שלום ומוועדים לשמחחה .
הכנתי אקלרים על בסיס מים בלבד עם קמח חיטה רגיל (בעל 10 גר' חלבון ) .
אם אפשר , אשמח להוסיף את הסרטון מ- Youtube בהמשך.
הם יצאו די טובים , לא מושלמים .
מאוד קלים בדיוק כמו ש"כתוב בספר"
לאחר הוספת קרם פטיסייר (משימה לא קלה ) שמתי אותם למקרר.
כעבור מספר שעות כשבני המשפחה החלו לאכול את האקלרים, כמעט כולם ציינו שהם רכים מדי .
האם ניתן למנוע מהאקלרים להתרכך ?
תודה
הכנתי אקלרים על בסיס מים בלבד עם קמח חיטה רגיל (בעל 10 גר' חלבון ) .
אם אפשר , אשמח להוסיף את הסרטון מ- Youtube בהמשך.
הם יצאו די טובים , לא מושלמים .
מאוד קלים בדיוק כמו ש"כתוב בספר"
לאחר הוספת קרם פטיסייר (משימה לא קלה ) שמתי אותם למקרר.
כעבור מספר שעות כשבני המשפחה החלו לאכול את האקלרים, כמעט כולם ציינו שהם רכים מדי .
האם ניתן למנוע מהאקלרים להתרכך ?
תודה