אקס פקטור:בריטניה - סכמו את עונה 11 רגע לפני הגמר.

is00

New member
אקס פקטור:בריטניה - סכמו את עונה 11 רגע לפני הגמר.

מה לדעתכם היו הטעויות הכי גדולות שנעשו במהלך העונה? מי תגלית העונה? מי ההאכזבה של העונה? מה הביצועים האהובים ביותר עליכם של העונה? מי אתם מקווים שיחזור לפאנל השיפוט בעונה הבאה?(גם בשמות של שופטים/מנטורים מעונות קודמות ניתן לנקוב) האם יש אקטים שלא הגיעו לתוכניות החיות, שאתם מקווים לראות אותם חוזרים לעוד ניסיון?

כל זאת ועוד - לפה.

is00

New member
סיכומון.

חייב להודות שהעונה הרגישה לי מאוד ארוכה. לא רק זה ממש הרגשתי שהעונה נמרחת יותר מדי. בטח זה בגלל שלב "הכיסאות המוזיקליים" המאוס שהשתרע על 3 לילות וכנראה גם בגלל שלב בתי השופטים שנמרח על 3 ימים. אבל לא רק...נראה לי שזה גם בגלל אנדריאה, שמאוד שיעמם אותי במהלך העונה והעובדה שסטיבי שרד הרבה מעבר למה שהוא היה צריך.

פאנל השופטים השנה היה די מאכזב. קרן האור היחידה בו הייתה מל בי, ואני מקווה מאוד שהיא תחזור גם לעונה הבאה. סיימון, לואי ושריל יכולים לעזוב מבחינתי. בעיקר בהתחשב בכך שנראה שהחזרה של שריל וסיימון לא שינתה את מגמת ההיחלשות של האקס פקטור ברייטינג. רואים? זה כנראה לא בגלל שסיימון עזב לפני 4 שנים. אפרופו סיימון... אני מקווה מאוד שה"השבה לחיים" של האקס פקטור בארה"ב לעולם לא תצא לפועל!
חוץ ממל בי אני לא אתנגד לראות את ניקול שרזינגר חוזרת לפאנל השופטים. אולי אפילו את קלי רולנד.

וכעת לדברים החשובים... הפשלות הכי גדולות? 1. נבחרת הבנות ששריל לקחה איתה לתכניות החיות. קלואי ג'סמין וסטפני נאלה לא היו צריכות להיות שם! אם היא הייתה לוקחת איתה, מלכתחילה, את לולה שתצטרף אל לורן ובנוסף את אמילי מידלמאס, נראה לי שהעונה הזאת הייתה יכולה להיראות שונה לחלוטין. מי יודע, אולי אפילו הייתה לה נציגה בגמר. 2. ועדיין עם שריל... היא לא הייתה צריכה להחזיר את סטיבי! היו מספיק Joke Acts בתכניות החיות גם בלעדיו. 3.להקת העכביש(סטריאו קיקס אם זה לא ברור). 4. לא לתת לקהל בבית להחליט על זהות הפיינליסט האחרון בגמר. בכלל למה הוחלט לפני שנה לשנות את ההחלטה על זהות הנציג השלישי בגמר להחלטה של השופטים? אני די בטוח שעד לפני שנתיים זהות כל המשתתפים בגמר הוחלט על ידי ההצבעה של הצופים בלבד. אני טועה?

מה עוד? עד מתי ימחזרו באקס פקטור את אותם השירים? עד מתי??? יאללה הגיע הזמן לשנות את ה ולהוציא כמה שירים חרושים מחוץ לתכנית.

איזה הופעות הכי זכורות לי מהעונה? אני אצטרך לעבור על כל הדיונים על העונה, כדי להחליט ולהיזכר.

Hadar07

New member
מסכמת

התחלתי לראות רק משלב ההופעות החיות אז אין לי מה להגיד על מה שהיה לפני זה.
הטעויות הגדולות- ההדחה של פול שהייתה מוקדמת מידי, ג'יי מודח לפני סטיבי ומל בי מצילה את סטיבי,
תגלית העונה וואלה לא בטוחה שהייתה ממש תגלית, אולי הפתיעה אותי ההשתפרות של סטריאו קיקס כשבהתחלה לא חשבתי שיש להם סיכוי להגיע רחוק.
האכזבה של העונה- פול הייתי בטוחה שיגיע הרבה יותר רחוק, לורן גם קצת אכזבה אותי כי בהתחלה היו לה ביצועים מעולים
ולאט לאט היא נחלשה אבל חזרה לעצמה לקראת הסוף.
יותר נכון מי אני רוצה שלא יחזור יהיה יותר קל- לא אהבתי את השופטים השנה, במיוחד לא את לואי ושריל, לא משנה לי
מי יהיה, הלוואי שגארי בארלו יחזור אבל זה לא יקרה.
הופעות טובות- וואלה הייתי צריכה לנסות להזכר -אהבתי את jealous guy ואת man in the mirror של בן,
אצל אנדראה הכי אהבתי את שאנדליר ובטח היו עוד כמה שחיבבתי, אצל פלור את השיר של ברונו מארס וליידי מרמלייד גם אני זוכרת שדי אהבתי, סטריאו קיקס- המחרוזת של ביטלס, Run,
ולורן happy אולי אחד הביצועים שהכי אהבתי השנה, גם הביצוע של what a feeling ממש אהבתי והביצוע של ההצלה
הראשון שהיא עשתה.
&nbsp

למעלה