אקסים...

opalit

New member
אקסים...../images/Emo37.gif../images/Emo128.gif../images/Emo27.gif

חברים לשעבר. חברים לשעבר זוהי הגדרה לעובדה בלתי ניתנת לשינוי אבל אקס כבר מתחיל להשמע אחרת... מה אתם חושבים על מערכת היחסים הידידותית של אקסים?
היום ראיתי את השכן שלי עצוב. העיניים שלו היו כל כך עצובות. "קה פסו?" שאלתי. הוא ענה שבן זוגו עזב את הבית, עם אקס שלו מלפני שנים שהפך לחבר טוב של שניהם. הוא לא כ"כ מדבר אנגלית ובחצי אנגלית חצי ספרדית הצלחתי לדובב אותו ולהרגיע זה היה גם מצחיק. לעצמי אני חושבת שלאהבות הגדולות תמיד יהיה לי משהו כאקסית. איזו שהי פינה.

s h i r k u s h

New member
משתדלת לא לשמור על קשר ידידותי

עם אקסים. החבר הראשון שלי מגיל 16 - לא שומרת איתו על קשר אבל הוא מיוזמתו כל פעם כשיש לו חברה הוא מתקשר אליי לספר, ואשכרה כאילו בודק אם אני מקנאה או משהו בגלל זה- והוא פשוט לא מפנים את העובדה שאני ממש לא חושבת עליו בצורה רומנטית או ידידותית ושהחיים שלי מאוד מלאים בלעדיו כך שלא איכפת לי במיוחד אם יש בת זוג חדשה או לא...

אקסים...המממ

אני גרועה בפרידות - כבר כתבתי את זה לירגזי כחול. אין לי אף קשר עם אקס. הגשרים האלה נשרפו, חוץ מהאקס המיתולוגי, וגם איתו הקשר אמנם לאורך שנים, אבל רעוע וקשה תמיד. גם לאחר שנים, לא הייתי רוצה לראות אותו יוצא עם אחת מחברותיי. וגם הוא לא ממש משדך לי חברים. יש פשוט כמה קווים שמותחים גבול ביחסים, וכך נשמר הקשר. מצחיק, הקשר הזה נשמר רק משום שאז, כשהגיע הזמן לסיים אותו - לא ידעתי שמותר לי ומגיע לי לסיים קשר. פשוט המשכתי מתוך החשיבה שמותר לאנשים לפגוע בי.

opalit

New member
ואם

לחבר שלך יש אקסית שהם בקשר ידידותי, מה דעתך על כך? אני לא מאמינה בזה. אני אף פעם לא אחסום אבל אני בכל פעם רואה כמה שזו לא ידידות טהורה.

זה קרה לי ולא הפריע לי

אם היה משהו טוב שיצרתי בקשרים שהיו לי, זה היה אמון הדדי. אבל אם זו לא ידידות טהורה...אז לגיטימי שתתלונני בפניו על זה, לא?

opalit

New member
כן..

אבל זה אף פעם לא היה מובן מצדם, בעיקר כי אני לא קנאית, הכי חופשייה בעולם, וכי גם לי יש ידידים, אבל אחרי שהם שומעים כמה פעמים קרו לי פאקים בסגנון, בקשרים שהייתי בהם הם כבר יותר מבינים. מעניין לדעת אם זו רק אני שלא מאמינה בזה. וגם אצלי זה הכי הכי חשוב האמון. הכנות והכנות הריגשית.

למעלה