אקס פקטור USA טופ 8

Bar Ben David

New member
אקס פקטור USA טופ 8

למה אף אחד לא פתח עדיין?

ג'וש עף??? למה??????????????
אני באמת לא מבינה את האמריקאים היחידי שיש לו באמת פוצנטציאל מודח?
אני במקום ההפקה עושה הדחה משולשלת שבוע הבא וחותכת ישר לגמר.

יש לי מין תחושה שהאקטים של סיימון שורדים רק בגלל שהם של סיימון לא בגלל כישרון וזה עצוב

מזל שיש אקס פקטור ישראל!!!!!!!!!!!!!!!

Uri04

New member

יאדה..
אמריקה גזענית (גם לילי וגם ג'וש? בט'נקס גיבינג?? והם עוד היו מהטובים אתמול. מה נסגר, אמריקה?)

פאולינה פסיכית על כל הראש
"הוא סקסי, הוא לטיני - קרליטו אוליברוווו!" דממה באולפן. ג'וש עולה לבמה.

Bar Ben David

New member
דעותיי...

התכנית הייתה מאוד באווירת חג ואפילו סיימון היה שופט רך (מידי!)

הכי טובים של העאב בלי ספק אילונה וג'וש

מיד אחריהם נתנו הופעה מעולה ג'ף אלכס וסיירה וקרליטו

סיצועים שלא אהבתי במיוחד: לילי

בוטם 2 ריון (הייתה צריכה לעזוב) ורסלסט רואוד צריכם לתת הופעה של החיים שלהם בשביל לשרוד את השבוע הבא( אלו גם הבוטום 2 שיהיו שבוע הבא הם פשוט הכי פשוט טובים בתכנית.

תוצאות: לילי? באמת אמריקה זמרת אמיתית זה שהיא יכולה לצאת עם סיימון זה לא אומר שהיא מבוגרת מידי וג'וש? נו באמת המעומד הכי פונציאלי להיות כוכב פופ אמיתי, מה קורה אתכם?

סיימון בטח יחתים את ג'וש כמה שיותר מהר ויפה שעב אחת קודם מההופעה של הקאבר של פאולה, סיימון כבר סימן אותו(גם אני!!!!)

אם אילונה תמשיך לתת ביצועים כמו שהיא נתנה בתכנית היא לוקחת את התחרות כי היא ברמה אחת מעל כולם כשהיא לא עושה מה שדמי אומרת לה, סיימון ממש צדק שהוא אמר לה שהיא כמו בובה ששרה ורוקדת אבל בתכנית האחרונה היא הייתה צעולה וראו איזה סוג אלבום היא יכולה להוציא..

השיר שמשותף היה מצויין ומיסטר בובלה כל כך חמוד.

is00

New member
יש לך יותר מדי אמון במצביעי התכנית.

לצערי הרב המיתוג של "רסטלס רואד" כ-3 בחורים יפים(שבמקרה גם שרים קאנטרי) עובד טוב טוב על המצביעים(מצביעות) הפראיירים של התכנית, שמה שמעניין אותם(אותן) זה המראה של האקטים ולא שום דבר אחר...

Bar Ben David

New member
ההצבעות לרסלסט רואוד ומסקנות

נראה לי שהסיבה המרכזית להשארות הלקהות בתכנית היא שסיימון הוא הנמטור שלהן והמצביעים (המצביעות) חושבים שאם סיימון הוא המנטור תוולד להם הצלחה כמו של וואן דיירקשן בעולם,
מה שלא ממש נכון, איזה קהל יש לאמבלם 3 ופיפת' הרמוני מחוץ לגבולות אמריקה?

הם באמת חתיכים אבל אין שום קשר/ הרמוניה בנהם למרות שמנסים ליצור בינהם קשר אחד מהם אמר שהם "משפחה" זה ממש כמו הקשר של חברי וואן דיירקשן.

אם רסלסט רואוד ימשיכו שבוע הבא על חשבון אילונה או ג'ף אז אני ממש אכעס על האמריקאים.
התחלתי לחבב את אלכס וסיירה הלוואי שהם יחזיקו מעמד לפחות עד לרבע גמר

הגמר לדעתי יהיה בין אילונה ג'ף וקרליטו, השניים שילחמו על הניצחון זה אילונה וקרליטו, אני בעד אילונה שייתן לדמי טעם טוב על פי שמועות היא עוזבת העונה.
הסיבה היחידה שקרליטו יגיע לגמר הוא שבאמת יש לו פונציאל מכירות גדול בעיקר בקהילה הלטינית, באנגלית הוא לא משהו טוב בדיוק כמו המנטורית שלו.

כל הטעויות שפאולינה עושה רק מבהירות את דרכה לדלת היציאה מהתכנית, מה שמשאיר בכס השופטים בנתיים את קלי ואומר שלפחות על פי שמועות אם התכנית חוזרת לעונה 4 אז ההפקה צריכה למצוא 3 שופטים, לא יקרים מה שנראה לי קשה כי כל הזמרים באמריקה תופסים תחת ורוצים לפחות את ה 10 מליון טוב חוץ מפאולה שלא ביקשה את הסכום הזה.

is00

New member
באקס פקטור לא נראה לי מצביעים על פי המנטורים.

את זה אפשר להגיד רק על הגירסא האמריקאית של THE VOICE, נראה לי.

בכל מקרה נראה שיש סיכויים מאוד קלושים שתהיה עונה 4 לתכנית. יצא לי לקרוא שיש מחשבות כאלה, אבל שבמקביל גם יקצצו את האורך של התכניות.

לגבי המנטורים...אם תהיה עונה 4, צריך להיפרד מסיימון ולשמור את קלי רולנד, לנסות להחזיר את ניקול שרזינגר(שעושה חייל בבריטי) אולי לשמור גם את דמי(אבל גם לי נראה שהיא לא תחזור לעוד עונה, אם תהיה אחת) ולהביא עוד שופט(ים), שהם בעיקר מפיקים מוזיקליים ולהפסיק את קרקס המשכורות המגוחכות. אפילו ב-THE VOICE האמריקאי לא נראה לי זורקים כאלה סכומים אסטרונומיים על המנטורים שלהם. אבל הכי חשוב - צריך להעלות את גיל הכניסה לתכנית ל- 14-15, לפחות.

השועל דווקא מקווה שדמי לא תמשיך לעוד עונה

ההדחות ההזויות והלא מוצדקות, כמו ג החלטות השיפוט המוטה והלא מקצועי של המנטורית הגרועה הזאת הרסו את כל העונה הזאת.
כך שהשועל מקווה שלא נראה אותה וגם לא את פאולינה כמנטוריות ושופטות בעונה הבאה, אם בכלל תהיה עוד עונה של X פקטור בארה"ב.

Bar Ben David

New member
עונה 4

סיימון חוזר לבריטית ורק קלי לא יכולה להחזיק תכנית אז בעצם אפשר להיפרד כבר

Uri04

New member
ממש ממש לא

רסטלס רואד ואלכס וסיירה הם הכי פופולאריים כרגע בקרב המצביעים, ואני מניח שא&ס הם המנצחים.

NP16

New member
אין מצב

קרליטו לא יהיה בגמר , הפיינל 4 בטח יהיה ג׳ף, אילונה ו2 הלהקות ,ֿומשם אני לא יודע מה יהיה . אני מקווה שג׳ף ייקח את העונה. אבל אין לי ספק שקרליטו וריון הבאים בתור ובטח שלא יצליחו להתברג לפיינל 3.

מה שהשועל לא אוהב בתוכניות הללו

מה שהשועל לא אוהב בתוכניות הללו, מלבד ההדחות ההזויות והלא מוצדקות של מתמודדים טובים ומוכשרים שמגיע להם להמשיך ואף להיות בגמר, זה שהשופטם משקרים למתמודדים בפנים שזה היה הביצוע הכי טוב שלהם, כשהביצוע למעשה לא טוב. כמו שקרה אמש עם ריון, ששרה שיר שלא מתאים לה ונתנה הופעה מביכה ולא נעימה לעין, אך כל השופטים כולם שייבחו אותה ואף אמרו לה שזה היה הביצוע הכי טוב שלה בתוכנית. ובסוף היא מצאה את עצמה בוטום 2 נלחמת מול ג'וש לוי שלא תודח, וניצלת ברגע האחרון ע"י סיימון שהחליט שלא להחליט והעביר את ההחלטה לצופים בבית. (השועל תוהה למה הוא לא עשה זאת עם רייצ'ל פוטר
).

ריון צריכה להתמקד בשירים כמו זה שביצעה הערב, בבוטום 2, ובשירים הקודמים שלה בתחרות, שירים מלודים יפים ומרגשים, שאותם היא שרה ברגש ועם כמה שפחות נפנופי ידיים והבטת המום שלה. ולא לחזור לעולם שוב על הטעות שהיא עשתה אמש, שהוכיחה שוב עד כמה דמי המנטורית שלה גרועה, שנתנה לה ככה להופיע ולהביך את עצמה. ועוד שקרה לה שזו היתה ההופעה כי טובה שלה העונה.

Uri04

New member
מסחריות, זה למה

מבחינת ההפקה הזאת (או התכנית בכללותה): רייצ'ל = זקנה, לא שווה לפמפם אותה מסחרית כי גם ככה סיכויי ההצלחה שלה מוטלים בספק. ריון = צעירה, בגיל של קהל המצביעים/קוני הדיסקים, יש לה פוטנציאל למנף קריירה.
זהו. אין פה באמת שיקולים של איכות, אלא פוטנציאל מסחרי נטו. לטייט, לדוגמא, היה פוטנציאל מסחרי למרות גילו המתקדם. לרייצ'ל לא היה. זה ביזנס, בייבי.

Uri04

New member
זקנה במונחים של התכנית

היא אפילו צעירה ממני ("קשיש בן 31"
), אבל שוב - זה הכל תלוי בקהל היעד של התכנית, והוא ברובו לא מורכב מאנשים בגילך ובגילי, אלא הרבה הרבה יותר צעירים (לא סתם הם מלהקים כל כך הרבה בני נוער לתכנית - הם הבינו שזה משתלם כלכלית).
לגבי הגרסא הבריטית - אני עדיין בספק ענק אם סם ביילי תזכה; באופן כללי אין הרבה "אוברז" שזכו בתכנית הזאת על כל גרסאותיה. וגם אם יקרה הנס והיא תזכה, זה אומר שזה קרה כי היא באמת באמת טובה. ועם זאת - אני לא יודע איך הם ישווקו אותה אחרי הזכייה ואיזה מין אלבום יהיה לה. קאברים כמו של סוזן בויל? נהה.. הסיבה שסוזן הצליחה למכור הוא בגלל סיפור הסינדרלה שלה והאודישן הבלתי נשכח. לסאם אפילו אין את זה, וההפקה של התכנית יודעת את זה..

למה מי יותר טוב מסאם ביילי שם העונה?

השועל לא צופה בגרסא הבריטית, בגלל שפספס חצי עונה, רק בביצועים של סאם ביילי ביוטיוב.
אבל מי יותר טוב מסאם ביילי העונה שאתה בספק אם סאם ביילי תזכה?

למעלה