אקסל-קבלת נתונים

uzi_haina

New member
אקסל-קבלת נתונים

שלום לכולם הבנתי שבאקסל אפשר לקבל נתונים מהאינטרנט באמצעות שאילתת ווב רציתי לקבל את תוצאות הצאנס מאתר מפעל הפיס ישירות לאקסל האם מישהו יודע כיצד אוכל לעשות זאת ? איך אני בונה את השאילתה ? תודה מראש על העזרה

AO

New member
Get external data

אני לא מכיר את האתר של צ´אנס אבל אם התוצאות מסודרות בטבלה כטקסט או מספרים אז זה ניתן לביצוע ככה: מתפריט Data תבחר Get external data New web query יש לרשום את כתובת האתר ולהגדיר את האופציות שמתאימות לך. אלון

בוקר טוב ../images/Emo42.gif חג שמח../images/Emo48.gif

ברוכים השבים לפורמנו
חסרת לנו...
מועדים לשמחה
הרבה בריאות אמנון מרגלית

AO

New member
חג שמח ../images/Emo48.gif

הייתי כאן כל הזמן. הפורום מתרחב (וזה מצויין) ולכן תדירות ההופעה של כל חבר יורדת (גם זה לא רע). ולאחר הניתוח הסטטיסטי המהמם - אני מאחל לכווווולם חג שמח ושנה טובה. אלון

kernel32

New member
שאלה לגבי שאילתות אינטרנט

א. שווה לשוטט ולמצוא טיפים מוצלחים כשלך. ב.אני עובד כרגע עם אקסל 97, יש לי מספר שאילתות מוכנות מראש (די מעניינות) אולם כשאני מנסה ליצור חדשות -> אני מקבל הודעה שעורך השאילתות לא מותקן. האם זו הסיבה או שזה בגלל 97? תודה, קרנל.

AO

New member
ב97 זה לא כלכך פשוט...

כאשר אתה רוצה להפעיל שאילתת אינטרנט ב אקסל 97 אתה מקבל הפניה לקבצים בשם *.IQY אשר נמצאים בד"כ ב C:\program files\ microsoft office\queries פתח את אחד הקבצים בEDITOR כלשהו, שמור בשם חדש, תחליף את הכתובת URL הקיימת בכתובת החדשה שאתה מעוניין, שמור שוב. עכשיו יופיע גם הקובץ החדש שיצרת ברשימת השאילתות. תבדוק את הקבצים השונים שמסופקים כדוגמא על-מנת לנסות ולהבין את התחביר המדויק של הקובץ אבל גם קובץ פשוט כמו זה שרשמתי למטה יעבוד: WEB 1 http://...... אלון

למעלה