אקס פרטור UK - שבוע 3.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
אקס פרטור UK - שבוע 3.

האשכול לשבוע השלישי נפתח...בתקווה שהפעם יהיו יותר תגובות. היום ומחר(שישי ושבת) הפרקים ישודרו גם בערוצים הפתוחים של הוט.
השבוע התחיל שלב האודישנים בארינה שיימשך גם בשבוע הבא.

מתחילים.

is00

New member
רשמיי.

מעט מאוד בלטו בצמד הפרקים האלה, לטעמי.
אבל לפני - כמה מילים על השופטים: נראה ששריל היא השופטת היחידה שיש לה גם טיפת היגיון בשיפוט שלה לאודישנים. בעיקר כשזה מגיע ל"Joke Acts" שבבריטניה כל כך אוהבים, לצערי. לשם שינוי היא לא ממהרת להגיד "כן" במקרים האלה. האמת היא לרוב עושה את הדבר הנכון ואומרת - "לא".
מל בי קצת מאכזבת. בעיקר יחסית לפעמים שהיא התארחה כשופטת אורחת בעונות הקודמות, אבל ללא ספק היא מצליחה להיות משעשעת לפרקים.
לואי וולש ממשיך להיות השופט הכי מאוס ומיותר, אבל כנראה אין מה לעשות וצריך לחיות איתו.
סיימון משעשע, אבל אני חייב להגיד שלפעמים הוא נותן יותר מדי משקל בהחלטות שלו לצד הבידורי וה...פיזי(ליתר דיוק - המראה החיצוני) של הנבחנים מאשר לקול שלהם וזה חבל לי.

אה ולפני שאני אשכח...שמישהו יביא לשופטים מנקי אוזניים! מה הם שומעים שאני לא?

ולפרקים עצמם - אז מי בלט? מעט מאוד. בראש ובראשונה זאת כמובן לורן פלאט. "אוברלואד" גם הרשימו. כך גם פול אקיסטר ו...זהו. לצערי מתוך ה-3 האלה היחידה שאני רוצה לראות גם בהופעות החיות לא נראה לי תגיע אליהם.

מעבר לזה היה ממש עצוב לראות כמה אקטים לא הצליחו לעמוד בלחץ של האודישן בארינה. בעיקר קיילי מאנר, שלצערי הוכיחה לי שהבעיה הכי גדולה שלה, כרגע, היא...טוב 2 הבעיות שלה הן - המנעד הקולי שלה והחוזק המנטלי שלה.

אגב אני חייב להגיד שהשבוע באקסטרה פקטור היו אקטים יותר מעניינים מאלה שראינו באקס פקטור שעברו הלאה.

snirf

Active member
לא היו צריכים להעביר את קיילי

ותהיה טעות אם היא תגיע לשלב ההופעות החיות...בעצם עם ההיצע של העונה הזאת-אני לא אתפלא אם היא כן תגיע.
עצוב להגיד אבל אוברלוד היחידים שהרשימו אותי השבוע...
&nbsp
באמת? אני מקווה שזה לא יסכל לאותם מתמודדים ש"לא עברו עריכה" לתוכניות המרכזיות(אלא רק לאקסטרה פקטור) את הסיכויים להגיע לשלבים מתמקדים(כמו הצמד ששמתי בסיכום שלי)-אבל אני כנראה תמים...

danlevin1

New member
אהבתי

את פול אקיסטר ואת האוהב כלבים אנדריאה ששניהם באותו סגנון פחות או יותר
ויש להם פשוט קול יוצא מן הכלל
אהבתי את ג'יי ג'ונס ולורן
סטיבי ריצי - אחד שאתה רוצה לשתות איתו בירה , אחלה בחור , אחלה חוש הומור אבל קולית זה לא זה

snirf

Active member
מאוכזב מאוד מהשבוע
ביקורת

וואו איזו נפילה דרסטית, אני מופתע!
התפלאתי שבחצי הפרק הראשון הם התמקדו בכאלו שעשו פדיחות מעצמם ולא ברור איך הם עברו את שלב החדר(ואת רובם גם לא ראינו בשלב ההוא), חשבתי ש"שלב הצחוקים" נגמר בשלב הראשון אבל לא...הוא השתלט גם על מרבית שני פרקי השבוע ולא בכדי. מסתבר שגם אלו שהיו מוצלחים בשלב החדר ועוררו ציפייה לקראת השלבים הבאים-נפלו בוומבלי...והאמת שהיה מביך לראות את זה פעם אחר פעם
ציפיתי לאיזו נקודת אור אבל אשכרה שני הפרקים היו נפילה רצינית, מלא מתמודדים שהיו מוצלחים בשלב החדר או שעברו כי השופטים ריחמו עליהם(מביך) או שהודחו בלי התחשבות וחבל(כמו איימי שמאוד ציפיתי לראות אותה אחרי האודישן המרגש)...ואני תוהה לעצמי-מה יהיה הלאה אם כבר בשלבים המוקדמים אין מתמודדים חזקים שבולטים? מה יהיה בשלב הבוט-קאמפ כמה כבר אפשר לנפות? אם בקושי יש מוצלחים...

עושה רושם שהם "בונים" את העונה על פול(שהודח מהעונה הקודמת), אנדריאה(הצרפתי/איטלקי/וואט-אבר), וג'יי האבא...ו-וואלה לא עפתי מאף אחד מהם(וזאת בניגוד לשופטים שיצאו מגדרם ועל מה?
)
אני ממש רוצה להאמין שעוד לא ראינו הכול, ושיהיו הפתעות בהמשך כמו מתמודדים שלא נחשפו, ושהבחירה לנבחרת לא תהיה כזאת צפויה וברורה מאליה(כמו שהיא נראית עכשיו)...כי אם כן אז חבל, זה לא אופייני לבריטית! איפה האיכות? ייתכן כי סיימון הביא איתו את המנחוס מהאמריקאית? מקווה שלא

עוד כמה נק':
מישהו יכול להסביר לי מה מצאו בקיילי מנרס(הביישנית עם הקול החלש)? השופטים נותנים לה יותר מדי קרדיט...איך לעזאזל היא עברה ואיימי לא?

יש מתמודדים שלא ברור איך העבירו אותם(כמו הצמד ההזויים בני 51), אבל אם כבר אחד שכן הגיע לו לעבור בשביל הפאן בינתיים זה סטיבי
קרוע (מה הסיכוי שהוא יגיע לשלב הלייב-שואוס ויהיה ה"ריילן" של העונה?)
כל שתי התוכניות הסתכלתי במבט של WTF? למסך עד ששתי הלהקות עלו, ואז הגיעו הופעות ראויות...אוברלוד עושים רושם רציני
ושיראו כבר עוד להקות! למה מקפחים את הקטגוריה הזאת?
וסתם עיינתי בערוץ של X פקטור ביוטוב ונתקלתי באודישן של הצמד הזה- http://youtu.be/3Y2yeXP0thM
שמישהו יסביר לי למה זה לא נכנס לפרקי השבוע?! הרבה יותר נורמאלי ממלא ביצועים שכן הוכנסו

מקווה ששבוע הבא תגיע הישועה

danlevin1

New member
באמת?

דווקא מאובלוד הכי התרשמת? הם בסדר , ברור שיהיו להיט
אצל הבנות אבל לא נפלתי , אני מחכה יותר ל ONLY THE YOUNG
לדעתי פול ואנדריאה נהדרים , הם חביבים ויש להם קול פשוט מעולה!!

snirf

Active member
זה בדיוק מה שעצוב... (וזה כבר לא ספוילר)

שאוברלוד היו היחידים שבאמת נתנו אודישן טוב לטעמי...כל השאר הועברו בחסד או שהם אוברייטד(כמו 3 הגברים שציינתי).
את אנדריאה אני לא סובל(ומה הסיכוי שהוא לא יגיע ללייב שואוס?
), פול יכול להיות טוב אבל בינתיים עושים יותר מדי רעש סביבו שזה מעצבן...כנ"ל לגבי ג'יי.

snirf

Active member
משהו מפחיד מX פקטור אוסטרליה

ראיתי שביצעו שיר שאני מכיר ואוהב, אז רציתי לראות איך אותה מתמודדת ביצעה את השיר...ותראו איזה ביצוע מביך, ממש
http://youtu.be/LOf0vty4M-k
&nbsp
דיפדפתי שבוע קדימה, ואז בכלל קיבלתי מופע אימה:
http://youtu.be/siBDcaS7K64
הלבישו אותה בצורה כ"כ לא מחמיאה...כל הלוק...הקולות שהיא עושה...היא גם מזייפת...שמישהו יסביר לי מה זה?
אני בשוק

danlevin1

New member

ובסוף היא הודחה שבוע אחרי הביצוע הזה
היא הייתה על הפנים בשבועות האחרונים והודחה בצדק
זה אומנם קורה לאומנים הכי גדולים אבל לי יותר הפריע הלוק
שעשו לה וגם זה שהיא סתם צרחה בשירים האחרונים באופן מוגזם

danlevin1

New member
לא בעיניי

אחד העונות האהובות עליי, את כל ה-7 מתמודדים שנותרו אני אוהב
יש אחלה ביצועים

LeAnnDylan

Well-known member
תגידו

ראיתי בפייסבוק של טוליסה שהיא הצטלמה עם לואי באיזה לוקיישן אקזוטי. יש מצב שהיא השופטת האורחת שלו בבתי השופטים השנה?
אם כן זה תירוץ מספיק טוב בשבילי לצפות בפרק/ים האלו.
אם לא, למה לעזאזל היא טורחת להצטלם איתו

is00

New member
לבאות.

אכן כן טוליסה תהיה השופטת האורחת של לואי העונה בבתי השופטים.

למעלה