אקסקלוסיביות

אקסקלוסיביות

היא רצתה אקסקלוסיביות. רק אותה. רק אותה שנאהב. כולנו. ואסור אף אחד אחר. אין מקום לשום רווח. צמוד צמוד. לא בין אב לבת וההפך. לא בין אח ואחות. לא לבני זוג, רחמנא ליצלן. אקסקלוסיביות. כולם אוהבים (רק) את אמא. ואמא אותנו. לעזאזל. (זה בסדר, היא כבר שם). אני.

בת יוסף

New member
יפה כתבת על אמא שלי - היא עוד פה

ממשיכה.... ואני עוזבת אותה לנפשה לטובת נפשי (מנסה, על כל פנים) את יודעת מיכל, שאני "עשיתי" לה אבנים בכליות, טרומבוזה ברגל, מיומות ברחם וכל חולירה מזדמנת כמו נזלת, שפעת, גב תפוס וכו´ מרעין בישין על בסיס יומי - וואלה איזה כח... לחולל מחלות....לאמא שלי. היא בת 79 חיה נושמת נוהגת ובועטת, ואיך בועטת. אני זזה הצידה. רק לאחרונה, עם קביים בדמות מטפל מקצועי - נפל האסימון. משא האשמה עובר להתגורר במחסן בירכתי המוח. שיעלה אבק, מצידי שיצא מכלל שימוש.

א ת י 10

New member
שושו - "המחסן בירכתי המוח" ../images/Emo8.gif

זה ממש לא מספיק רחוק. את יודעת שמה נמצא בירכתי המוח "אורב" שם לשעת כושר. לרגעים של אי השגחה. זה פשוט לא מספיק תחת פיקוח. ממליצה בחום לחשוב על מקום נידח יותר. מה דעתך למשל לתת לאשמה הזאת להתאדות ולהתנדף דרך כל החורים במוח שלך שנמצאים שם בשפע? מתוך היכרות קרובה עם "המקרה" - נראה לי הדבר הנכון ביותר לעשותו.

שירי ים

New member
מה שאני אף פעם

לא הבנתי,זה איך אני יכולה לאהוב את אמא שלי אם אני לא מרגישה את האהבה שלה אלי. יודעת בראש שהיא קיימת, אבל לא מרגישה.

בת יוסף

New member
לשירי ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif|

נפש יפה ורגישה. את תהיי אם נפלאה, אני בטוחה. מדהים אותי שכך אני חשה למרות שלא הכרנו "על אמת". אינטואיציה שכזו. יש לי רק בנים (הבכור מבוגר ממך) לו יכלתי לבחור לי גם בת, את היית הבחירה שלי. אוהבת אותך שוש

שירי ים

New member
../images/Emo23.gif

נתת לי את שתי המחמאות הכי יפות בעולם. את האמונה שאוכל לתת אהבה לילדים שלי. את האמונה שאפשר לתת לי אהבה. לוקחת את מה שכתבת לי, שמה אותו בתוך הלב שלי. לפעמים שבהן ארגיש פחות אהובה, פחות רצויה. אוהבת אותך מאוד, כאילו באמת הכרנו "על אמת".

ואני הבאתי לה

את הסרטן. אה??? לפחות ככה היא אמרה לי. אחרי שנפטרה שאל אחי, האם בדעתנו לבדוק את צילומי הרנטגן שלה במשך השנים, לראות האם היתה כאן רשלנות רפואית באי איתור סרטן הריאות בזמן. ענינו שאין לנו כל כוונות לתבוע. לא יודעת האם אבי זרק את הצילומים הרפואיים, אולם עולה בדעתי, האם באמת בהתרחקותי ממנה בשנת 98-99 "גרמתי" לה לסרטן. אולי היה כדאי לבקש חוות דעת רפואית מיוחדת לעניין האשמה. אבל אין לי כח לטפל בזה. מיכל.

חוה54

New member
מיכל - את הבאת לה אושר...

מענין, גם אימי נפטרה מסרטן הריאות ומעולם לא עישנה, אימי היתה בגטו לודג וגם באושוויץ לקראת תום המלחמה....מענין אם יש לזה השלכות כלשהן על ענין המחלה. לאחר שהתגלתה המחלה לא עברו 6 חודשים ואמי נפטרה ואת מדברת על שנים של חולי וצילומי רנטגן . עיזבי את עינין האשמה...זו שטות גמורה ואת יודעת זאת.

חוה54

New member
ל-הבת של....

אימי מלודג ואבי מזאמושץ, בשנה שעברה נוכחתי בכנס של יוצאי זמושץ יש קשר דרך משפחת אבי יש דור שני השומר על קשר ולמרבה הפתעתי גם מבני הדור השלישי. אשמח לקבל עידכון על כנסים של יוצאי לודג ולצרף את קרובי אימי שעלו מרוסיה באים אצליח לענין אותם. ומה שם משפחתך הלודגאית? אוכל לשאול את דודתי (שתבדל לחיים ארוכים) באים היא מכירה ונוכל להצליב מידע....באם יהיה.

חוה54

New member
ואימי.....הנהדרת.......

צר לי נגה כוכבית על שלא היה זה להיפך - כי הרי את נשמעת כל כך אקסלוסיבית ומיוחדת. ואולי אמך הצליחה בזאת ליצור מישהי כמותך כל כך רגישה (מתוך קריאת דבריך בפורום...כי הרי חדשה אני כאן), אחרת היו פני הדברים שונים? ואימי את כל אהבתה ותשומת ליבה השקיעה בי ביתה היחידה והאקסלוסיבית....כל עולמה האחריות והמשא היו נטל על כתפי אך נטל אוהב כובד האחריות נבעו מתוך ליבי מהרצון להשיב לה כגמולה אימי שיחררה אותי לעיסוקי ולגורלי בלי לדרוש תשומת לב או שליטה בחיי רק נתנה, לתת...נראה שזה היה המוטו של חייה. לתת לביתה היחידה, לחותנה לתת לשתי נכדותיה שזכתה להכיר ולמות בצינעה מתוך מכאובים כשלידה.... ביתה היחידה.

אמא שלך, חווה.

כמה טוב לקרוא על אמא ז"ל, שלא חירפשה לבתה את החיים, שלא גרמה לה לחשוב רעות עליה. גם לאחר מותה, לכאורה כשמותר. שמחה עבורך. ותודה. מיכל.

EYהודית

New member
למה, לעזאזל, זה כל כך מוכר?!

לאחות הכי אקסקלוסיבית שיש לי. תרצי או לא, משהו טוב, משובח, היא בכל זאת יצרה, אותך. תודה על הרגישות, על היכולת לחשוף, על היכולת להחשף, על היכולת לשתף, על שמצאתי אותך
יהודית

למעלה