אקזיט-עונה חדשה-דעתי.

k a b a b

New member
אקזיט-עונה חדשה-דעתי.

ייתכן, שהתמכרתי לשירי עופר ושאר החבורה, ניסיתי באמת...הזמנתי בVOD כדי לודא שאינני טועה, אבל זה לא זה...כזה לא זה. יאמר לזכותם שהם משתדלים, וזה נחמד. אבל לצערי לא נתקלתי בתוכניות מעניינת... תורג'מן מתוק להפליא,דניר מהממת עד כאב, ולמען האמת השלישי מיותר. הוא לא מעניין, לא מצחיק ומשתדל יתר על המידה, יכול להיות שמר קוניאק המוכשר חסר... אין פינות, אין מערכונים...אין כלום. חסר תוכן בעיקר. אבל ממש חבל לי, כי בתור צופה הדוק לשעבר, אינני רוצה לוותר. אולי כדאי שתחזרו למתכונת המנצחת? לא בהכרח פשוט תהיו מעניינים, תהיו זורמים, תהיו אתם. לטעמי...חסרים עוד שתי מנחים, עוד גבר ועוד אישה.., זה דיי מגוחך שכל יום אחנו נתקלים באותם מנחים, זה נמאס. בוא נגיד בארבעת השידורים עד כה, הם דיי מיצו את עצמם וחבל. מקווה שהדברים שלי יגיעו למישהו. באהבה. אקזיטון לשעבר. *שירי מטורף עלייך עד כאב*

k a b a b

New member
ועוד משהו קטן ששכחתי.

איתי - מוכשר בטירוף. יצא לי להתקל בסרט סטודנטים בכיכובו, סליחה שאינני זוכר את שמו, אך הוא עוסק ב"בעיית מזרח התיכון" וכל תופעת הסמים הקלים, הודו וכיוצ"ב. הסרט הותיר בי רושם עמוק, והוא משחק שם בצורה יוצאת מן הכלל. לטעמי יהיה חשוב לארח בתוכנית את יוצרי הסרט, להראות קטעים ממנו, ובכלל לדבר על התופעה. זה נראה לי קצת יותר מעניין ולעיניין, מאשר סקייטבורד או "ציורי קיר".

i x p m

New member
יא מפגר..

נראה לי אתה בן 89 או משו בסגנון.. אקזיט אמורה להיות תכנית נוער פרועה..יעני תכנית של סטלנים שעושים גראפיטי ונוסעים על סקייטבורד.. זה הדברים שהנוער של היום אוהב ולדעתי הם קלעו בול, גם במיקום האולפן על גג שזה כמו "זולה"..ובמרכז ת"א..לא משנה קיצר אתה צודק שצריך להוסיף מנחים.. אבל עליי הם לא נמאסו התכנית השתפרה מאז שהיא הייתה באולפן עם שכטר ושירי מימון וכל הגייז.. תכלס: לך תראה נישיונל ג'יאוגרפיק וסתום תפה..

ניצנוש16

New member
ממש לא משו התוכנית

הם סתם וואנבי מנסים בכוח להיות מאגניבים ופרועים שבתכלס הם סתם נראים מגוכחים...נראה כאילו התוכנית נשארה במסגרת של יוסלס..אבל המסגרת הזאת ממש לא קשורה למנחים האלה... אקשיט של פעם(של הוט 3) הייתה גם מעפנה כי הם יותר מידיי השתדלו להיות מגניבים ...ולי אישית הם היו נראים חבורת של פאקצות שעברו את זמנן...לעומות אקזיט המקורית (יעל,מלי,עפר,מיכאל) הייתה אומנם בוסר ולא מפותחת אבל בהרבה יותר מוצלחת

אתה אוהב את שירי../images/Emo99.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אתה מוזמן לפורום שלה בתפוז
. ובקשר לתוכנית כן זה נכון שאין מערכונים וזה מאוד חסר וברור שמתגעגעים לאקזיט הישנה אבל מה לעשות החיים מתקדים ואותו דבר גם הם [שירי עפר מלי אסי יעל וכו']ואני ממשיכה לראות את האקזיט החדשה כי הם רק התחילו שהם יפתחו זה יהיה אחרת זה לא שזה כל כך משעמם עד כדי כך שאני לא אצפה.

../images/Emo31.gif ../images/Emo90.gif

דבר ראשון פורמן ממש לא מיותר.
הוא מאוד מתאים לתוכנית!
דווקא יש פינות.
ולי לא נמאס מהמנחים והאמת שזה ממש נחמד שלושה מנחים לדעתי.
מה שכן, מערכונים באמת חסר.

רק תוספת קטנה. ../images/Emo90.gif

כל מה שנאמר הוא דעתי ודעתי בלבד ושום דבר ממה שנאמר לא נכתב בכעס או התקפה.

gokussj2

New member
כמה דברים

היחיד שחסר זה עפר אבל אני מניח שאין לו זמן לזה בגלל הסידרה ולפני כמה זמן היה פרומו שהתוכנית תהיה עם הלהקה הזאת בכלל שכחתי את השם , אז מה הולך כאן? אני פשוט לא מעודכן כל כך :)

gokussj2

New member
פששששש

תודה על הכתבות , וואלה בעיקרון אני כמוהם לא אוהב את הדת אבל הם לקחו את זה רחוק מידי הם סתם חבורה של פריקים מעפנים , עדיף שהם לא יהיו

../images/Emo132.gifקראתתי הכל .. בדרך כלל אני

נמנעת מהודעות ארוכות חחח. דוקא יש פינות . אולי מערוכנים אין אבל יהיה בהמשךךך זה רק תוכנית שישית שלהםםםםםם ! יש להם עונה שלמה לפניהם. בטוח יוסיפי עוד מנחים ועוד הכל, תמתין בסבלנות אולי זה ישתלם

למעלה