אקסבאטלר מצאתי אתר עם משחקי PSX!!!!

ShotokanMaster

New member
זה לא מתאים....

אני מכיר את האתר הזה, יש בו סך הכל איזה חמישה משחקי מגמן, זה כלום, מה גם שכולם ריפים..... כפי שציינתי מקודם, אני אודה לך מאוד אם תוכל למצוא לי אתר שיש בואת המשחק דארקסטאלקרס 3....

XplowBoy

New member
נו? מה רע בריפים!

זה בידיוק אותו משחק רק שהוא שוקל פחות! עוד מעט תגיד לי שזה דמו! או שמורידים את הסירטונים או שאין מוסיקה!(שומעים מוזיקה רק עם צורבים את זה על דיסק) ריפים ריפים ריפים! את מי זה מעניין? שצורבים את זה אחרי זה על דיסק ונגיד עושים המרה שוב לקובץ bin רואים שהוא שוב שוקל 600 מגה! אז אולי תסביר לי למה אתה כל כך נגד ריפים!

ShotokanMaster

New member
קודם כל,

תפסיק עם הקריזות שלך! שנית, בריפים יש השמטה של חלק נכבד מהסאונדים, הסרטונים, שהם בעצם הדברים שמשרים את עבירת המשחק, ואל תבלבל לי את המוח, אני צורב כל משחק על דיסק ובריפים אין מוזיקה! תקלוט! אתר שיש בו רק 7 משחקי מגמן לא מתאים לפורטל רומים! צריך אתר שיש בו לפחות כ-15 משחקים, ושיהיו שייכים למספר סדרות וז'אנרים ולא רק לסוג אחד! ואני בטוח שאתה לא היחיד שמכיר את האתר הזה, גם אני מכיר אותו ממזמן! ובטח יש פה עוד אנשים!

XplowBoy

New member
תגיד לי

אתה מכיר אתר שיש בוא לפחות 15 משחקי PSX? כולם נסגרו(למרות שלא היו איזה מיליון) היה אחד ממש טוב שהיה בצרפית והיו בוא מלא משחקים אבל הוא נסגר לפני שנתיים בערך, מאז לא ממש מצאו אתר מספיק טוב למשחקי PSX אז לדעתי צריך לשים את מה שיש! ואני מתרגז כי כל מה שאני אומר אתה תמיד חייב לעשות את זה משהו שלילי! אני:מצאתי אתר עם משחקי פליישטיישן אתה:לא משהו... והמשחקים שם הם ריפים, חרא של אתר, מי צריך אותו, בלה בלה בלה!!!!!!!!!!!! והאימיול שנתתי לך! עכשיו הוא הכי טוב במקום להגיד תודה אוי זה לא פועל לי מה עשית זה לא מוריד! וזה עושה לי כאב ראש! כאילו הרסתי לך משהו! האימיול הזה מצוין אצלך הבעיה וכל הזמן הזה אתה מתווכח איתי על זה! ואני מנסה לעזור לך! זה ממש ממש מרגיז אותי!

ShotokanMaster

New member
תקשיב אחי,

בקשר לאימיול, אני אמרתי לך תודה, אבל תקלוט שאין שום דבר מיוחד באימיול של הווארזפיו, וליונטוורק הרבה יותר טובים מהם ומפורסמים מהם. שנית, כפי שאמרתי, אי אפשר לשים בפורטל אתר מגמן! את האתר הזה אם כבר, אפשר לשים בקלאסיקות איפה שהמגמן! זה פשוט לא מתאים לפורטל! ואני לא אמרתי שזה חרא של אתר! זה אתר מצוין! אבל הוא לא מתאים לקטגוריה של הפלייסטיישן! חוץ מזה, שאני אז ציינתי בבקשה שלא יעזור לי האימיול ואתה התעקשת, אז הודתי לך על הנסיון (סתכל בהיסטורי שלך אפילו) אבל זה פשוט לא עוזר! אוקיי??? תחיה עם זה!

eyalgr

New member
על כל דבר אתם רבים?

עדיין לא רבתם "מאיזה צד צריך לשבור ביצים קשות"

gilsasson

New member
ריפים זה חרא!!!!

יש לי משחקי ps2 שהם ריפים ולעומת הרגילים הם פשוט זוועה.

sengoku

New member
כל הכבוד אתר פצצה

.אתה מכיר עוד כאלו?לא רק של מגמן

למעלה