אקס פקטור UK בבתי השופטים

xjoiq

New member
אקס פקטור UK בבתי השופטים

הפעם שודר שלב בתי השופטים של 2 קטגוריות מתוך ה-4 המבוגרים(עם שרון כשופטת) והבנים(עם לואיס כשופט)(מחר ב-21.10 לפי שעוננו ישודר החצי השני של בתי השופטים).
בפני שרון הופיעו:
- סם ביילי כשהפעם הביאה אמנם ביצוע נחמד אך פחות מוצלח משלושת ההפגזות שלה ב-2 האודישנים הראשוניים והביצוע בשלב הכסאות(התקבלה לשלב ההופעות).
- לורנה סימפסון האסית השניה של שרון קנתה בצדק את המקום שלה להופעות החיות עם if I were a boy חם ועוצמתי במידה,וזאת לאחר ההפגזה שלה בשלב הכסאות שם היא נתנה הופעה מטריפה.
- את הכרטיס השלישי קיבלה שלי סמית' יחסית לשלושת האחרים נראה ששרון עשתה את הבחירות הנכונות.
- מבין אלו שלא עברו היתה זו דבלין שהביאה ביצוע נעים לאוזן אך אנמי משהו.
- אנדריאה מקגי שלא עברה שרון הגדירה אותה היטב כזמרת נישה מאוד ספציפית
- השישי שהתמודד היה ג'וזף ווילן שמאוד נעים לאוזן בכל הביצועים שלו הבעיה שלו שהוא לא יציב יש לו שירים שהם ממש משהו מרענן ונעים ברמות לעומת שירים אחרים של זמר רוק מדרג ג'. שרון כמעט הכניסה אותו לשלב ההופעות אך בסוף העדיפה את שלי סמית'

לגבי לואיס הוא שוב התגלה כהחוליה החלשה בתוכנית הבריטית(התשובה הבריטית לדמי לובאטו)גם שנה שעברה לא אהבתי אותו וגם השנה לא אהבתי את הבחירות שלו בשלב הכסאות וגם בשלב בתי השופטים הוא דחה את פול אקיסטר.
לשלב ההופעות הוא העביר את ליוק פרנד,סם קאלאהן וניקולאס מקדונלד.
אני לא אתעכב על הבנים כי שם הרמה היתה יותר נמוכה רק אציין שהניפוי של פול אקיסטר היתה ממש טעות בשלושת האודישנים שלו הוא הוכיח שהוא הבן הכי טוב השנה בתוכנית האנגלית שצפיתי לו הגעה לשלבים המתקדמים של התוכנית.

מחר תהיה ההופעה של הבנות ושל הלהקות.

danlevin1

New member
מסכים חלקית

פול אקיסטר היה חייב לעבור
אבל גם ג'וזף , בחירות גרועות מאוד של שרון ולואי

is00

New member
העונה ממשיכה להיחלש.

בשנה שעברה פרשתי בשלב רבע הגמר, אחרי שהדיחו את אלה הנדרסון ולפי המגוון המאכזב של אקטים שיש העונה נראה לי שיש מצב שאת העונה הזאת אני אנטוש אפילו בשלב מוקדם יותר. נו אני מניח שזה תלוי בבחירות שניקול וגרי יעשו. אולי הם יצילו את העונה הזאת, למרות שמהמבחר שיש אצלם העתיד לא ממש ורוד.
כעת לענייננו... מבחינתי, בכל הפרק הזה, היו אולי 2 "אודישנים" שהיו שווים משהו ושניהם היו אצל הבנים(כבר אמרתי שלדעתי הבנים הולכים לדבר חזק העונה בזכות הטווינרס?). הבחירות של לואי, ממה שהראו, היו מוצדקות(מהמבחר שהיה), אבל לדעתי היחיד שיצליח להגיע באמת רחוק הוא לוק. אגב, מישהו באמת הופתע לגלות שצמד האודישנים שהראו בצורה חלקית אצל הבנים ואצל האוברס לא עברו?

לגבי שרון... לדעתי שרון עשתה טעות גדולה כשהיא בחרה להעביר לתכניות החיות 3 אקטים שדי יושבים על אותה משבצת. היא אמרה שהיא רוצה לזכות השנה, נכון? זה לא הולך לקרות! עם כל הפיצול קולות בצד האקטים שלה, אני חושש שהיא הולכת לאבד שתיים מהן מאוד מהר. ג'וזף לפחות היה יכול להכניס קצת גיוון לקבוצה שלה, אבל היא בחרה לשלוח אותו הביתה. בכל מקרה, לדעתי, אף אחד מהאוברס לא הצליח להרשים באודישן שלו בשלב הזה והיה ברור לגמרי שסם תגיע לתכניות החיות מהרגע שהיא נכרנסה אל חדר השופטים באודישן הראשון שלה.
בכל מקרה, לטעמי, היה פרק משעמם. לפחות הכרוז שלהם חזר. הוא קצת חסר לי עד עכשיו.
אגב...לא אהבתי את איך שהם בחרו לערוך השנה את השלב הזה. הייתי מעדיף שימשיכו אם איך שהיה עד היום - חלק א' - כל ההופעות אצל כל השופטים/מנטורים. חלק ב' - התוצאות.

בתקווה שהחלק האחרון של "בית השופטים" יהיה מוצלח יותר...

למעלה