אקנה

שירז2095

New member
אקנה

יש לי אקנה קל-בינוני, ואני דיי אובדת עצות.. אני בדרך כלל הולכת לטיפול אצל קוסמטיקאית , אבל זה לא עוזר ברמה שאני רוצה וגם דיי יקר בנוסף לכל.
אם יש כאן בנות שגם סובלות מאקנה אני אשמח לשמוע איך אתן מטפלות בזה, אני אישית נגד ראוקטן, אז אני לא מחפשת המלצה לזה.
אם יש משהו אחר שיוכל לעזור, אשמח לשמוע.
תודה ויום טוב:)

violence16

New member
מבינה כל כך

תשמעי אין פתרון לזה מה שאת יכולה לעשות זה להקפיד מאוד מאוד על שטיפת פנים זה מה שאני עושה ויש לי צלקות..אז אולי אני לא הטיפוס המתאים לתת לך עצות (למרות שטוענים שלא רואים אותם, אבל אני רואה אותן!)

Mooa-Numi

New member
לא סבלתי אף פעם מאקנה חריף

(או אפילו סביר)
אבל אני מאמינה שהפתרון הכי טוב הוא להקפיד לשטוף את הפנים לפחות פעמיים ביום (ואם את חוזרת הביתה מזיעה תשטפי שוב), להקפיד לא לגעת בפנים כשהידיים מלוכלכות ובכלל ולא לאכול דברים שומניים..

The Blue Fairy

New member
האמת שאני הייתי מאלו שלקחו רואקוטן

(המצב שלי היה קשה)
אז אין לי כל כך המלצה על משהו אחר
אבל הלכ לרופא עור?

קוריצה11

New member
תגובה

מה שחשוב לשמור וזה כל אחד יגיד לך זה קודם כל על תזונה של מאכלים לא שמנים (כמו שוקולד, גבנ"צ, בורקסים, פיצה וכו'...) הקפדה על שטיפת הפנים כמו שכבר ציינו פה. בנוסף אני יכולה להציע משהו שאני ניסיתי קניתי את זה בבית מרקחת זה נקרא כמוסות שמן אורגנו פראי של סולגאר. הצמח הזה הוא צמח מרפא ויש לו תכונות ריפויי באמת מדהימות ממש שקראתי ולי זה אשכרה עוזר. אני מציעה לך להתייעץ עם רוקח או נטורופת על זה.

Karin124

New member
ומה עם...

ניסית ללכת לרופא עור לראות מה יגיד לך? אולי משחה או בנות גם לוקחות גלולות

baraline

New member
לי עזרו הגלולות

היה לי אקנה קל וכשהתחלתי לקחת פמינט המצב ממש השתפר..

איזה עור יש לך?

אני גיליתי שקרם לחות(כל הסוגים) עושה לי פצעונים קטנים
ושיום אחרי שאני מחסלת חבילת שוקולד יוצאים לי חצ'קונים

אז עכשיו אני פשוט כמה שפחות נוגעת בפנים, בין אם זה איפור, קרמים, או אפילו עם הידיים
ואם יוצא לי חצ'קון, אני שמה עליו משחת שיניים (כן,כן, משחת שיניים) על החצ'קון לפני השינה,הבן זוג קצת מבוהל, והכרית תמיד מתלכלכת, אבל לרוב כשאני קמה בבוקר, הנפיחות של הפצע יורדת

למעלה