אקסמן העתיד שהיה אפטר קרטיד?

אקסמן העתיד שהיה אפטר קרטיד?

ראיתי את הקטע הקצר שמופיע אחרי הקרדיטים בסרט אבל הבנתי כלום! האם רואים שם מישהי שיש לה כוחות כמו של מגנטו רק שבמקום לשלוט במתכות היא שולטת בסלעים ואבנים?
במה הסרט הבא בסדרה אמור לעסוק ואיך האפטר קרדיט קשור לזה?

happyhuman

New member
ספויילר למעלה ופה

בקטע רואים את אל סבה נור - משמעות השם היא "הראשון" או "הראשון מסוגו".

אל סבה נור יהיה ידוע בשם אפוקליפסה, הוא אמור להיות המוטנט הראשון והוא במשך אלפי שנים מנסה לגרום למלחמות כך שרק החזקים ישרדו, היות על בסיס אמונה זאת הוא התחנך.

הוא אחד האוייבים הגדולים של האקס-מן. ברקע, לידו, ניתן לראות את ארבעת הפרשים שלו: מלחמה, מחלה, רעב ומוות, אלו 4 הגנרלים שלו.

לקטע לוהק בחור צעיר, עם מראה קצת נשי, כי כך, כביכול, ניראו הפרעונים הקדמונים.

בסרט הבא, אפוקליפסה יהיה הנבל המרכזי. לא ברור האם עלילת הסרט תקח אלמנטים הקשת הסיפור האהובה "עידן אפוקליפסה" או שהיא תוביל לסרט הבא שיבוסס על אותה קשת סיפור

שאלה כללית על האקס מן בקומיקס בהקשר

לא קראתי בעצם את עידן האפוקליפסה, אבל זכור לי שהבנתי שאפוקליפסה היה המוטאנט הראשון.
אבל מצד שני אני זוכר כמה פעמים בקומיקס שאמרו שנאמור היה המוטאנט הראשון.

אז מה נכון?

spidey 82

New member
נאמור הוא המוטאנט המודרני הראשון

או לפחות זה שנחשף לראשונה לציבור. כמובן שיש מוטאנטים מבוגרים ממנו (וולברין למשל; נאמור נולד בתחילת המאה ה-20). אפוקליפס הוא המוטאנט הראשון היסטורית, מימי הפרעונים.

אה, זה הגיוני בעצם

הרי גם מיסטיק ודסטיני הן בעצם בנות איזה מאה או יותר. ואולי גם סייברטות'.

happyhuman

New member
תשובות

אפוקליפסה הוא המוטנט הראשון ביקום מארוול

נאמור הוא (רטרואקטיבית) המוטנט הראשון של חברת מארוול

מהם הכוחות של אפוקליפסה?

אני זוכר מהסידרה המצוירת שהוא היה ממש חזק ואי אפשר היה לגבור עליו אבל אני לא זוכר מה היו הכוחות שלו? ואיך זה שאם הוא מתקופת המצרים הקדמונים אז הוא נלחם גם באקס מן בעדין המודרני?
ואם הוא המוטנט הראשון אז בעצם בתקופה שלו לא היה מי שילחם נגדו?

happyhuman

New member
תשובות

אפוקליפסה מזדקן ממש ממש ממש לאט ובעל חליפת כוח שמעניקה לו יכולות שונות (בהתאם לסיפור)

furret

New member
תיקון

שמו של אפוקליפסה הוא "אן סאבה נור" (ולא "אל"). כמו שאמר ההוא שלפני, הוא המוטציה הראשונה, אבל אני די משוכנע שהכוחות היסודיים שלו רחוקים וגדולים יותר מאשר הזדקנות איטית, ומה שהחליפה בה הוא התמזג עם הקלסטיאל עושה זה רק להעצים את הכוחות שלו.
בעיקרון, יש לו פחות או יותר את כל הכוחות שאתה יכול להעלות על הדעת, לנוחות הכותבים. השורה התחתונה היא שהוא בלתי-מובס, אבל הוא צריך כל כמה זמן לחדש את הכוחות שלו ולצלול לתוך תרדמה בפרדמידה/חללית שלו, ואז הוא פגיע יותר.

למעלה