אקנה/סבוריאה

חמודה9

New member
אקנה/סבוריאה

שלום, כבר שנים שאני סובלת מאדמומיות בצידי האף, ועל המצח. בתקופת הבגרות, בזמן הופעת פצעי הבגרות טופלתי בראקוטן. כעת 6 שנים אחרי, חזרו פצעי הבגרות, אך כעת עם אדמומיות חריפה בצדי האף והמצח (סבוריאה) והומלץ לי שוב על ידי רופא העור שלי לבצע טיפול של ראקוטן. כעת לאחר תום הטיפול (האדמומיות לא עברה ב100 אחוז אבל פצעי הבגרות כן) אני מרגישה שהאדמומיות שוב מתחילה לחזור, ופצעי בגרות מתחילים לצאת פה ושם. החלטתי להתעניין קצת ברפואה טיבעית, כי נראה שמשחות וכדורים הם כנראה לא הפתרון. השאלה, מה ניתן לעשות? אשמח לדעת קצת מעבר לכך שיש משחות וטיפולי דיקור, ולהיות ספציפים עם שמות, ואפילו אשמח לשמוע על רופאים מאזור תל אביב. תודה רבה!

בעיות עור

היי, יש הרבה אפשרויות שאפשר לשלב ביניהן בכל הקשור לטיפול בבעיות עור באמצעות הרפואה הסינית. יש מוצרים, יש פורמולות צמחי מרפא המותאמות לך באופן אישי, דיקור ושינוי בתזונה. אני לא יכולה להמליץ לך על מוצרים פה, לדעתי זה לא אחראי להמליץ על דברים בצורה גורפת על בסיס מעט מאוד מידע דרך מסך מחשב- לא משנה כמה המוצרים טובים במקרה של בעיות עור... ואנחנו הרי רוצים שהטיפול הפעם יעזור כמו שצריך, נכון?
אז צריך לעשות את זה בצורה רצינית ומקיפה, עם מעקב וטיפול מסודר. אני ממליצה מאוד ללכת לטיפול, אם תרצי צרי איתי קשר במסר ואמליץ לך על מטפל בת"א. בהצלחה, יעל

למעלה