אקסלון

ענתי44

New member
אקסלון../images/Emo184.gif

אז ככה בדצמבר 2004 סירבו בקופת חולים לתת לאמא אקסלון, למרות שהיתה בשלב ראשוני של המחלה.קניתי לבד, ואז בינואר היא עברה אירוע מוחי והרופאים בבית חולים הורידו את התרופה. ב-1.3.06 ביקרנו אצל הרופאה המטפלת במרפאת הזכרון, שאיבחנה ירידה קשה והמלימה בתוקף לחזור לאקסלון.עשרה ימים לקח עד שהצלחתי להשיג תור לרופאת המשפחה, היא סמכה ידיה על ההמלצה לקחת אקסלון. התקשרה לבית מרקחת ושם אמרו לה שאפשר, אם יש המלצה של פסיכיאטר גריאטרי לתת. מאושרת הלכתי לבית המרקחת עם המרשם הנכסף.שם גיליתי שמרפי פעל מהר. נאמר לי שצריך אישור מהרופאה שמנהלת את המרפאה.התבקשתי להביא בתחילת השבוע את מכתה ההמלצה. כך עשיתי. יותר משבוע אני מתקשרת ומגיעה למרפאה לבדוק האם יש אישור ואין. כשאני מנסה להבין איפה תקוע אף אחד לא יודע לענות לי. את מנהלת המרפאה לא מעבירים לי. את הרופאה כן. מצלצל עד שניתק.היום עליתי לקופת חולים.אני מרגישה רע מאוד אבל אי אפשר ככה.הפנו אותי שמנהלת מחליפה שנסתה לברר איפה עומד האישור. במחשב רואים דחייה מלפני כשנה אבל שום פנייה חדשה. בקיצור יצאתי בלי אקסלון ובלי מרשם.רק עם תור ביום ה' לרופאת המשפחה. אני באמת לא מבינה למה ככה זה צריך להיות????????? למה אישה ששילמה תמיד לקופת חולים ושהתנדבה בקופה צריכה לעבור את זה? ומה היה קורה לו לא היו לה בני משפחה קרובים? הבוקר אמא היתה בלתי נסבלת וממש שיגעה אותי ונזפתי בה. אחר כך היא חטפה התקף אפילפסיה וכל היום מתקשה לצאת ממנו. לא הצליחה לתפקד. כל כך קשה גם ככה לטפל באהובים שלנו. למה? למה המוסדות מתעמרים ככה? ואפילו אדם עם אופטימיות כמוני, כבר חושב פסימי שבטח שוב לא יאשרו לה. מה עושים אז???????.

zs1957

New member
מגיע לאמא שלך אקסלון אל תוותרי

היי ענתי צר לי לשמוע על תעלולי הבירוקטיה באמך ובך.כמו כן אני מאחלת לך רפואה שלמה. יאשרו לך את המרשם קופ"ח נהנים להתעלל בקשישים ובבני משפחתם. תכתבי פקס דחוף למהלת מרפאת הזיכרון ד"ר טרבס והיא תתן לך מרשם. במידה ותתקלי בבעיות תכתבי לי ואני אעזור לך. בהצלחה!!! זהבה שחם

ענתי היקרה , לא לוותר להם

ענתי , מה שלומך? אכתוב לך אחר כך אישי. האם אתם בקופה כללית? אצלנו האישור עובר למחוז בפקס ומאושר מיד. את צריכה לפנות למוקד קופת חולים לברר למה הטרטור והכללים המוזרים. אני מקווה שזה יסתדר בקרוב והתרופה תעזור לאמא שלך. מה שלום אמא לאחר ההתקף? האם נרגעה ויצאה למעון היום? שיהיה לשתיכן יום טוב, טובה

ענתי44

New member
אני לא מתכוננת לוותר

אבל מקומם אותי שמטרטרים ככה.אלו הדברים הכי שוחקים בטיפול. אתמול שאלתי את המזכירה המחליפה את המנהלת " לא מספיק מה שאמא חטפה שאתם צריכים לתת לה את המכה ה-11?" היא לא ענתה אבל ראיתי דמעה בעין. היא אכן נסתה לעזור אבל לא הועיל. גם אתמול אחרי ההתקף, כשהתכוונתי להשאיר אותה בבית וההסעה הגיעה היא עם העיניים סימנה לי לצאת אליה, אז שלחתי אותה. היום קמה כמו פנתר, עזרה לי להתלבש ולצחצח שיניים.

zvooloon

New member
ענתי יקרה, זה סוג של מלחמת התשה.

אני מכירה אותה היטב. אל תוותרי. לפני ארבעה חודשים קיבלתי, אחרי שהגשתי מסמכים ארבע פעמים ונתקלתי בכל פעם בדרישה/תירוץ אחר, אישור לממוריט, ורק לשישה חודשים. אני יודעת שעכשיו עלי לאזור עוז ולצאת שוב למאבק. חזקי ואמצי. אגב, אבא שלי בקופ"ח כללית. גם אמך? חשוב לדעת מה קורה בכל קופה וקופה.

ענתי44

New member
אני לא מתכוננת לוותר

במדינה שלנו כדי ל"החזיק" ב"תחביב" הבזבזני שלך, חולה אלצהיימר אתה צריך להיות מנהל בנק. רק ככה תוכל לממן את כל הנדרש, בלי לריב עם הרשויות המתנערות ובלי להרגיש חור בתקציב. כל האחרים חייבים להטחן בין גלגלי הביוקרטיה. כן, אמא שלי בכללית. ואני לא אוותר הפעם. תודה לך.

למעלה