזה שלהם. ואחרי כמה וכמה מחמאות... נראה לי הגיע הזמן לעבור לדברים שהפריעו לי. נכון. זאת תכנית ראשונה. אני לא באה לקטול אלא להעביר דעה. מי שרוצה שיקשיב. מי שרוצה שיקרא. ומי שלא רוצה להגיב שלא יגיב. התכנית הזאת אם היא היתה פרוסה על גבי שעה. היתה נראת הרבה יותר טוב. היא נראת דחוקה וכאילו מנסים להספיק כמה שיותר בכמה שפחות זמן. זה שאיתי קטע את סאבלימינל כשהוא פנה לנסר(ע)אלה ודיבר... היה לא לעניין לדעתי..כי היה נראה כאילו הוא מדבר ברצינות... והיה חשוב לו להגיד את מה שהוא אמר.. אבל אני לא העורך/ת ואני לא יודעת את השיקולים התוך מערכתיים שלהם.קצת סבלנות מצד המנחים יכולה מאד להועיל לראיונות. ההסבר על האימו היה קצת הזוי:S ולא נראה לי ממש במקום ... וזה לדעתי יותר בגלל המנחים לא כיוונו את המרואיינת למקום של להסביר< מקווה שילמדו עם הזמן> מזה באמת אלא על לתת מן נקודות על זה " הרחבות באוזן... קעקועים... לבוש.. בלה בלה בלה.." ג'ייסון היה חביב... קצת נראה שהוא מרגיש יותר מדי בבית ועוד שניה הוא מתחיל להנחות את התכנית איתם... חסרה לי מוזיקה... ולא מוזיקה של חדר העריכה... חסרה לי מוזיקה באולפן<גג-ייקח לי זמן להתרגל..> בקיצור. זאת אקזיט אחרת. פשוט אקזיט אחרת. אנחנו נראה מה יהיה בהמשך... אם יהיה לנו בכלל זמן לראות ולא נגור בעבודה :) למי שלא יודע או תוהה מה אני עושה עכשיו אז לא התרחקתי לגמרי מעולם הטלויזיה. אני קצת קשורה לזה בהפוכה עכשיו. אני בתפקיד סבבה . שואפת ליותר :) נ.ב: יש הבדל אחד קטן בי שישנו מהעונה הקודמת לעכשיו. אני לא מתכוונת להתעצבן... לרדוף... לנסות להוכיח את הנקודה שלי.. אני זורמת... יזרמו איתי סבבה לא יזרמו. חבל. מה אני אגיד.. מה שכן.. תנו לאנשים צאנס'! אני לא מדברת על המנחים... אלא באופן כללי..ויש איש אשר יבין זאת!. אוהבת ומתגעגעת להמון אנשים...
.גם אם בטח כבר אינם זוכרים אותי או מכחישים קשר...
נטליה.

לקח הרבה זמן אבל קראתי!../images/Emo8.gif

יש דברים שאת צודקת בהם לגמרי.. הקטע של 5 אייטמים בחצי שעה שכל אחד אמר מילה ורבע היה יותר מידי... האווירה הייתי סבבה לגמרי כאילו זה חדש מבחינתי זה לא אקזיט כי אקזיט זה נגמר אבל אין לי בעיה להתיחס לזה בתור משהו חדש שיכול להיות גם אחלה (לא שמשהו משתווה לאקזיט של פעם). איתי היה יותר מידי על טריפ ולפי דעתי הוא קצת מנסה להראות את השכטר שבו, עדיף שיהיה עצמו וקצת ישתוק כי הוא לא הפסיק לדבר חח.. אממ מה עוד... מוזיקה בהחלט חסרה אבל אולי עוד יפתיעו אותנו... בקשר לפורמן וליאל הם היו סבבה ביותר ובכלל המנחים אחלה...(אני מחכה שיביאו עוד מנחה ) בקיצור היה בסדר סך הכל וזאת רק התוכנית הראשונה ככה שמפה אפשר רק להשתפר =)

../images/Emo31.gif../images/Emo178.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo90.gif

בקשר לשם, אני מאוד מרוצה שהשם המקורי נשאר כי למרות שזה לא אותם המנחים ולמרות שזו לא אותה אקזיט התוכנית היא על אותו עיקרון. תוכנית נוער שנותנת לנו הזדמנות לברוח מהכל (או לפחות לי
ואגב, זו אחת הסיבות שבגללה אני כל כך אוהבת את התוכנית) ולראות במשך חצי שעה (או יותר
) תוכנית שמיועדת רק לנו.
את צודקת שאמרת שבמשך כל התוכנית לא עלתה שום אסוציאציה לגבי המנחים שהיו וזה מעולה לדעתי.
נורא אהבתי את האולפן החדש - הגג!
ובהחלט חסרה מוזיקה.
באמת חבל שהתוכנית רק חצי שעה,
ואפילו אם היא הייתה 45 דק' זה היה יותר טוב.
בהחלט יש פונטנציאל ואני מחכה לראות מה יהיה בהמשך.

היו צריכים להשאיר את יוסלס

אלה גם לא ילדים טובים ואלה עושים תתוכנית משעממת אני אומר שהוט יראו תפרקים שצילמו עם יוסלס ואז יתנו לקהל להחליט מה הוא מעדיף יוסלס או הואנבי מגניבים האלה

למעלה