אקט שיווקי- קבוצת מיתוג שיתוף ושאלה

pinkipooh

New member
אקט שיווקי- קבוצת מיתוג שיתוף ושאלה

טוב מקווה שהפעם אני חוזרת באמת לפעילות כבעבר. רציתי לשתף אתכן באקט שיווקי יוצא דופן שאני משתתפת בו ולהתייעץ איתכן בנושא. כשילדתי את שירה, קיבלתי פניה מתפוז להכנס לקומונה שנקראת נאמנת מותג של חברת פמפרס. זוהי קומונה שבמהלך שנה מזמינים אותנו (שירה, יואב ואותי) לכנסים בנושאים שונים הקשורים לתינוקות הכנס האחרון היה בנושא שינת תינוקות, כמובן שהכנסים מאוד מושקעים בבתי מלון, אוכל מעולה, פינות יצירה מושקעות מאוד ומקבלים בהם הרבה מתנות ואת החיתולים להתנסות. כשהמטרה והיא גלויה שאהיה נאמנה למותג וארשום את הביקורת שלי על המותג, הכנסים, אשמש כקבוצת מיקוד לאנשי החברה מתוך מטרה ללמוד ולהבין את קהל היעד שלהם טוב יותר וכו'... אני חייבת לציין לטובה שראיתי שהיו כאלה שכתבו ביקורות שליליות על המותג ועדיין נמצאות איתנו כך שבאמת יש תחושה שהם הקימו את הקומונה הזאת כדי שתהיה קבוצת מיקוד. אני משתפת אתכן משום שזה נראה לי אופציה מעולה ללמוד הרבה על הלקוחות שלנו. ואני זורקת לכן כפפה ושואלת אתכן האם היה לכן תקציב מאוד גדול לקיים קבוצת נאמנות מותג עבורכן, מה הייתן עושות, כיצד הייתן מפיקות מהקבוצה הזאת את המיטב?

pinkipooh

New member
ואני אתחיל ראשונה ../images/Emo230.gif

הייתי לוקחת מכל קבוצת גיל שאנחנו פונים אליה חמש בנות וחמישה בנים, מלבישה אותם מא-ת באקססוריז של פינקי פו. עושה להם הפעלות ממוקדות, בוחנת קסמים, משחקים, תחרויות והפעלות שאני חושבת להכניס. ומתלבטת לגביהן. הם היו עוזרים לי לעשות אודישנים לפיות ופיראטים חדשים אצלנו. עושה QA על אטרקציות חדשות ופרסים שאנחנו מתלבטים אם להכניס אותם. הייתי עושה קבוצת מיקוד של ההורים שלהם על אופן השירות והמיתוג שלנו, הצעות לייעול ושיפור. וואו האמת מרגש אותי לחשוב על זה ולא נראה לי בלתי אפשרי גם ללא תקציב מטורף...

גם אני אשמח להציע ילדודס לקבוצה

איזה כיף לראות אותך פעילה כל כך זה נותן לי מוטיבציה . מקווה לראותך שוב איתנו בטיולים בקרוב... תהיי בקשר ,

pinkipooh

New member
איזה חמודות אתן תודה על ההצעה

אך אם אעשה זאת אזמין לקוחות קבועים שלנו. שבת נפלאה ורק שמחות

pinkipooh

New member
זה די ברור

אם היה לך תקציב בלתי מוגבל כיצד היית משתמשת בו כדי להכיר את קהל הלקוחות שלך?

תקציב בלתי מוגבל, יצירת קבוצות מיקוד

יש לי פיילוטים לתוכניות חדשות, שיתופי פעולה מעניינים- הייתי מזמינה קבוצות / צוותים מאוכלוסיות היעד שלי לבחון עליהם יום טיול "חדש" ובודקת מה עובד, מה משך הפעילות המועדף, וכיו"ב.

לא חייבים תקציב גבוה כדי להכיר את הלקוחות

אני שנה שעברה עשיתי סקר והצעתי למי שימלא את הסקר משלוח בחינם - כל אחת יכולה להציע מה שמתאים לה חיברתי סקר קצר של 10 שאלות שהתשובה עליהן קצרה ונותנת לי המון מידע הסקר עזר לי מאוד ומי שמילאה אותו קיבלה את ההטבה בשורה תחתונה אני למדתי המון וזה לא עלה לי הרבה לקוחות חוזרים הם הלקוחות הכי טובים שלנו ואנחנו צריכים לזכור לטפח אותן ולשמור עליהן כל הזמן

pinkipooh

New member
ברור שלא חייבים תקציב גבוה

אבל אני מאתגרת אותך ושואלת אותך אם היתה לך אפשרות לפנק לפנק לפנק את הלקוחות שלך מה הייץת עושה?

אני נוהגת ....

אני נוהגת כשיש לי יצירה חדשה (שאני ממציאה או משדרגת) להזמין כמה חברות מהכיתה של הבנות... קבוצת מיקוד מצויינת ובעבר כשהיה לי חוג לאיפור (יופי לנשים) - נתתי איפור חינם בתמורה לתשובות בשאלון- שמאוד עזר לי לתמחר ולמקד את החוג. אם היה לי תקציב בלתי מוגבל- הייתי מבקשת לתחקר מה ילדים מצפים ביומולדת, מה ההורים מצפים עושה יום יומולדת מיוחד נגיד לילדי החודש ומבקשת רשמים. בונוסים גדולים לחבר מביא חבר...

למעלה