אקזיט

אקזיט

למה אתם מבאסים? אווףף למה אתם לא משדרים תתוכנית שהייתה בשידור חי בתאריך 27.9 ב-vod או באתר? איזהה עצבים!

אני אנצל את ההודעה שלה בשביל שאלה

שיש לי.היא לא קשורה לאקזיט אבל אני רוצה לדעת..... אם אני רוצה לעלות תמונה לאיזה פורום או קומונה כל שהוא וזה יותר גדול ממה שאפשר אז איך אפשר להקטין את התמונה שתתאים לגודל הנורמלי? אם מישו יודע שיגיד לי בקשה תודה:)

HiLi88

New member
בת אל...../images/Emo183.gif

כדי להקטין את התמונות יש כמה דרכים... את יכולה להיעזר בצייר...(התחל, תוכניות, עזרים, צייר- ואם יש לך ווינדוז באנגלית אז קוראים לזה: Paint...) את הצייר יש בכל מחשב... [הסבר לצייר
כדי להקטין שם את צריכה לפתוח את התמונה ואז ללחוץ בצד בסרגל כלים על הריבוע המקווקוו...ואז ללחוץ במקלדת על CTRL+A...אחרי זה את עושה מקש ימני- Strech/skew ונפתח לך חלון, שם ב- strech את מקטינה את המספרים שווה בשווה לאורך וגם לרוחב ואז זה מקטין לך את התמונה...] חוץ מזה
בדר"כ מקטינים בתוכנות עריכה,גרפיקה וכד' של תמונות כמו פוטושופ...פיינטשופ ועוד ועוד
... ואם את לא מסתדרת עם אף אחד מהם את פשוט יכולה לשלוח לי מסר ואז אני אתן לך את המייל שלי ולשם תשלחי לי את התמונות ואני אקטין חחח...
...אלו היו 60 שניות על הקטנת תמונות

חחחח הילי איזה מצחיקולה

אבל משום מה לא הצלחתי להקטין בצייר..מוזר.. אני ינסה שוב אם לא אני יפנה אלייך:p תודה מותק:)

ToXic BoY17

New member
וואלה הילי תודה../images/Emo45.gif../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif

תמיד זה טוב לגלות דברים חדשים!

נצל"ש../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

איפה הדס? היא כבר מלא זמן לא פה... היא לא פרשה מהפורום נכון?

המממממ

חחח אם אנחנו היינו אחראים לשדר כל תוכנית היינו אומרים לך אבל אנחנוו עדיין לא אחראים לזה... ודרך אגב!! ב-27.9 היה לי יום הולדת ואף אחד לא אמר לי מזל טוב ואמרתי לכם את זה...

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

סורי!!! לא ידעתי!!!!! יכולת להגיד שיש לך יום הולדת. גם לי לא רשמו ואני אמרתי... יום הולדת שמח!!!!

ToXic BoY17

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif

עדיף מאוחר מאשר מעולם לא! מצטער לא ידעתי... שיהיה לך מזל טוב ויום הולדת שמח ומאושר! עד 120 שנים יפות ונפלאות! HaPPy B-Day to you

HiLi88

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo183.gif

גם אני לא ידעתי
וואיי סורי
מזל טוב באיחור
הרבה אושר עושר ובריאות
המון בהצלחה והרבה אהבה

crazy cottage

New member
אמממ ../images/Emo163.gif

את יודעת בכמה פורומים לא אמרו לי מזל טוב!?!?!?!?! ופורומים שאני חברה בהם מלא זמן.. אבל בכל זאת..מזל טוב

למעלה