אקספקטור ישראל פורסם מי יהיה אחראי

X יו יו S

New member
אקספקטור ישראל פורסם מי יהיה אחראי

לא היה לי מקום בכותרת
בכל אופן בישראל היום כתוב מי יהיה אחראי לכל קבוצה
רמי-קבוצת הבנות
משה-בנים
שירי-מבוגרים
עברי- להקות

מה דעתכם

xjoiq

New member
כנראה שהזוכה בעונה הראשונה יהיה מקבוצת הבנים

לאור העובדה שמשה פרץ הוא המנטור מס' 1 בארץ הוא עילוי בהדרכה וחונכות הוא השילוב המנצח בין זמר למורה לזמרה אפשר לשייך אותו לליגה של Dannii Minogue האוסטרלית. אם לא היה לו את הכסף הטוב מהטלוויזיה בטוח הוא היה פותח איזה בית ספר יוקרתי לשירה ופיתוח קול.
להזכיר לך ב-2 השנים של בית ספר למוסיקה בשנה הראשונה הוא הביא 3 ילדים לגמר(מתוך 4 ילדים בגמר)ורק בגלל שהילד הרביעי היה מישל כהן שהוא עילוי בשירה ליגה בפני עצמו הוא לא היה המנטור הזוכה ואילו בשנה השניה הוא הוציא את הזוכה.
אם תיקחי 2 כשרונות לאחד תצמידי את משה פרץ לשני תצמידי כל מנטור אחר בארץ לפי בחירתך אפילו אם השני יהיה טיפ טיפה יותר מוכשר(לא עילוי יחסית לראשון) הראשון בהדרכת משה פרץ יגיע גבוה יותר.
בקיצור אם לא יהיה השנה עילוי בשלושת הקבוצות האחרות הוא כנראה יוציא את הזוכה בעונה הראשונה של אקס פקטור. גם אני לא יודע איזה נסיון יש לשלושת האחרים בלימוד והדרכת זמרים מתחילים.

(ואני מקווה שהוא לא יראה את הפוסט שלי שהוא לא יקבל גאווה מיותרת וינוח על זרי הדפנה).

Nightingale5

New member
שי אמבר פי מיליון יותר טובה ממישל

פשוט אנחנו מדינת המסלסלים
מבחינתי הוא לקח את שתי העונות

מאוד אוהבת את משה פרץ, בתור מוזיקאי, בתור בן אדם והוא היה תותח גם בבית ספר למוזיקה וגם בכוכב נולד
ככה שבאמת יש לו יתרון עצום על השאר!

Nightingale5

New member

בקיצור אכזבה! הביאו לשירי את הקבוצה הכי מעפנה כאילו בכוונה שתפסיד
ורק בגללה בא לי לצפות בתכנית
באמת חבל!!

למעלה