מאוכזב מאוד מהשבוע
ביקורת
וואו איזו נפילה דרסטית, אני מופתע!
התפלאתי שבחצי הפרק הראשון הם התמקדו בכאלו שעשו פדיחות מעצמם ולא ברור איך הם עברו את שלב החדר(ואת רובם גם לא ראינו בשלב ההוא), חשבתי ש"שלב הצחוקים" נגמר בשלב הראשון אבל לא...הוא השתלט גם על מרבית שני פרקי השבוע ולא בכדי. מסתבר שגם אלו שהיו מוצלחים בשלב החדר ועוררו ציפייה לקראת השלבים הבאים-נפלו בוומבלי...והאמת שהיה מביך לראות את זה פעם אחר פעם
ציפיתי לאיזו נקודת אור אבל אשכרה שני הפרקים היו נפילה רצינית, מלא מתמודדים שהיו מוצלחים בשלב החדר או שעברו כי השופטים ריחמו עליהם(מביך) או שהודחו בלי התחשבות וחבל(כמו איימי שמאוד ציפיתי לראות אותה אחרי האודישן המרגש)...ואני תוהה לעצמי-
מה יהיה הלאה אם כבר בשלבים המוקדמים אין מתמודדים חזקים שבולטים? מה יהיה בשלב הבוט-קאמפ כמה כבר אפשר לנפות? אם בקושי יש מוצלחים...
עושה רושם שהם "בונים" את העונה על פול(שהודח מהעונה הקודמת), אנדריאה(הצרפתי/איטלקי/וואט-אבר), וג'יי האבא...ו-וואלה לא עפתי מאף אחד מהם(וזאת בניגוד לשופטים שיצאו מגדרם ועל מה?
)
אני ממש רוצה להאמין שעוד לא ראינו הכול, ושיהיו הפתעות בהמשך כמו מתמודדים שלא נחשפו, ושהבחירה לנבחרת לא תהיה כזאת צפויה וברורה מאליה(כמו שהיא נראית עכשיו)...כי אם כן אז חבל, זה לא אופייני לבריטית! איפה האיכות? י
יתכן כי סיימון הביא איתו את המנחוס מהאמריקאית? מקווה שלא
עוד כמה נק':
מישהו יכול להסביר לי מה מצאו בקיילי מנרס(הביישנית עם הקול החלש)? השופטים נותנים לה יותר מדי קרדיט...איך לעזאזל היא עברה ואיימי לא?
יש מתמודדים שלא ברור איך העבירו אותם(כמו הצמד ההזויים בני 51), אבל אם כבר אחד שכן הגיע לו לעבור בשביל הפאן בינתיים זה סטיבי
קרוע (מה הסיכוי שהוא יגיע לשלב הלייב-שואוס ויהיה ה"ריילן" של העונה?)
כל שתי התוכניות הסתכלתי במבט של WTF? למסך עד ששתי הלהקות עלו, ואז הגיעו הופעות ראויות...אוברלוד עושים רושם רציני
ושיראו כבר עוד להקות! למה מקפחים את הקטגוריה הזאת?
וסתם עיינתי בערוץ של X פקטור ביוטוב ונתקלתי באודישן של הצמד הזה-
http://youtu.be/3Y2yeXP0thM
שמישהו יסביר לי למה זה לא נכנס לפרקי השבוע?! הרבה יותר נורמאלי ממלא ביצועים שכן הוכנסו
מקווה ששבוע הבא תגיע הישועה