אקסמן 2!

Woogyman

New member
אקסמן 2! ../images/Emo110.gif

איזה סרט מדהים! מי שלא ראה - חובה לראות.

SaberTooth

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אם לא ראיתם את הסרט, באמת באמת אל תמשיכו לקרוא...
אני הזהרתי אתכם...
ג'יין לא באמת מתה בסוף. אם יהיה סרט שלישי, היא תחזור. אני בטוח בזה. לפי הקומיקס, נייטקרולר הוא הבן של מיסטיק. למיסטיק היה רומן עם איזה דוכס אוסטרי. היא נכנסה ממנו להריון ולאחר שנייטקרולר נולד, היא מסרה אותו לקירקס האוסטרי. חבל שלא הראו את זה בסרט. כנ"ל לגבי רוג, לפי הקומיקס, רוג היא ביתה המאומצת של מיסטיק. אחרי שרוג גילתה את הכוחות שלה, היא ברחה והצטרפה ל"Brotherhood of Evil Mutants", שהונהגה ע"י אחת בשם Ms. Marvel. מיסטיק שכנעה את רוג להרוג את מיס מרבל, אז מיסטיק לקחה את דמותה של מיס מרבל ואימצה את רוג. רק אחר כך מצאה רוג את וולברין והצטרפה לרס מן. חבל שלא הרא גם את זה בסרט הראשון...
אם כבר מיסטיק, למה כשהיא בצורתה המקורית, היא עירומה
בקומיקס הייתה לה מין שימלה לבנה וחגורת זהב בצורת גולגלות. (התמונה הכי טובה שיכולתי למצוא עכשיו)
אבל חוץ מזה, סרט מדהים.

HuGo Hell

New member
דה. ../images/Emo1.gif

כולם יודעים את זה. לפחות אני
לסרט השלישי ולקומיקס
- - - - - - - ג'ין הופכת לפיניקס. ראו את זה בעיניים שלה בסרט השני. בקומיקס היא הופכת לפיניקס ואז נהיית רעה ולבסוף עוזבות. בסרט בטח יעשו משהו אחר. רק בטוח שהיא תהיה פיניקס. אני כבר מת שיגיע הסרט השני.

Woogyman

New member
בקשר לרוג - ../images/Emo110.gif

בגלל זה יש לרוג את הכוח תעופה וכוח פיזי מאוד חזק בקומיקס ובסדרה המצויירת. מיס מרבל ההיא הייתה גם גיבורת על. הכוחות שלה היו תעופה וכוח פיזי מוגבר. מיסטיק, ע"י כל מיני שטיפות מוח (דבר שבטח יקרה בסרט השלישי), גרמה לרוג לגעת במיס מרבל ולא לעזוב עד שהיא מתה, דבר שהעביר את כל הכוחות של מיס מרבל אל רוג בקביעות, וגם לרוג להשתגע קצת ולהיות מופרעת. בקשר לג'ין - היא הופכת לפיניקס, ראו את זה בסוף הסרט השני. זה משהו מאוד מסובך קורה שם (תהיה לה איזה כפילה או משהו כזה, וכולם יחשבו בהתחלה שהיא רעה וכו') אבל בסופו של דבר היא חוזרת להיות טובה ונשארת. לפי הקומיקס, כמובן. בסרט הם לא הזכירו הרבה קשרי משפחה, זה נכון. ליידי דת' סטרייק (ההיא עם הסכינים מהאצבעות) היא אחותו של וולברין, לדוגמא. הסרטים הם פשוט גירסה אחרת של אקסמן, לא כדאי להתייחס יותר מדי לקומיקס שם. יוצאת לאקסמן בערך פעם בעשר שנים גירסה חדשה שסותרת את כל הגירסאות הקודמות (שם המשפחה של אריק/מגנטו, לדוגמא, שונה בכל גירסה של אקסמן שיצאה. הלבוש של הדמויות שונה בכל גירסה. הגילאים שונים בכל גירסה, וכו'). הסרט הוא פשוט גירסה שונה לזה. אגב, בסרט הבא נראה להרבה יותר זמן את קולוסוס (ההוא שעשוי מברזל) וקיטי פרייד (הילדה ההיא שצורחת בתחילת הסרט), שתי דמויות שמפורסמות מאוד בקומיקס של אקסמן. גם את ג'ובילי המגניבה (שראינו קצת בסרט הזה) נראה בסרט הבא. אני מקווה שהיא תשתמש שם בכוח שלה, הוא מגניב (זיקוקים כאלה). אני מקווה שיכניסו מתישהו את כוכב אש (המגניבה ההיא שהייתה השותפה של ספיידרמן ואיש הקרח). מיסטיק, ג'ין גריי ונייטקרולר כבר חתומים לסרט הבא. יש הרבה סיכויים שהסרט השלישי לא יהיה הסופי וימשיכו גם אחריו. הם עדיין לא תכננו כלום. בסרט הבא גם יש סיכוי שנראה את הרובוטים של הניצבים האלה (שרואים הרבה פעמים בסדרה).

SaberTooth

New member
לגבי מיס מרבל...

מיס מרבל קיימת בתוך הראש של רוג'. לכן רוג' התשגעה, היא כל הזמן שמעה אותה בתוך הראש שלה. עד שרוג' הגיעה לבקר את מיס מרבל בבית החולים והקולות שהתתקו.
לאקסמן 2. אני חושב שבסרט הבא נראה את ה"Brotherhood of Evil Mutants". באקסמן המקורי, ג'ון (פירו), היה חבר ב"Brotherhood of Evil Mutants" עם מיסטיק והרי בסוף הסרט הוא עזב עם מיסטיק ומגניטו במסוק. כוכב האש הייתה במקור באקסמן
לא זוכר אותה.. מוזר. ג'וביליי מגניבה. שמענו את סופה (השם המקורי הוא אורורו) מדברת אליה. הקטע עם הפינקס וג'יין מאוד מסובך. מעניין איך יעשו אותו בסרט.

Woogyman

New member
ובקשר לכוכב אש - ../images/Emo110.gif

אין לי מושג אם היא הייתה באקסמן במקור. אני יודע שהיא שייכת לאותו עולם שלהם, גם היא מוטציה והדמות שלה השתתפה בכמה פרקים של אקסמן בסדרה המצויירת. נקווה שיראו אותה. בכלל, קרוס אובר בין הסרטים (ספיידרמן ואקסמן) יכול להיות מגניב ביותר. לא ממש קרוס אובר, אלא יותר דברים קטנים (לדוגמא, אם יחליטו להכניס את הדמות של איש הקרח לספיידרמן הבא, שיקחו את אותו שחקן שמשחק את הדמות באקסמן וכו'). עוד שאלה - אקסמן משודרת בארץ איפשהו עכשיו? אני זוכר שפעם היו שידורים בפוקס קידש ובערוץ 1. היא עדיין משודרת? באיזה שלב של הסדרה הם? אני רוצה לראות פעם את כל הפרקים מההתחלה עד הסוף.

SaberTooth

New member
המממ...

ערוץ 11 לפעמים מחליטים לשדר את הסידרה בלי כל הודעה מוקדמת. לא נראה לי שהיא משודרת עכשיו בארץ...
זו סידרה מעולה. אגב, מה הסיפור של כוכב האש
היא מוטציה
היא נחשפה לאיזה חומר כימי
איך יש לה את הכוחות שלה

HuGo Hell

New member
רגע. ../images/Emo1.gif

ג'ובילי הייתה בסרט? איפה? לא ראיתי אותה. ראיתי רק את קייטי/קיט שהיא יכולה לעשות דרך קירות. שימו לב שהקיט/י שיש בסרט הראשון היא לא אותה קיט/י כמו שיש בסרט השני. אילו שתי שחקניות שונות שמשחקות את אותה דמות. ג'ובילי וקיטי הכי שולתות. (גם רוג ^^ )

SaberTooth

New member
היא הייתה בסרט...

לאקסמן 2 אחרי שסטרייקר חוטף את התלמידים מהאקדמיה, האקסמן באים להציל אותם מהבסיס של סטרייקר. דרך הפתח בתיקרה (
) סופה לאחת התלמידות "ג'וביליי, את בסדר
". אין לה שורות בסרט. אני מקווה שיראו אותה יותר בסרט הבא.

Woogyman

New member
רואים אותה בסוף גם ../images/Emo110.gif

כשכל התלמידים יושבים במשרד של אקסווייר. היא אפילו לבושה שם במעיל ג'ובילי מגניב כמו בסדרה המצויירת. אמרו לי גם שרואים את גמביט בסרט. מישהו ראה אותו שם?

SaberTooth

New member
גמביט...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כל הסרט ציפיתי לראות אותו, ובסוף לא ראו אותו בכלל...
לא יודע, אולי הוא הופיע לחצי שניה, כמו ג'וביליי, ופיספסתי אותו. בכל מקרה, הוא ממש חסר לי. גם חיה (הכחול המוזר) חסר לי. גמביט הוא אחד הדמויות האהובות עלי באקסמן.

Magical me

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

ולמה זה עם הקלפים לא מופיע בסרט?
הוא הכי סקסי מהחבורה! זאת אומרת, וולברין הוא יותר מידי מאצ'ו מן קשוח בשביל להראות סקסי, ציקלופס יותר מידי טוב ורך בשביל להתקרב לתואר "סקסי" (אם כי הוא יכול להוות בן זוג מושלם...), אבל זה עם הקלפים
... אני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו

HuGo Hell

New member
גמביט. ../images/Emo1.gif

שכחתי את שמו האמיתי. זה עומד לי על כזה הלשון. ואת צודקת במאה אחוז

SaberTooth

New member
רמי לה-בוו (Remy LaBeau).

(למה אני יודע את זה
) AKA גמביט...
אחד הדמויות האהובות עלי באקסמן.

Magical me

New member
זה מעניין.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אתה בטוח שזה לא Remy LeBeau? כי beau זה יפה בצרפתית, אבל la זו קידומת ה' הידיעה לנקבה, מה שממש לא מסתדר. מה הסיכויים שהתבלבלת וזה LeBeau? אם כן, פירוש השם שלו הוא "רמי היפה", ואני מסכימה עם העניין. האם מנסים לרמוז לנו משהו?

Magical me

New member
אה, כן.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אם לא טעית, וזה אכן האיות הנכון, פירוש שמו הוא רמי היפה, רק עם יפה בזכר, וקידומת ה' הידיעה לנקבה
. מעניין ביותר..

SaberTooth

New member
בדקתי...

ואת צודקת. זה LeBeau ולא LaBeau. נו... אז הזיכרון שלי לא עד כדי כך טוב...

Magical me

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

או וול, סוף-סוף מצאתי שימוש לצרפתית שלי
... והשם שלו בהחלט אומר הרבה. הרי מי יקרא ככה סתם לדמות "רמי היפה", אם הוא לא יפה? והוא יפה
.

למעלה