אקמולי לאחר חיסון

shiranShik

New member
אקמולי לאחר חיסון

יש לי חברה שנותנת אקמולי מייד אחרי כל חיסון. כתרופת מנע. מה דעתכם? בתי צריכה לקבל את החיסון של גיל חודשיים. ואני תוהה... לא בא לי שתהיה חולה. ומה המינון? כל כמה זמן? ובמשך כמה זמן?

אקמולי הוא לא תרופת מנע

הוא לא מונע מחלה, רק מקל על הסימפטומים. אם בתך מעלה חום ו/או יש לה כאבים, תני אקמולי. לא נראה לי שיש טעם לתת מראש. לגבי המינון - לפי משקל התינוקת. צריך להתייעץ עם הרופא.

מסכימה עם מיכל!

וכמות האקמולי שנותנים היא 15 מג´ פאראצטמול לכל קג´ משקל גוף. אבל הכי כדאי לברר את זה עם הרופא. יכול להיות שהיא תעבור את החיסון בלי כלום. אצל רב התינוקות החיסון של גיל חודשיים עובר בקלות. אח"כ התופעות בד"כ מתגברות.

אני לא נותנת מראש

שיר עברה את כל החיסונים עד היום בלי תופעות לוואי. היום היה החיסון של שישה חודשים והיא נראית לי יותר עצבנית מתמיד אבל גם בלי חום אז אני לא נותנת שום דבר, בינתיים ורק מנסה לשעשע אותה (בינתיים בהצלחה)

מאיו

New member
אקמולי וחיסון

ישנם חיסונים ללא תופעות לוואי ואז אין טעם לתת אקמולי. לקראת חיסונים שידוע שהם בעלי תופעות לוואי, הייתי נותנת אקמולי וזאת מכיוון שאור היה נרדם לשעות ומתוך שינה החום היה מטפס ועולה לגובה.

גלי88

New member
גם אני לא נתתי מיד אקמול

למרות שאין לי בעיה לתת אקמול גם אם אין חום. אקמול לא מונע מחלה. אם הילד נודניק אז נותנים לו, יש ילדים שעוברים את החיסון בקלות (לא שלי..) עכשיו יש את החיסון הסלולרי ובד"כ אין לו תופעות,בזמני היה החיסון הרגיל ורק בגיל 4 חודשים יצא המוחלש.

חיסון סלולרי?...../images/Emo2.gif

מה , ככה קוראים לאינפרניקס (החיסון המוחלש?). טוב , לא נותר אלא לבחור : אורנג´ , סלקום או שמא פלאפון?...

למעלה