אקזיט מסכמת שנה!!!!

אקזיט מסכמת שנה!!!!

אקזיט מסכמת את השנה לכבוד ראש השנה אתם בבית בוחרים את הקטעים, המערכונים והספיישלים הכי שווים שהיו לנו באקזיט. בכל קטגוריה עליכם לבחור את האופציה שהכי אהבתם. לקראת ראש השנה יתקיים באקזיט ספיישל מיוחד שבו נפרסם את התוצאות ונשדר את הקטעים הכי טובים. אתם מוזמנים לדרג את הבחירות שלכם באקזיט-פון החדש בטלפון: 057-900200. ואלה הקטגוריות: הפינה הכי שווה באקזיט: 1. הפינה של עומרי רונן 2. הפינה של מושיק גלאמין 3. הפינה של נועה גראס המערכון הכי מצחיק השנה: 1. מיכאל ויעל ב"סופי ומופי" 2. עופר ומיכאל ב"אבק כוכבים" 3. מיכאל ומלי ב"חדר של חני" הדבר הכי מופרע של עפר: 1. הפלוצים 2. הגרביים בתחתונים 3. השיחה האירוטית בכנסת הלוק הכי שווה של מיכאל: 1. מיכאל והמשקפיים עם המסגרת השחורה 2. מיכאל והמשקפיים בלי המסגרת 3. מיכאל בלי משקפיים היציאות הכי מצחיקות של מלי: 1. איך נחמד 2. דיייייי 3. אני יכולה להיות אבא שלך הלבוש הכי הורס של יעל: 1. תלבושת ביה"ס בספיישל חזרה לביה"ס 2. לבוש מועדונים בספיישל מסיבות 3. לבוש הגזירות בספיישל הגזירות הספיישל הכי מוצלח: 1. ספיישל כדורגל 2. ספיישל התפשטות 3. ספיישל מטריקס היום הולדת הכי מגניב שהיה באקזיט: 1. יום ההולדת של מיכאל 2. יום ההולדת של מלי 3. יום ההולדת של יעל השייק הכי דוחה ששתו באקזיט: 1. שייק ביצים וחלב 2. שייק המבורגר וקולה 3. שייק כפות רגליים וענבים הסלבס שהכי הייתם רוצים לראות באקזיט: 1. יהודה לוי 2. דודי בלסר 3. גיא אריאלי

SofyTofy

New member
נהפוך את זה לסקר קטן../images/Emo103.gif

רשמו את התשובות שלכם פה.. התשובות שלי
הפינה הכי שווה באקזיט: הפינה של מושיק גלאמין.
המערכון הכי מצחיק: עפר ומיכאל באבק כוכבים.
הדבר הכי מופרע של עפר: הגרביים בתחתונים.
הלוק הכי שווה של מיכאל: מיכאל והמשקפיים בלי המסגרת.
היציאות הכי נחמדות של מלי: דיייי וגם - אני יכולה להיות אבא שלך.
הלבוש הכי הורס של יעל: לבוש מועדונים בספיישל מסיבות.
הספיישל הכי מוצלח: ספיישל כדורגל
.
הסלב שהכי הייתם רוצים לראות באקזיט: יהודה לוי. דילגתי על כמה שלא ידעתי להחליט.. קדימה תגיבו

רצוי גם לצלצל.... :)

הפינה הכי שווה באקזיט: 2. הפינה של מושיק גלאמין המערכון הכי מצחיק השנה: 1. מיכאל ויעל ב"סופי ומופי" הדבר הכי מופרע של עפר: 2. הגרביים בתחתונים הלוק הכי שווה של מיכאל: 3. מיכאל בלי משקפיים היציאות הכי מצחיקות של מלי: 1. איך נחמד הלבוש הכי הורס של יעל: 3. לבוש הגזירות בספיישל הגזירות הספיישל הכי מוצלח: 2. ספיישל התפשטות היום הולדת הכי מגניב שהיה באקזיט: 2. יום ההולדת של מלי השייק הכי דוחה ששתו באקזיט: 2. שייק המבורגר וקולה הסלבס שהכי הייתם רוצים לראות באקזיט: 1. יהודה לוי

../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

הפינה הכי שווה באקזיט:
הפינה של מושיק גלאמין
המערכון הכי מצחיק השנה:
מיכאל ומלי ב"חדר של חני"
הדבר הכי מופרע של עפר:
הגרביים בתחתונים
הלוק הכי שווה של מיכאל:
מיכאל בלי משקפיים
היציאות הכי מצחיקות של מלי:
דיייייי
הלבוש הכי הורס של יעל:
לבוש מועדונים בספיישל מסיבות
הספיישל הכי מוצלח:
ספיישל כדורגל
היום הולדת הכי מגניב שהיה באקזיט:
יום ההולדת של מלי
השייק הכי דוחה ששתו באקזיט:
הסלבס שהכי הייתם רוצים לראות באקזיט:
יהודה לוי

Lucky Charmed

New member
שלי...

הפינה הכי שווה באקזיט: הפינה של מושיק גלאמין המערכון הכי מצחיק השנה: מיכאל ויעל ב"סופי ומופי" הדבר הכי מופרע של עפר: הגרביים בתחתונים הלוק הכי שווה של מיכאל: מיכאל והמשקפיים בלי המסגרת היציאות הכי מצחיקות של מלי: דייייייייי וגם אני יכול להיות אבא שלך הלבוש הכי הורס של יעל: לבוש מועדונים בספיישל מסיבות הספיישל הכי מוצלח: ספיישל התפשטות היום הולדת הכי מגניב שהיה באקזיט: של כולם! השייק הכי דוחה ששתו באקזיט: שייק המבורגר וקולה הסלבס שהכי הייתם רוצים לראות באקזיט: הייתי מעדיפה אנשים אחרים אבל מכולם.... גיא אריאלי

keeeren

New member
אני...|גזוז|

הפינה הכי שווה באקזיט: 2. הפינה של מושיק גלאמין המערכון הכי מצחיק השנה: 2. עופר ומיכאל ב"אבק כוכבים" הדבר הכי מופרע של עפר: 2. הגרביים בתחתונים הלוק הכי שווה של מיכאל: 1. מיכאל והמשקפיים עם המסגרת השחורה היציאות הכי מצחיקות של מלי: 1. איך נחמד הלבוש הכי הורס של יעל: 3. לבוש הגזירות בספיישל הגזירות הספיישל הכי מוצלח: 2. ספיישל התפשטות היום הולדת הכי מגניב שהיה באקזיט: 1. יום ההולדת של מיכאל השייק הכי דוחה ששתו באקזיט: 1. שייק ביצים וחלב הסלבס שהכי הייתם רוצים לראות באקזיט: 1. יהודה לוי

../images/Emo26.gif../images/Emo85.gifאניייי../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif../images/Emo36.gif

הפינה הכי שווה באקזיט: 2. הפינה של מושיק גלאמין המערכון הכי מצחיק השנה: 1. מיכאל ויעל ב"סופי ומופי" הדבר הכי מופרע של עפר: 1. הפלוצים הלוק הכי שווה של מיכאל: 1. מיכאל והמשקפיים עם המסגרת השחורה היציאות הכי מצחיקות של מלי: 1. איך נחמד הלבוש הכי הורס של יעל: 3. לבוש הגזירות בספיישל הגזירות הספיישל הכי מוצלח: 2. ספיישל התפשטות היום הולדת הכי מגניב שהיה באקזיט: 3. יום ההולדת של יעל השייק הכי דוחה ששתו באקזיט: 1. שייק ביצים וחלב הסלבס שהכי הייתם רוצים לראות באקזיט: 1. יהודה לוי

תשובות שלי....

הפינה הכי שווה: מושיק גלאמין המערכון המצחיק: עופר ומיכאל אבק כוכבים דבר המופרע: שיחה ארוטית בכנסת לוק הכי שווה: בלי משקפיים יציאה הכי מצחיקה מלי: דייייי תלבושת הכי הורסת יעל: תלבושת ביה"ס ספיישל הכי מוצלח: ספיישל מטריקס יום הולדת הכי מגניב: יום הולדת מיכאל שייק הכי דוחה: שייק המבורגר וקולה סלבס שהכי הייתם רוצים לראות באקזיט: (סאבלימינל והצל וגם אם אפשר משפחת תאקט) דודי בלסר

למעלה