אקסיומה!

sure16

New member
אקסיומה!

שמתם לה שככל שהנוכחות שלכם בשטח הולכת וקטנה.כך אתם יותר בולטים....... זה נשמע פרדוקס אבל פתאום אני רואה יותר פרצופים מחיכים מולי ,יותר ברכות לשלום ...ממש מתענינים לשלומי,לשלום ילדי.......או שהרמתי סוף סוף את העיניים מהרצפה,או שנתדלדלו החתיכות סביבי.. בכל אופן אני נהניית מכל רגע!
שרה שהולכת ונעלמת לכם...

Ofericko

New member
ברכותיי...

אני שמח בשבילל, שרה, אבל אם האקסיומה שלך תוכח כנכונה - זו תעודת עניות לכל חברה באשר היא. בכל אופן, שיהיה רק לבריאות! Ofericko

sure16

New member
הייתי בכייף רוצה להיות בתקופה אחרת

בה נשים שדופות נחשבות מסכנות ועניות ונשים מלאות הן כליל היופי...... ואז היית מנחם את טוויגי ואומר לה שזו תעודת עניות לחברה... אני חשה כל כך מאושרת בהישג שלי (מעל 20 קילו ירידה וכמעט 2 ספרות,חגיגות בדרך.....)כך ששום תעודה לא תקלקל לי את המומנטו... חוץ מזה עופריקו,אתה הבן זוג האידאלי שניתן לבקש !מה עוד אתה עושה?
שלכם שרה

Ofericko

New member
מה עוד אני עושה...

את השאלה הזו תצטרכי להפנות לחברה שלי. מקווה שהתשובות יהיו חיוביות... בכל אופן, שום תעודה שהיא לא יכולה להפחית מההשג שלך. כל הכבוד. הלוואי עלי. Ofericko

ronnymp

New member
אני דוקא לא אוהב שדופות ../images/Emo128.gif

אני מעדיף אותן כאלה ....
או כאלה .....
וכשאני רואה אותן פוסעות על מסלול ה- FTV - אז ממש זה דוחה - אנורקסיות כאלה , שכל עצם מובלטת על כל צעד .....
- מפחיד ....
לפי דעתי - השימוש הטוב ביותר לנשים אלה - זה בלימודי אנטומיה - בביה"ס לרפואה , מודליות אנטומיות . ובכלל - בצילום רנטגן חבל על השקף - פשוט מעמידים אותן מול החלון . אז בקיצור - אל תקנאי בהן . וסחתיין על הירידה . רוני

למעלה