אקסבטלר! שאלה

XplowBoy

New member
אקסבטלר! שאלה

תגיד למה אתה לא עושה שנגיד עם אני ילחץ על לינק אז רק הדף האמצעי ישנה ולא כל הדף? זה הרבה יותר נוח ומהיר כדי לך לנסות אני עשיתי ככה באתר המגאסון שלי www.msx.up.co.il תאמין לי זה נוח עם אתה צריך את הסקיפ אני יכול להביא לך אותו

t0rett0

New member
לא אל תעשה בבקשה ממך

זה יותר יפה ככה באמת אל תקשיב לו ככה זה יותר יפה

AxBattler

New member
לשיטה הזו קוראים פריימס

ואני מאד לא מחבב אותה. בכל מקרה, אתה מחכה תמיד שתוכן הדף יעלה, לא התפריטים כי הם כבר נימצאים אצלך בזיכרון ה CACHE, שים לב שהתפריטים מופיעים מיד עם הופעת התוכן ובינתיים אתה רואה רק את החלק העליון של הדף. זה בכוונה. כמובן ששמים לב לזה יותר עם אינטרנט איטי.

XplowBoy

New member
דווקא לא...

יש לי אינטרנט מהיר ואני שם לב לזה שנגיד בחרתי ודף ואז התחרתי אז אני לוחץ בדפדפן על עצור ואני רואה דף לבן... עם הייתה את השיטה הזאת אתה פשוט יכול ללחוץ בתפריט לאיזה דף אתה כן רוצה להכנס... ולמה לא מחבב אותה? היא עושה לך בעיות או משהו? חוץ מזה שהאתר פועל בשיטה הזאת האתרים עולים הרבה יותר מהר... ואני מתכוון ל"הרבה" יותר... אתה באתר הקטן הזה שביניתי הדפים עולים ממש מהר כמו שאתה רואה אבל זה בגלל שאין בהם הרבה תמונות ותוכן... אבל זה צריך עדיין צריך לעלות מהר יותר

XplowBoy

New member
מה הקשר יפה????????

זה רק עושה שהדף יעלה מהר יותר! ושהתפריט לא יטען עם כל הדף

קח...

בניתי לו רק עיצוב ובסוף לא המשכתי לבנות אותו אבל גם בקצת דפים האלה אפשר לראות שהוא עולה מהר יותר ונוח יותר www.msx.up.co.il

למעלה