אקירוב, אלרוב, צמרת, פנקס... מה השם הנכון לשלושת מגדלי המגורים שליד גשר ההלכה?
ב בקעת הירח New member 25/10/07 #1 אקירוב, אלרוב, צמרת, פנקס... מה השם הנכון לשלושת מגדלי המגורים שליד גשר ההלכה?
ל לינקי New member 25/10/07 #2 לפי Emporis השם שלהם הוא צמרת אבל נהוג גם לקרוא להם מגדלי אקירוב (כמו מגדל שער העיר או בשמו האחר מגדל שלום מאיר)
לפי Emporis השם שלהם הוא צמרת אבל נהוג גם לקרוא להם מגדלי אקירוב (כמו מגדל שער העיר או בשמו האחר מגדל שלום מאיר)
ק קובי לו New member 25/10/07 #3 מגדל שלום מאיר הוא כלבו שלום ז"ל המגדל הישן מאוד (שנת הולדתי, 65') שבמפגש הרחובות אחד העם והרצל בדרום ת"א. מגדל שער העיר בר"ג יש לו עוד שני שמות. מגדל אוסיף אביב (ע"ש חברת הבניה שגאידמק קנה) ומגדל משה אביב. (לא שלום ולא מאיר).
מגדל שלום מאיר הוא כלבו שלום ז"ל המגדל הישן מאוד (שנת הולדתי, 65') שבמפגש הרחובות אחד העם והרצל בדרום ת"א. מגדל שער העיר בר"ג יש לו עוד שני שמות. מגדל אוסיף אביב (ע"ש חברת הבניה שגאידמק קנה) ומגדל משה אביב. (לא שלום ולא מאיר).
ל לינקי New member 25/10/07 #4 אופס טעות שלי התבלבלתי עם שלום מאיר ומשה אביב כי עד לא מזמן הייתי בטוח שלמגדל שער העיר קוראים מגדל השלום.. תודה על התיקון
אופס טעות שלי התבלבלתי עם שלום מאיר ומשה אביב כי עד לא מזמן הייתי בטוח שלמגדל שער העיר קוראים מגדל השלום.. תודה על התיקון
ע עומר247 New member 25/10/07 #5 השם הרישמי הוא מגדלי צמרת אקירוב הוא הבעלים של חברת אלרוב שבנתה את המגדלים ולכן נוהגים לקרוא להם על שמו.
השם הרישמי הוא מגדלי צמרת אקירוב הוא הבעלים של חברת אלרוב שבנתה את המגדלים ולכן נוהגים לקרוא להם על שמו.