אקנה

אקנה

הי אני הבת של דויד אני כותבת כי אולי לכם יש איזשהי תשובה בשבילי.כתןצאה מן הפצעונים נשארים לי כתמים בפנים ,ורציתי לדעת אם משהו מכיר משחה, אבל משחה טובה שמעלימה את כתמי העור בפנים .

0 אור 0

New member
איזה סוג של כתמים?

קשה להמליץ על משחה בלי לדעת על איזה סוג של כתמים את מדברת. ובכל מקרה כדאי שמומחה יסתכל לך על העור - גם כדי לראות את הכתמים שכבר יש וגם להמלצה על הדרך למנוע שהם יווצרו. אני ממליצה דוקא על קוסמטיקאית עוד לפני רופא עור, כי יש לה נסיון איך לטפל בפצעים ובשחורים בלי לגרום נזק לעור והיא גם תוכל להנחות אותך איך לטפל בבית ולהתאים לך חומרים. חשוב מאד לקבל המלצות על הקוסמטיקאית שהיא באמת טובה ומנוסה. בינתיים, עד שתגיעי אליה, את יכולה לנסות לעשות פילינג - תמצאי פה בפורום קצת מתכונים לפילינג גרגרים, ויש לרכוש פילינג ביולוגי שעובד בלי שפשוף (פילינג מור של חברת סומה הרבה ויש לעוד חברות). אחרי הפילינג תשתמשי במסכה מנקה ומבהירה (למשל purifing mask של ניביאה ויסאג' או מסיכה טבעית שניתן למצוא במאמרי הפורום הזה).

כתמי פנים

אני מתכוונת לכתמים שנוצרו לאחר שהפצעון התייבש.אני יודעת שישנן משחות או דברים נוספים כדיי שיעלמו אך לא שמעתי על משהו טוב במיוחד

למעלה