אקס - מזל טוב! :)

בבר

New member
אקס - מזל טוב! :)

אקס יקירי! מזל טוב! על הפורום החדש שיהיה הרבה, הרבה בהצלחה ואולי מי יודע תוכל לעזור לי בבעייה שיש לי בתור לקויית למידה <בעיות ריכוז ואיטיות> מה הדרך הנכונה <ניסתי כבר הרבה> ללמוד למבחן <כבר נכשלתי בשניים> ועוד שאלה קטנה : אפשר להשאיר פה שירים כמו בסטודנטים או שלא? נ.ב.:עם בא לך תהיה בקשר <אני לא אהיה כאן הרבה עקב שני מועדי ב` וארבע עבודות . בתודה מראש, והרבה בהצלחה, עינב.

תודה, תודה.

אז ככה. שירים - עדיף שלא. כמובן, שלכל כלל יש יוצא מהכלל, ושיר רלונטי יתקבל בברכה. ולגבי השיטה `הנכונה` ללמוד למבחן? לכל אחד יש את הדרך שלו.. אני יכול לתת לך כמה עיצות. הכי חשוב - לא להשאיר הכל לרגע האחרון. לחלק את החומר, לכמות שתוכלי ללמוד, ולפרוס את זה ע``פ תקופת זמן, כאשר בסיום כל חלק, לבחון את עצמך על החלק הזה, ולפני ההמשך לחלק הבא - לבחון את עצמך, על כל החלקים עד פה. כרטיסיות הבזק <כמו משחק זיקרון< אבל.. זה רק מה שעוזר לי. לכל אחד - שיטה שונה.

בבר

New member
תודה ו....

תודה, הבעיה שלי היא גם להתמודד עם מסה רצינית של מבחנים בתקופת המבחנים שחלה בימינו אנו, לא לדבר על זה שאני מאוד לחוצה לפני המבחן . בכל אופן -----תודה------ אתה בצא`ט ? , עינב.

בבר

New member
בהצלחה ו...

מה אתה לומד? ותתקשר מתישהו ? שבוע טוב, עינב.

tamara tanne

New member
תנחומי .. :p

לפחות קיבלת את התנאים המותאמים המגיעים לך? ואם כן אולי תגלה לי איך . היות ואני ניגשת באפריל לפסיכומטרי ללא הקראה וללא יכולת לקרא אנגלית.

לא, לא קיבלתי...

וגם לא ביקשתי, מכיון שאני לא חושב שאני צריך. אני קורא מאוד מהר, ולסמן עיגולים, לא תלוי בדיסגרפיה שלי. אבל הדרך, היא לפנות למרכז הארצי לבחינות והערכה<אותו מוסד שמקיים את הפסיכומטרי>, ושם לברר. אני כבר בררתי. ובמידה ותפני אלי > לאימייל, לדוגמא< אני אוכל להעביר לך את הטפסים שיש לי. מה שאני כן יודע, זה שצריך לבצע אבחונים, קודם לכן.. ודרך אגב? גם אני ניגש באפריל... אז.. בהצלחה...

למעלה