אקס מן אבולושין בערוץ 6....

אקס מן אבולושין בערוץ 6....

ראיתי פרק ראשון של אקס מן אבולושין בערוץ 6 ביום שישי בשעה חמש בערך...... בטעות רשמו בכל מדריכי הערוצים שזו התוכנית יולנדה...

chatenoire

New member
גם אני התלהבתי...

השאלה היא אם הטעות היתה שכתבו יולנדה, או ששידרו את אקס-מן?

row

New member
לפי פנאי פלוס- כל יום שבת 16:40

כתוב אקס מן הדור הבא, אני מניח שזה זה בערוץ 6 כמובן

ogmios

New member
דווקא לא אהבתי

כשאנשים בני חמישים מתחילים לחפש את עצמם זה מצחיק, כשחברות קומיקס עושות את זה זה קצת פתאטי. בכמה שנים האחרונות מארוול פשוט מחפשים את עצמם, ולא בצורה הכי מוצלחת, לפחות לדעתי. זה נראה כאילו הם זורקים כל רעיון שיש להם לתוך אקס-מן וניסו לראות מה יתפוס - Ages of Apocalypse (כאילו לא מיצינו את זה בAge of Apocalypse המקורי), אולטימייט ואבולושיון. אישית, אבולושיון נראית כמו מין נסיון לא מוצלח להפוך את האקס-מן לג´נרשיון אקס. ג´ן אקס לא הייתה טובה בגלל שהגיבורים היו בגיל התיכון, אלא בגלל שהיא הייתה מספיק קטנה לעשות דברים שלא היו נעשים באקס-מן הקלאסי. אבולושיון אף פעם לא תוכל לעשות את הדברים האלה. 6 מ10 בסולם אוגמיוס, בגלל האנימציה המושקעת. אדיוס, אוגמיוס נ.ב. עוד משהו אקס-מני בלי גמביט? וואה! יוחזר גמביט לאלתר!

ThePope

New member
תתפלא...

אבל גמביט כן מופיע בסוף העונה השנייה אני לא יספר מה הוא עושה שם בשביל לא להרוס אבל זה תפקיד יחסית קטן ומפתיע מחר מתחילים השידורים של העונה השלישית בארה"ב ואמרו שהוא הולך להופיע שוב

ThePope

New member
ועוד משהו לגביו...

די הרסו את הדמות שלו מבחינת המראה החיצוני שלו הוא נראה כמו ילד מפגר (וחבל!)... למרות שעשו אותו בתור מבוגר

odiman11

New member
לדעתי סידרה טובה

לא ראיתי היום ואני לא יודע מתתי זה אז רציתי לשאול באיזה שפה זה(למרות שזה ברור לי שזה בעיברית בגלל שזה ערוץ 6 אבל תמיד יש מקום לתקווה) ומתי זה

row

New member
כתבתי למעלה מתי זה

ולפי מה שהבנתי מאביב כשהיא כתבה על זה זה אמור להיות באנגלית עם כתוביות (אבל שוב כמושהבנתי ממנה הכתוביות ממש מטומטמות לוולברין קראו זאבון...) אביב את מוזמנת להגיב ולהגיד אם הבנתי נכון או לא או שפשוט אפשר לחכות למחר בצהריים ונראה בעצמנו

YONI567

New member
../images/Emo58.gifאקס מן 2.... ועוד

בתור מעריץ מטורף וחולה בנפשו של אקס מן (האוגר בחדרו בובות, פוסטרים, קלטות, ציורים על הקירות, פסקולים והמתנה האלוהית- הסרט הראשון!!!) הנה קצת פרטים- כל מי שמצא דימיון באבולושין לג´נריטיון אז צדק, במקור בכלל רצו לעשות סידרת טלוויזיה לדור האיקס (נו... ג´נרטיון) אבל בגלל הסרט שכשל (לדעתי הוא היה מצויייייייין) החליטו לקחת כמה דמויות מג´נרטיון כמה מ-UNCANNY ואת הדמויות המקוריות (חלקם) ולעשות מזה סידרה... כמובן שהסידרה באה אחרי הסרט ואפשר לראות את זה בהשפעה... בימים אלה נכתב תסריט לסרט שיעסוק בוולברין אני אישית נאוכזב למה אני לא מת עליו אבל כדי שלא יעלו עליי במכות אז נגיד ש... וכמובן רישמו ביומנים ב-3.5 השנה מגיע סרט ההמשך של האקסמן, הפעם נדוש במחלה שכיביכול מפיצות המוטציות, זחלן הלילה וג´ובילי מצטרפים וגם עוד כמה דמויות שלא מוכרות מהסידרה המצוירת אלא רק מהקומיקסים... לפי השמועות התריטאים יכניסו גם את דמותו של גמביט איכשהו (חסר להם שלא)...

ויאגרה

New member
אמממ...

אדוני ה"מעריץ מטורף וחולה בנפשו" - זה ג´נריישן ולא ג´נריטיון. חוץ מזה, אם אני לא טועה, בסידרה המצויירות (שעדיין לא יצא לי לראות אבל קראתי עליה מאמר באינטרנט או משהו כזה) אין דמויות מג´נריישן בסידרה (חוץ מג´ובילי, כניראה). את הסרט של ג´נריישן, ד"א, יצא לי לראות, וחוץ מזה שזו ששיחקה את אנה פרוסט ניראתה טוב בטייטס - לא היה בסרט הזה שוב דבר מעניין או שווה היתייחסות. הסידרה ג´נריישן אקס באה לפני הסרט, אם לזה התכוונת כשכתבת "כמובן שהסידרה באה אחרי הסרט"...טעית, אם זו הייתה כוונתך.

ogmios

New member
טיפ-טיפה פרטים על ג´ן-אקס

טופ... ממה שאני זוכר, עד עכשיו הופיעו באבולושיון פרופ´ אקסבייר, ציקלופ, ג´ין, סטורם, וולברין, נייטקרולר ושאדוקאט. לפי מה שאני זוכר ממוזיקת הפתיחה אמורים להופיע מתישהו גם רוג וספייק (מי זה לעזאזל?). את ג´ובילי אני לא זוכר משם, אבל גם אם אתה צודק והזכרון שלי לא משהו- ג´ובילי עדיין הופיעה באקס-מן עוד לפני הקמת ג´ן-אקס (עובדה שהיא טורחת להזכיר לכל שאר חברי ג´ן-אקס מתי שרק אפשר), ככה שנראה לי שבאמת אפשר לומר שאין דמויות של ג´ן-אקס באבולושיון. לגבי הסרט אני אפילו לא רוצה להגיב, זה גורם לאולקוס שלי להתעורר מחדש... אדיוס, אוגמיוס נ.ב. נראה לי שהכוונה שלו הייתה שהסדרה אבולושיון הגיעה אחרי הסרט של ג´ן-אקס, אבל יכול להיות שפספתי משהו...

ויאגרה

New member
ספייק...

הומצא במיוחד בשביל הסידרה. סביר להניח שהוא יופיע בקומיקס מתישהו (כמו פיירסטאר לפניו).

ogmios

New member
לא בהכרח

מורף נולד בX-Men: The Animated Series, וגם מת שם, ומאז לא הופיע מעולם באף קומיקס של אקס-מן, למיטב זכרוני - תקן אותי אם אני טועה. אבל תודה על המידע בכל זאת. גמר חתימה טובה, אוגמיוס

illustrator

New member
Exiles

מורף מופיע שם. אבל בעצם מורף מבוסס על Changeling מחוברות אקס-מן של שנות השישים. פשוט, מאחר ובינתיים די סי המציאו דמות אחרת עם אותו שם, יוצרי הסידרה המצוירת החליטו לשנות את שם הדמות של מארוול למורף.

The Crusader

New member
יו זה היה גרוע!!!

ראיתי את זה היום וזה היה כזה גרוע... קודם ל סייק הוא ילד! מה זמוריד את הרומן (ונישואים וכולי) עם גין מה שמבטל את היריבות שלו עם וולרין מה שבערך הוציא חצי מהעלילות (שחלקן היו נורא מצחיקות בסדרה המקורית כגון הפרק שוולברין התעצבן על סייק כי הוא הורא עליו לעזוב את מורפ... אז הוא הלך וחתך לאוטו שלו את הגג ואמר לג´ן "tell cyclops i made him a corvertable..." זה היה גדול) בכל אופן כל הדמויות השתנו והאנימציה (כלומר הקרקטר דיזיין) הרבה פחות מוצלח מהמקורי קיצר אני לא אהבתי בכלל אבל מה לעשות.. אין לי משהו יותר מעניין לראות בשעה זאת של היום אז נמשיך לצפות ולהתעצבן מדברים שהם הרסו....

למעלה