אקסיות

אקסיות../images/Emo14.gif

שלום לכולם!! שרשרו לכאן את כל סיפורי האקסיות/אקסים שיש לכם... אקסיות שגנבו לכן ת'חבר, או אקסיות מדהימות שהפכו לחברות הכי טובות שלכן... וכל סיפור משעשע יתקבל בברכה...! ערב טוב וסופ"ש נעים לכולם!

אמממ

יש לי 2 אקסים מיתולוגיים אבל אין לי סיפורים עסיסיים עליהם. למה? איזה פאקינג חיים משעממים

../images/Emo122.gif מממ.....

מהשאלה שלך ניתן להבין שאת רוצה סיפורים על האקסיות של החבר, שהפכו להיות חברות, או אם יש איזה סיפור עסיסי של "נקמה מתוקה" שמישהי מהן תכננה וביצעה, אך לאחר קריאת תשובה של גויאבה מעופשת, קצת בילבלו לי את היוצרות, ואני לא בדיוק יודעת מה היתה כוונת המשורר, אבל דחילק, יאללה , מה אני מפסידה, (זה אודישן להיות נערת גומי להחלקה על הקרח? NO WAY) אז נזרוק כאן איזה סיפור אחד או שניים לפי הבנתי מההגדרה השניה, (הדרך שגויאבה בחרה להבין את זה, ואני סתם נשרכת......) וסליחה מראש על הגסויות... האקס השלישי שלי, נזרק מתישהו בין השעות 2 לפנות בוקר עד 8 וחצי, רק במחשבתי, את הביצוע הקר והמחושב שהעלה אותו מיידית (לא בדיוק מיידית לקח כמה שעות ...) על האוטובוס חזרה לב"ש, כאשר הוא סיפר לי, בשיחה פתיחותית על מין, שהוא רכש לעצמו ויברטור, והא נהנה מאוד לענג את עצמו..... אין לי שמץ של מושג עד היום אם הבחור חדשני ובעצם עושה את מה שרוב הגברים מפנטזים /עושים/ מבצעים בסתר, או שהוא היה הומוסקסואל מוסתר, מה שעוד יותר לא היה נהור לי, שבמשיכותיו לנשים, היתה בו כל התגלמות הגבריות הנצרכת, לא עשיתי על המשיכה שלו לויברטור דוקטורט, לא התכוונתי לעשות, וגם לא בדיוק מעניין אותי.... וחוצמזה, זו ממש לא היתה הסיבה היחידה שהנ"ל נזרק, אחרי חילופי סטירות הדדיות, ומלאי השקרים ועוד מלא טעויות שהוא עשה, בוא נאמר שזה היה הויבי ששבר את הגב של הקש של הטרופית..... אקס נמבר טו..... הייתי מתה לומר שהאקס השני זה דודי בלסר, אבל עורכי הדין שלו לא מרשים לי.... טוב, זהו להפעם, מקווה שזה בגדר קריא, אני לא מומחית לסיפורים........ לפחות לא כאלה שניתן להבין..

למעלה