אקס פקטור UK - שבוע 2.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
אקס פקטור UK - שבוע 2.

לא נפתח עדיין שירשור ואני ראיתי את זה באיחור של כמה ימים אז.... אני חושב שהגיע הזמן לפתוח אשכול לשבוע השני. אולי הפעם יהיו יותר תגובות, אבל נסתפק גם בכמה שהיו בשבוע הקודם - עכשיו אחרי שהמנהלת עזבה.

מחר ומחרתיים(שישי ושבת) הפרקים ישודרו גם בהוט, אז אני מקווה שב-3 הימים הקרובים, כשהאשכול עדיין קופץ, יהיו כאן תגובות ואולי אפילו נצליח לפתח פה דיונים קצת יותר ארוכים.
.

עד השידור ישל הפרקים בארץ יש כמובן להקפיד על סימן ה
היכן שצריך.

שנתחיל?

is00

New member
בקצרה.

נתחיל בכך שנציין שזה היה השבוע האחרון של שלב "האודישן בחדר". בשבוע הבא מגיעים לשלב "האודישן בארינה" שיהיה מול 4 השופטים ועוד 10000 צופים.

ולפרקים עצמם... אתחיל בכך שאומר שהם כנראה שמרו את כל היותר טובים לתכנית האחרונה, כי היו לא מעט כאלה. היו טובים, אבל כמובן שאת רובם אני לא רואה שורדים את השלב הראשון של הבוט קאמפ. חוץ מזה מאוד הפריע לי השבוע שלא היו שום להקות שהראו השבוע. נו, כנראה זה אומר שהולכים גם השנה לבנות הרבה להקות חדשות מהסולואיסטים.
בפרק הראשון השבוע, לטעמי, הייתה רק אחת שבאמת התבלטה - מוניקה מייקל. לצערי לא נראה לי שהיא תשרוד את בית השופטים(אם היא תגיע לשם).

בפרק השני זה כבר היה משהו אחר... קייסי ג'ונסון היה מוצלח, אבל אני לא רואה אותו מגיע לבית השופטים. משהו בקול שלו מיושן מדי לתכנית ונראה לי שהם יעדיפו את ג'ק וולטו שהיה גם בפרק על פניו. למייקל רייס יש קול באמת טוב, אבל האישיות שלו תמנע ממנו להגיע רחוק בתכנית, נראה לי. קיילי מאנרס הכי הרשימה אותי בפרק הזה, אבל אי אפשר היה לדעת מהאודישן שלה מה המנעד הקולי שלה, וזה משהו שנצטרך לראות בהמשך. אמילי מידלמאס גם הרשימה אותי עם הקול, אבל היא מזכירה יותר מדי את לוסי ספראגן מלפני 2 עונות, והבעיה שלה היא שאין לה את האישיות של לוסי. נראה לי שיש סיכוי שנראה אותה בבית השופטים, אבל נראה לי שרוב הסיכויים שהיא תודח רגע לפני השלב הזה. קריאנה קובל גם הרשימה, אבל הקול שלה קצת...רגיל מדי, לטעמי(כשזה מגיע לדיבות של עולם המוסיקה).

danlevin1

New member
היו כמה בולטים

Kerrianne Covell
Paul Akister - חייב היה להיות שנה שעברה וברור שחייב להיות השנה , זמר פשוט מעולה
Lola Saunders
Ben Haenow - קול ממש מגניב , אישיות חביבה

snirf

Active member
לפול יש פוטנציאל אבל מסכים עם שריל...

שהוא "עשה יותר מדי" בשיר אחד...
בן ביצע גירסא יפה לשיר יפה ain't no sunshine

snirf

Active member
גם אני שמתי לב למחסור בלהקות

היה רק פרק אחד שהתמקד בהם...והוא מהשבוע שעבר, וגם כן לא מספיק.
מקווה שבשלב הארינה יראו גם מתמודדים שלא הראו/התמקדו בהם בשלב החדר

snirf

Active member
שבוע הבא בארינה
יוותרו על שלב?

איך זה היה בעונות שהוסיפו את שלב ה"אודישן בחדר"? פשוט שלב נוסף, או שויתרו על ה"בוט-קאמפ"?
כי כך נוצר מצב לדעתי של יותר מדי שלבי סינון...

הפרק הראשון של השבוע הנוכחי כלל כמה וכמה מתמודדים מעניינים
בין היתר(נעזר ביוטוב):
טן-הבחורה שחוגגת כל היום והגיעה שיכורה לאודישן
שמח שלא ויתרו עלייה, היא טובה ואני מקווה שהיא תגיע לנבחרת! (בתקווה שתיקח את התוכנית ברצינות)
בן-ששר את Ain't no sunshine
מוניקה-ששרה שיר מקורי על אחותה
ג'ק-הבחור ששר את waves

מעצבנים אותי המתמודדים ששרים את השירים החרושים "say something" "all of you"

לא התרשמתי מג'ייק, זה שהופיע אחרון (וניקול לא העבירה אותו לפני שנתיים) וגם לא מהבחור ששר וויטני יוסטון והשופטים התלהבו ממנו

יותר מדי פוקוס על הבחורה שמתלהבת שהיא כוכבת גדולה ושרה מוזיקת אינדי...שבהתחלה לא עברה, אבל אחרי ששרה את השיר שלה(נשמע יפה)-העבירו אותה. הקול שלה לא-משהו לטעמי
הבחורה שאמרה לסיימון Kiss my ass
ועוד פעמיים חח

היה רק פרק אחד שהתמקדו בלהקות וזהו
אני מאוד מקווה שבשלב של האודישן בארינה יראו גם מתמודדים שלא הראו בשלב החדר...
מחכה כבר לשבוע הבא!

is00

New member
בהתבסס על שנה שעברה - לא.

הבוט קאמפ ימשיך במתכונתו משנה שעברה - משמע שלב קבוצתי שכנראה כמעט ולא יתעכבו עליו(חוץ מב"אקסטרה פקטור"), בגלל שלב "הכיסאות המוסיקליים" שבו יהיה הסינון ל"בית השופטים" ולאחריהם שלב ההופעות החיות.

snirf

Active member
יש ערוץ ביוטוב שמעלה את האקסטרה פקטור?

העונה כבר היו כמה דברים שווים באקסטרה ששווה להשלים?

is00

New member
לא שאני יודע על כזה.

לפעמים בערוץ של האקס פקטור הם מעלים קטעים גם מהאקסטרה פקטור, אבל לרוב יש מעט כאלה.
&nbsp
חוץ מזה האקסטרה פקטור בעיקר נועד... לבדר, ככה שרובם המוחלט של האודישנים שראו שם היו אודישנים גרועים.

מעבר לאודישנים האלה יש ראיונות עם השופטים ועוד כמה פילרים ל-45 הדקות של כל פרק של האקסטרה.

snirf

Active member
HOT מקדימים את העלאת הפרקים-פער של 3 ימים בלבד

כבר לא צריך לחכות לסופ"ש(פער של שבוע)...HOT יעלו את הפרקים לVOD כבר בימים שלישי ורביעי, כלומר, פער של 3 ימים מהשידור בבריטניה

למעלה