אקסית

IAM90

New member
אקסית

פעם ראשונה אני כותב בפורום אבל אני חייב עזרה אובייקטיבית.ניפרדתי מחברתי לא מיזמן יצאנו קצת זמן אבל היא חשובה לי ואני חושב שהיא לא יודעת את זה וזה בגללי כשהיתחלנו הכול הייה טוב ואז עברתי כמה דברים בחיים שהיא לא יודעת אליהם והישתניתי לגמרה , ניפרדתי ממנה והמשכנו לדבר אחרכך כי הייה לנו קשה להיתרחק עד שהיבנתי שזה מיותר לדבר כי לא ייקרה בינינו כלום מבחינתי אז אמרתי לה שתפסיק לכתוב לי והיא נעלבה , אנחנו לא מדברים כבר כמה שבועות וקשה לי בלעדייה אני מתגעגע אבל אין טעם לדבר כי אני לא רוצה מערכת יחסים עכשוו והיא לא חושבת שאני מתגעגע אליה כי אמרתי לה שנמאס לי ממנה כדי שהיא תירד מימני אבל לא באמת היתכוונתי לזה . אני יודע שיצעתי דפוק ואני מפחד לידבר איה עכשוו כי אם אני יתחיל לדבר איתה היא תיפתח ציפיות אני מרגיש ממש מתומטם חברים שלי אומרים לא לידבר איתה אבל אני חושב אליה הרבה

Survivor Man

New member
לא ברור מה אתה רוצה.

פעם דוחה אותה ופעם רוצה אותה.

קח אחריות על המעשים שלך. אנשים הם לא מריונטה שאתה יכול לשחק בהם מתי שאתה רוצה, לכל צעד חד צדדי שלך יהיו השלכות.

חוץ מזה יש לך דיסוננס קשה בין הרציונל לרגש - הם כאילו מנותקים אצלך לחלוטין. או בקיצור, תתבגר.

Survivor Man

New member

תרגום של ההתנהגות שלך:

אתה רוצה שהיא תמשיך לאהוב ולרצות אותך- אבל אתה לא רוצה להיות בן זוג שלה (על כל מה שיוצא מכך).

כמו שאמרו לך פה לפני- אנשים הם לא בובות משחק!

IAM90

New member
נכון

כדי לא להטריד אותה אני זרקתי אותה אבל אני מתגעגע אני בתקופה לא טובה בחיים ואין לי מקום למערכת יחסים אז אני יודע שאם אני אחזור לדבר איתה היא תיפתח ציפיות אז אני לא מדבר איתה אבל מתגעגע ומענין אותי איך היא מה לעשות במצבכזה?

ArrowNY88

New member
מה קרה לך בחיים שהשתנת?

אים אין לי מקום למערכת יחסים עכשיו אז אין יותר מיי מה לעשות אבל לא היית צריך להגי לה ש תפסיק לכתוב או שתרד ממך
תתנצל אבל לא בטוח ש זה יעזור

IAM90

New member
ARROWNY88 מה שקרה

זה המון בעיות במשפחה, בעיה בריאותית ופיטורים מעבודה
היא כתבה לי שהיא מתגעגעת תפסה אותי ברגע לא מתאים הייתי מאוד עצבני וכתבתי לה שאני לא מיתגעגע באותו רגע באמת הרגשתי ככה היא ממש בכתה, אחרי זה כתבתי לה שאני מצטער על הקיצונייות ושנוכל להישאר ידידים אבל לא יקרה בינינו כלום והיא לא ענתה יותר ועכשיו אני מרגיששאני כן מיתגעגע אני יודע שאני עוד יצטער על זה הבעיה היא שכבר יותר מדי פעמים ביקשתי סליחה
האם פשוט להניח לזה ?כואב לי שהיא סבלה הרבה ביגללי

ArrowNY88

New member
ואלל'א לא יודע מה להגיד לך

, הכיא גרוע שאצרת לה שתפסיק לכתוב לך ושתרד ממך ושלא יקרה בינינו כלום
אמרת לה " עופי לי מהחיים"

כברי ותר טוב היית אומר לה את האמת ושיש לך בעיות

לא יודע מה תעשה
תשלח לה פרחים כשהיא תגיד לך " תודה" זה יהיה הצ'אנס שלך לדבר איתה קצת תתנצל עוד פ עם על הכל תגיד לה שיש לה בעיות ושלא כ"כ שלטת בעצמך

תגיד

אם בחורה היתה מתנהגת אליך ככה-
מתקשרת רק כשהיא במצב רוח רע, קצרת רוח כלפיך, אומרת לך שנמאסת עליה ואז מתנצלת על ההתנהגות שלה- מה היית חושב? איך היית מרגיש?

מזל של הבחורה הזו שיש לה ערך עצמי ושהיא מספיק חכמה לחתוך.

אייבורי

New member
טוב ששאלת

כי יש לי רשימה של דברים מצויינת
א. לקרוא ספר
ב. למצוא עבודה
ג. לנקות את הבית
ד. להתנדב לעזור לזולת
ה. לאמץ חתול

כשתסיים תבוא ואתן לך עוד מלא רעיונות

למעלה