רכבת הרים...השבוע החיוך חזר לפנים, היה מעולה
לאור השבוע אני נוכח לומר שהעריכה פשוט לא-מוצלחת...איך אפשר לשדר בשבוע שעבר שתי תוכניות בסטנדרטים נמוכים(רק מתמודדים שעושים פדיחות/כאלו שעוברים בחסד), ואז השבוע לשדר שתי תוכניות עם מתמודדים מוצלחים אחד-אחד? עריכה מוזרה מאוד...במקום לעשות מיקס בין האודישנים המוצלחים לפחות מוצלחים...לא הבנתי
בכל מקרה, באמת נהניתי השבוע והתקווה לעונה הזאת חזרה
ראשית, חייב לציין ש
לעונה יהיה ייחוד אם ריין וקלואי ג'סמין יהיו בה. שתיהן "עוף נדיר" שעוד לא נראה בעונות קודמות והן חייבות להגיע ללייב-שואוס בשביל שתהיה עונה מיוחדת ושונה.
אבל זה לא מספיק...הן חייבות לקבל מנטור טוב בשביל שזה יעבוד, כי מנטור שלא יבין אותן ואת הסגנון המוזיקלי המיוחד שלהן-זו תהיה פאלטה...ולכן אני חושב שרק אחת מהבנות(שריל או מלB יכולה לעשות זאת...שריל לא סובלת את ריין אז מלB חייבת להיות אחראית על הקטגוריה).
עוד מתמודדים השבוע ש
חייבים להגיע ללייב-שואוס לטעמי:
פלור-המתמודדת ששרה ורוקדת עם השיער המנופח (ולא ראינו אותה בשלב החדר). אני אוהב מתמודדים שמסוגלים לשיר ולרקוד. נראה לי שהיא יכולה להיות מעניינת, וגם כי צריך לשמור על גיוון של אקטים.
בן- פחות התרשמתי ממנו בשלב הזה, יותר אהבתי אותו בשלב החדר עם ain't no sunshine אבל...אני ממש רוצה לראות אותו בתחרות! (
עושה רושם שהקטגוריה של הבוגרים יכולה להיות חזקה השנה)
לולה-מדהימה! היא הברווזון המכוער שצריך לעבור טרנספורמציה לברבור(מבחינת לוק היא זקוקה למייקאובר, אבל יש לה פנים יפות ויש פוטנציאל). היא נתנה שני אודישנים מוצלחים, ואהבתי שהיא ביצעה את natural woman יש שיגידו שיר חרוש בתוכניות מוזיקה-אבל אני אוהב שמבצעים אותו
אין מצב שהיא לא מגיעה ללייב שואוס...וזה יהיה אדיר!
ג'נט גרוגנט
עוד כמה נק'-
היה פחות פוקוס על טן (המתמודדת שהגיעה שיכורה בשלב החדר) והאודישן שלה גם לא היה "וואו" בוומבלי...חבל, נראה לי שכל אלו מורידים את הסיכוי שלה לעבור את שלב הבוט-קאמפ
יש קטע אחד של אקסטרה פקטור שהעלו לערוץ הרשמי בחור בשם בארקלי שביצע את אנג'לס...למה זה לא היה חלק מהתוכניות? בטח הסיכויים שלו לא גבוהים...חבל דווקא חיבבתי אותו
די ברור שטום מאן ששר בקסטריט-בויז יהיה חלק מלהקה(אם יעבור)
לאן נעלמו אונלי-דה-יאנג? לא הראו אותם בוומבלי...אני מקווה שהם בכ"ז הגיעו לבוט-קאמפ.
וייאי שבוע הבא 3 תוכניות? יהיה מעניין