אקסהיביציוניזם

softy

New member
אקסהיביציוניזם

אני לא יודע אם אתם מודעים לזה, אבל כאן מתחת לאפכם מתרחשת בכל לילה תופעה שהולכת ומתרחבת ומי שלא בא מפסיד. בכל לילה פותחים אנשים עלומים, וגם כאלה שלא עלומים חדרי צ'אט עם מצלמה ומזמינים את כל הגולשים לראות אותם מאוננים/מזדיינים/משתטים. ועוד כל מיני דברים משונים ככל שהדמיון יכול ללכת רחוק. חלקם צעירים, חלקן צעירים מאוד וחלקם מבוגרים בני 40 ומעלה. אני חייב להודות שבהתחלה די נהנתי להציץ לעולמם של אלה שמאחורי המצלמה, כנראה שיצר המציצנות טבוע בנו חזק, רק שאחרי שהיצר הזה סופק התחלתי לחוש הרגשת אי נוחות מסויימת ואחר כך אפילו חרדה, בעיקר כאשר ראיתי את בנות הטיפש עשרה כשהן מתחילות להתערטל אל מול המצלמה אפילו בלי להסתיר את הפנים. החלחלה שלי נבעה מהפחד לזהות בתוכן את הבת שלי, או את הבת של השכנים או החברים. כל מה שנותר לי זה לשאול את עצמי, האם באמת לא הצלחנו להנחיל לדור החדש שום ערכים, או שזה באמת לא משהו שצריך להדיר שינה מעיננו, זה רק נעורים וזה עובר?!

אז ככה...../images/Emo24.gif

למרות שישנה מידת צדק בדבריך אתה כנראה נקלעת לחדרים שלא היו מכוונים אליך, אני בטוחה שאם תרצה מאוד תוכל גם למצוא כאן הרבה יותר מטפטים כחולים ומופעי ארנבות. לכל נושא קהל יעד משלו, אם רק תתאמץ מעט תוכל למצוא חדרים עם תוכן ועניין, זה הכל עניין של לחיצת כפתור.

softy

New member
זה לא בדיוק נכון

כי אחרי שאני נכנס לאחת מהמצלמות שמשדרות יש לי בצד ימין רשימה נגללת של חדרים נוספים, לחיצה על אחד מהשמות האלו מפילה אותך אל תוך הלא נודע, בדרך כלל זה על אחד שמאונן במרץ רב.

softy

New member
אם בלוטו עסקינן

אשמח מאוד לקבל את המספר הנוסף.

אתה באמת צודק

אתה צודק ומאד חבל שאין הפרדה בין הילדים ובני הנוער המחפשים פורקן ליצריהם הגועשים, ואולי גם מבוגרים מתוסכלים המחפשים ריגושים זולים, לבין אנשים רציניים המעוניינים לדבר על ענינים רצינייים יותר ובעלי חשיבות . עדיין אין אנו חיים במקום כל כך מושלם שאין מה לעשות בו, ואין מה לתקן, וכל מה שנשאר הוא רק לפטפט שטויות עד כלות. בתקווה שיחול שינוי חיובי עקב הביקורת. בברכה חנית.

n u l i t

New member
ואת

החלטת ההנהלה של האתר. ואת ההנהלה של האתר. ואת האתר.

מהיום ישנם

מספר הגבלות. ראשית, השידור הוגבל לגילאים 16 ומעלה בלבד. שידורי המבוגרים הינם לגילאי 18 ומעלה. לידיעתכם.

inish

New member
זה לא העניין!!

זה לא קשור אם זה חופשי או מוגבל לגילאים מסוימים!! ההנהלה צריכה לעשות חושבים אם זו הדרך? כי פשוט הצטרפתם במידת מה, למעגל אתרי הסקס ברשת!!

לא כל התכניות

המשודרות בעלי תכנים של מבוגרים. לבלוג TV יש פוטנציאל אדיר, ולא מעט אנשים משדרים בו תכניות מענניינות כמו למשל אב שמלמד את בנו לבשל, דברים בנושא רוחניות, משפחתיות, מוסיקה וכדומה. בהמשך תהיה הפרדה יותר ברורה בין התכנים ולבחירת הצופה.

למעלה