אקסים.......

אקסים.......

הגיע הזמן לדבר קצת על אקסים.... האם אתם נשארים בקשר עם האקסים גם אחרי הפרידה? מה עשיתם עם המתנות שקיבלתם מהם? האם אתם שומרים את התמונות המשותפות שלכם מהתקופה ההיא? (ואם כן, במקום מרכזי או מאוחסנים להם אי שם בארון..?) מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם חושבים על האקס (האחרון) ?. נראה לי שיש לשרשור הזה פוטנציאל להיות מעניין....

Vdrums

New member
X

לא רואה סיבה להיוות בקשר עם אקסיות, שזה נגמר זה נגמר, אין דבר כזה לחזור אחורה ולהיות ידידים זה מגוחך. מתנות - דוחף עמוק בארון תמונות - אין לי בכלל. מה עולה בראש - מה שצריך לקרות קורה וכנראה זה לא היה אמור לקרות. פוטנציאל? כנראה שכן

imjeane

New member
אצלי

לא טוב להשאר בקשר עם אקסים. זה גורם לזה שלקשר עצמו לא יהיה ערך. רק אחרי כמה שנים, כשאין כבר משקעים, ובד"כ כבר היו קשרים אחרים, אז רגשית זה פחות מפריע, אפשר אולי להיות ידידים. תמונות- בטח שומרת. לא מעיינת בהן עד שהכל שוקע, אבל בהחלט שומרת (במיוחד אם זאת תמונה מוצלחת שלי) מתנות- למה לזרוק? שוב- הכל עיניין של זמן, ואחרי כמה שנים הכל עובר... בינתיים הכל מאופסן בארון. כשאני חושבת על האקס האחרון אני בעיקר מתחרטת על שזה לא נגמר עוד קודם. השנתיים האחרונות נמתחו כמו מסטיק, והיה ברור שזה לא יחזיק מעמד.

Dublinoa

New member
הדבר הכי נחמד באקסים

זה שהם בארץ ואני בחו"ל
ככה גם אם הם מחליטים לצוץ על פני השטח מידי פעם אני במרחק בטוח
למה הם מחליטים לצוץ אחת לכמה זמן תלוי מן הסתם במצבם הנפשי והזוגי...

billc

New member
הקטע שאני נזכר רק בדברים הטובים

אני אף פעם לא חושב על הדברים שגרמו לפרידה.. יש תמונות זרוקות פה ושם..לעיתים רחוקות מציץ מה עולה לי בראש? אני חושב מה היה קורה אם בכל זאת היינו ממשיכים לפעמים אני מדמיין את עצמי בקשר עם אותה X-ית בכמה צעדים מתקדמים בקשר אולי אפילו קשר ממוסד.. המחשבות האלה לא יומיות ואפילו לא חודשיות..רק פעם ב.. בדרך כלל שאני מנתק אני מנתק... עוד עולה לי בראש...מה קורה איתה כיום.. אבל מהר מאוד מבין שעדיף לא לדעת...ולהסתכל קדימה

imjeane

New member
נכון

גם אני חושבת מה איתם היום. אבל סתם מסקרנות. היה כל כך הרבה רע שאין מצב בחיים שהם יעניינו אותי ואתגעגע אליהם באופן רומנטי/אינטימי. יש את הרגעים שנזכרים באיזה רגע נחמד או מצחיק, אבל זה לא גורם לי לחשוב- מה היה אם לא היינו נפרדים. אין ספק שהזמן עוזר ומחשל.

Ronit FL

New member
יש לי אקס מיתולוגי

שמין הסתם אני האקסית המיתולוגית שלו... מדי כמה זמן, הוא צץ לי בחיי. הפעם האחרונה היתה לפני שנתיים כשגילה דרך אתר חבר'ה שאני לא חיה בארץ... כשעזבתי, השארתי את כל מה שקנה לי במין התרסה שכזו, את התמונות שיש לי איתו, אני שומרת עד היום. הדבר הראשון שאני מרגישה זה סוג של געגוע... היו לי סיבות טובות לעזוב ועזבתי. אני יודעת שלו היינו מתחתנים, היינו שנינו אומללים אבל מצד שני, ואני יודעת שגם מצידו כי דיברנו על זה פעם, אנחנו סוג של אהבה לכל החיים.

נ ע מ ה ק

New member
אקס.... אוי...

היה כל כך רע עם האקס האחרון שממש ממש לא רציתי להשאר בקשר איתו. הוא מצידו לא ממש ידע איך לעכל את העובדה שאני עזבתי אותו ( לא חושבת שהיה לו כל כך חבל על הקשר כמו שהפריע לו שזאת אני שהלכתי )אז הוא לא ניסה ליצור קשר. מתנות קיבלתי בעיקר מאמא שלו ואני שומרת. ממנה ומהמשפחה שלו בכלל יש לי זכרונות טובים. את התמונות השארתי בארץ - במילא לא כל כך בא לי להזכר בתקופה. הדבר הראשון שעולה לי בראש כשאני חושבת עליו זה איך הוא היה מגיב אם הוא היה יודע ( ואולי הוא יודע כבר? ) עד כמה השתנתי מאז שהינו ביחד. מסקרן אותי לדעת מה הוא היה אומר.

billc

New member
שני המשפטים האחרונים מאוד מעניינים

אבל נעזוב אותך בשקט

כרעאזמה

New member
בודק אם יש עניין הדדי ותכלית

ואם מקבל בתשובה לשאלה "האם אני מפריע", משהו בנוסח "אף פעם לא - תמיד נהדר לשמוע ממך", אז נותר בקשר בלתי-מוגדר אקדמאית. לרוב אינני רואה סיבה ששום צד יתכחש לרגשות או אי-הרגשות. יותר מלבן שקוף הוא הצבע הטהור ביותר.

ה-אקס ../images/Emo150.gif

אני מאמינה שבניגוד לרוב תושב הפורום, אצלי הוא אקס בעל. כן, אנחנו בקשר מעולה. תמיד נישאר חברים טובים, רק שבתור בני זוג אנחנו מסוגלים להרוג אחד את השני. את הטבעת זרקתי לים לא מזמן ואת שאר התכשיטים חילקתי לבנות השבט. אין לי מושג איפה האלבום חתונה שלי (יא! כמה שהוא היה יפה) אבל במידה והוא יתגלגל לידיי - משם הוא ישר יתגלגל לפח. לא צריכה את זה, תודה. יש הרבה תמונות אחרות ביחד. לא זורקת תמונות (איך אמרו לפני? "בעיקר אם אני נראית בהן טוב"...) מה הדבר הראשון שעולה לי בראש כשאני חושבת עליו? כמה תפוס לי הגב ולא היה מזיק לי איזה מסז' ממנו...

נצנצ

New member
נושא רגיש כרגע...

כן, אני בקשר עים ה-אקס המיתולוגי, היינו יחד 3.5 שנים ונפרדנו לפני 4 חודשים ככה שזה טרי לשנינו..מאד... תמונות משותפות שמורות באלבום המקורי שלהם על מדף בספריה, חזרתי עכשיו לארץ לחודש ונפגשנו ו... כשאני חושבת עליו הדבר הראשון שעולה לי לראש זה העניים שלו.

למעלה