אקסבאטלר יש לי רעיון שאולי...

arielwaizel

New member
אקסבאטלר יש לי רעיון שאולי...

... יעניין אותך: יש הרבה אתרים שמסבירים על הקונסולות ישנות ועל שימוש באמולטורים, אבל אני חושב שצריך לעשות מאמר על א-י-ך יוצרים אמולטורים- ככה בעזרת הידע ההתחלתי שיופץ ועם מספיק כישרון יהיה אפשר לעשות קהילה ישראלית של בניית אמולטורים. כמובן שכדאי להתחיל עם משהו פשוט יותר כמו אמולטור לגיים בוי תוצרת ישראל:) מה דעתך?

ShotokanMaster

New member
צר לי לאכזב אותך....

....אך יצירת אימולטורים דורשת ידע רב בתכנות, ויכולת לפרוץ קידודים של משחקים, שזו תיאוריה שלמה שרק אנשים שעוסקים בתכנות יכולים לבצע, וזה רק בתנאי שיש להם ידע במכניקה של משחקים..... אם יצירת אימולטורים הייתה עניין קל סביר להניח שהיו מליוני אימולטורים, וגם יש לקחת בחשבון שלא כל אימולטור הוא בהכרח טוב... הרשה לי גם לומר שרוב האימולטורים הרשמיים נוצרים על ידי צוותים מיוחדים שהורכבו למטרה זו, ולחלקם יש ידע נרחב בהאקינג....

arielwaizel

New member
אני בטוח שזה לא קל

אבל אפשר להתחיל בקטן: לקחת אמולטור קיים בקוד פתוח ובשלבים להסביר עליו במספר מאמרים, וכך הלאה. אני בטוח שיש פה הרבה אנשים עם ראש טוב ועם רצון אפשר להתחיל פה משהו.

AxBattler

New member
אתה יורה גבוה מדי

הקהילה כאן היא גם ככה מצומצמת ומורכבת מקרוב ל 100% גיימרים וקרוב ל 0% מתכנתים. למי בדיוק יהיו מכוונים המאמרים האלה?

eyalgr

New member
מזכיר לי שבקהילת משחקי מכות

מישהו הציע לבנות משחק.

arielwaizel

New member
יכול להיות שאתה צודק

וזה לא הפורום המתאים לעיניין כזה,בכל מקרה מי עדיין מעוניין בזה אז שישאיר לי הודעה.

למעלה