אקס, קשרים ומסקינטייפ

neuron

New member
אקס, קשרים ומסקינטייפ ../images/Emo5.gif ../images/Emo26.gif

משהו שכתבתי באחת מתקופות השיא ביחסי עם הנהלת תפוז. משהו על רוח הצנזורה שלפעמים מנשבת במחוזותינו... זה היה עוד יום שבת קיצי חם ולח. המזגן היה מקולקל, הטלביזיה כהרגלה הייתה משעממת, הנוף האורבני נחסם על ידי הבניין שמול חלון. חיפשתי דרך לברוח. התיישבתי מול המחשב והתחלתי לגלוש בפורומים של "חפוז". לאחר שוטטות מייגעת בפורומים שונים כמו פורום "עונג שבת בהנהלת מין וחמין", פורום "בני 30 + נשים לחוצות", פורום "פגישות עיוורות לחרשים-אילמים" ופורום "תנו לחיות מכות" החלטתי לקפוץ לבקר בפורום החביב עלי, פורום "זיוני שכל". התחלתי לקרוא כמה מההודעות בפורום שנכתבו על ידי הכותבים הקבועים, הגבתי לכמה הודעות, והעברתי את הזמן בלחיצה על "ריפרש" ובדיקה של מה חדש... ...ואז זה הופיע – ההודעה שלה! ההודעה של אותה אלמונית שבאה ומבקרת מפעם לפעם. אותה אלמונית שבאה, מפזרת את ההודעה שלה ברחבי כל הפורומים של "חפוז", ואז שוב נעלמת... מבלי לשרשר מילה להודעות אחרות ...מבלי להגיב. באה והולכת... ...אותה אלמונית המכנה עצמה "הנהלת הפורומים של חפוז". ישבתי מול המסך ובהיתי ממושכות בהודעה שהיא השאירה הפעם: הנהלת הפורומים של חפוז גאה להודיע שהיום, החל משעה 17:00, יתארח בפורום "גאווה והסרת שיער בשעווה" הפרוקטולוג ד"ר מעוז צור-שועתי. כמו כן הנהלת חפוז שמחה להודיעה על פתיחתם של שני פורומים חדשים: פורום "חתולים, דגים ומה שביניהם" - פורום שילמד אותך כיצד למשל תוכל לרצות את החתול של אישתך בעזרת דג הזהב המאוס של בנך, ופורום "פג תוקף" - פורום שייעץ להורים טריים כיצד להתמודד עם מקרים בהם ילדם הפג תוקף אותם. המשך גלישה נעימה! ...המשכתי להביט בהודעה. מנסה להבין מנסה ללמוד משהו על אותה אלמונית אבל יכולתי רק לדמיין אותה לדמיין את גופה הדק רוכן אל המקלדת את אצבעותיה הארוכות מדלגות בקלילות ובמהירות בין המקשים את מסך המחשב משתקף בעיניה הירוקות... ...החלטתי לשלוח לה מסר אישי! מסר שבו אני אבטא את התחושות שלי והסקרנות שלי כלפיה התלבטתי היססתי שלחתי... ...חלפו פחות משלוש שעות היא הגיבה! החלפנו בינינו מסרים החלפנו מספרים קבענו להיפגש עוד באותו היום בחמש! הגעתי למסעדה בה קבענו, קצת פחות מרבע שעה לפני הזמן. הזמנתי לעצמי רק מיץ חפוזים... ...וגם סטייק אנטריקוט, סלט גדול, ובראוניס עם קפה הפוך לקינוח ...רק כדי להעביר את הזמן. בשעה חמש בדיוק היא הגיע. היה קשה להחמיץ את הנהלת הפורומים של חפוז כשדמותה הופיע בפתח המסעדה. היא התנשאה לגובה מטר תשעים ...ובערך גם לאותו רוחב. היא הייתה לבושה בחליפת עור מעוטרת במסמרי פלדה. היא הבחינה בי כשמבטי נעוץ בה ופי פעור והחלה להניע את גופה השרירי לעברי כשהיא מפלסת דרכה בין השולחנות תוך דריסת כמה מהסועדים האחרים. היא נעמדה מולי ושאלה במבט חתום "אתה נוירון?" "כ ...כן ..כן" עניתי לה בקול חנוק. היא התיישבה בכיסא ממולי, הביטה אל הסטייק שהונח לפני רגע קודם, הושיטה את ידה, לקחה את הסטייק ובלעה אותו שלם. "אני הנהלת הפורומים של חפוז, אבל אתה יכול לקרוא חפוז בקיצור" היא אמרה תוך שהיא מנגבת את פיה בשרוול החולצה שלי. "חפוז זה תמיד בקיצור" מלמלתי לעצמי. "מה?!" היא גערה "אמרתי שאת... את את יכולה גם לנסות מהסלט" הצעתי לה כשאני מנסה להתאושש. "לא אוכלת סלטים" היא השיבה "זה בגלל הרוטב שמנת?" שאלתי "לא, זה מטעמי מצפון" היא השיבה כשמבטה עדיין חתום. המשכנו לשבת. התבוננתי בה שותק בזמן שהיא כילתה את הבראוניס וההפוך שהזמנתי לעצמי. "מה אתה נועץ מבט?!" היא שאלה בטון מאיים "מה?" שאלתי "אני שאלתי מה אתה נועץ מבט???" "...אההה ...אמממ ...זה פשוט בגלל שאת קצת שונה ממה שציפיתי" השבתי. חפוז הביטה בי במבט זועף: "לא היית צריך להגיד את זה! זה נורא פוגע" היא אמרה. "אני מצטער, לא התכוונתי ש..." "זה בסדר..." היא קטעה אותי "...זה נמחק". חשבתי על נושא שיחה בכדי להפחית מהמבוכה: "אז מה את חושבת על..." "אוף שתוק! כמה אתה מדבר" חפוז קמה מכיסאה, לפתה בחוזקה את צווארי וגררה אותי אל מחוץ למסעדה לכיוון ביתה. "איזו יד גדולה יש לך!!!" אמרתי לחפוז כשאני מבועת. "למה אמרת את זה?! זה נורא מעליב!" "אני מתנצל, זה פשוט ש..." "לא משנה..." היא קטעה אותי שוב "...זה נמחק"... ..."אנחנו עוד מעט מגיעים" היא אמרה לי והחלה לגרור אותי אל מעבר הכביש כשתוך כדי היא דורסת רוכב אופנוע. הגענו לדירתה של חפוז. החלונות בדירה כולה היו מוגפים ורק אור מועט חדר דרך הרווחים שבין התריסים. היא גררה את גופי חסר האונים אל חדר השינה, והשליכה אותו על המיטה. "תמתין כאן! אל תזוז!" היא ציוותה. היא ניגשה לארון חדר השינה שהיה עשוי עץ כבד והוציאה ממנו כמה חבלים. "אמממ... אני חושב שיש כאן אי הבנה" אמרתי בנימה מבולבלת. "אי הבנה? ...איזו אי הבנה???" שאלה חפוז. "תביני, זה לא משהו אישי, פשוט נראה לי ש..." "אתה נורא אופנסיבי!..." קטעה אותי חפוז "...אתה כל הזמן פוגע בי!" "אני ממש מצטער..." "לא חשוב!... זה נמחק!". חפוז לפתה את ידי וקשרה אותם בחבלים אל מיטת הפלדה הגדולה. היא המשיכה וקשרה גם את רגלי. היא ניגשה לדלת הארון האחרת, והוציאה משם גבר נמוך ושדוף לבוש במסכה וחליפת עור. "ומי זה?! ...מי זה זה שיצא מהארון?!" שאלתי מבולבל "זה גרש, האקס שלי" "ומה זה הגרזן הגדול שיש לו ביד???" שאלתי באימה "...זה האקס של גרש" השיבה חפוז. "חה! חחחהה!!! חה! חה! חה! חה! חה!" המשיך גרש בצחוק שטני כשהמבט הרצחני בעיניו פרץ אל מחוץ למסכה שלראשו. "אולי כדאי שנלמד להכיר קצת יותר טוב אחד את השניה לפני שהקשר בינינו יקבל מאפיינים יותר פיסיים. תביני זה פשוט..." "אוף! לעזאזל! אתה מדבר יותר מדי ...אבל אני יודעת איך לחסום את זה" אמרה חפוז ...היא ניגשה שוב לארון הוציא מסקינטייפ וחסמה באמצעותו את פי" "וואוא! מוווומומ! מאוומוו!!!" אמרתי כשפי חסום "זה היה נורא מעליב! לא היית צריך להגיד את זה!!!" אמרה לי חפוז "ווממוואא, וומאאווו..." "לא משנה..." קטעה אותי חפוז "...זה נמחק". וכך מצאתי עצמי בדירתה של חפוז כשפי חסום במסקינטייפ, ידי ורגלי קשורות למיטה, כשמעלי ניצב האקס עם האקס... ...התעוררתי בפתאומיות כשאני מזיע. "זה היה רק חלום?" הרהרתי לרגע. הסתכלתי סביב והבנתי שאני בדירה שלי, יושב מול המחשב. על מסך המחשב הייתה רשומה הודעה: גולש יקר! עקב שימוש מוגזם בסרקזם בפורום "הכה את המומחה" גישתך לפורום זה נחסמת. במידה ואתה מעוניין להסיר את החסימה, פנה אל מנהל הפורום "גרש". תודה, הנהלת הפורומים של חפוז... הערה: הקשר בין הדמויות והאירועים בסיפור לבין דמויות ואירועים במציאות וירטואלית יותר או פחות הוא מקרי לחלוטין. במידה ובכל זאת ישות כלשהי תמצא סיפור זה כפוגע... ...אז לא נורא, כנראה שזה מן הסתם ימחק.

נתן.ל

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד על זה ../images/Emo11.gif

מצויין, נורא צחקתי. אפילו שכניראה כבר קראתי את זה בעבר.

עזוריאל

New member
אלוהים ישמור-לאחר שהקטע

הזה הופץ ע"י מחברו בכל פורום אפשרי בתפוז,ולאחר שנעשה על זה דיון בכנסת, ומליאת האו"ם כבר הפכה בו אין ספור פעמים הוחלט בנאס"א לשלוח אותו עם רכב החלל הראשון שיוצא למאדים והנה הוא שוב פה, ממוחזר ולעוס היטב. שמישהוא ינקה את הקיא לפני שיקרא פה אסון.

עזוריאל

New member
לא רע ממש לא רע, ואל תבין אותי לא נ

כשראיתי את הקטע בפעם הראשונה אהבתי מאד וצחקתי בפה מלא, אבל פה זה פורום שחור אז אני משחיר. אחלה קטע , תוציא חדשים(כמו שכבר עשית) שנאמר- כשאין מה להגיד -שותקים.

el presidente

New member
שאין מה לגיד - שותקים..?

מיצטער שאני פורץ פה לדלת פתוחה.... אבל... אדון עזוריאל....מכיוון שאותך ראיתי..אז אני יפנה את זה אלייך... מה ניסגר עם כל אלה שיודעים לתת ביקורת אבל לא יודעים ליתרום? כל אלה שניכנסים ואומרים "זה פורום שחור?..אבל לא מצחיק! "... ואז שאומרים להם.."יאלה..תנו בראש....תנו חומר חדש/איכותי" הם נעלים כאילו בלעה אותם האדמה. בקיצור...מה קורה....לך יש משהו חדש..משוה מקורי...משהו מעניין? או שאתה בקטע של ביקורת (שאין רע עם זה)...כי אם כן...אז יש פה תור של כמה "חכמים"..שעושים רעש של כאילו... אז ממך אני תופס אינטליגנאט....בוא...תן ...תצטרף לחיק 907.... תן לנו בראש.

omni96

New member
אדיייייייייייייייייר

רגע רגע זה באמת אתה כתבת???

M.Z

New member
ההודעה הזו, היא שגרמה לי לפנות

אליך ולהציע לך להשכן אצלנו. הרעיון והביצועים מעולים.

neuron

New member
אם רק היית יודע

על שרשרת האירועים שקדמה לכתיבת ההודעה הזו. הפורומים של תפוז עמדו על סף מלחמה כוללת. אני ועמיתי שקלנו אפילו להפעיל את ארסנל האמצעים הלא קונבנציונלים שעומדים לרשותנו... ...מי יודע, אולי מתי שהוא בעתיד זה עוד יקרה. מעניין מתי ההנהלה תחליט שדברים שקורים כאן בפורום לא נוחים לה.

el presidente

New member
אחחח..אני זוכר שפעם היית אומר לי

את המישפט "הרעיון והביצועים מעולים." אז מה...מצאת משהו חדש לשחק איתו..איך..איך קוראים לו? ...ניורון? זה בא גם בצבע מטאלי?

M.Z

New member
בחייך נשיא, הוא זה סתם משחק

אותך אני אוהב.

el presidente

New member
אתה גם אוהב את ילדי גן רינה...

זה עושה את זה חוקי?! עד היום אני לא מבין איך התחמקת מעונש על זה שליום הולדת של אחת הילדות שם הבאת קונדומים מחוספסים "להגברת ההנאה שלה" בטטעם תות ובננה ותלית אותם בתור בלונים...איך?!.....איך!?..

M.Z

New member
סליחה, את ילדי גן רינה אני מבקש לא

להציג כאבן נגף במעכת היחסים שלנו,כשאותך לקחתי פעם ראשונה מגן רינה, מה חשבת? שאתה היחיד? ידעת את זה כל השנים, אז אל תהיה פתאום תמים ותרים גבה. איך יצאתי מהסיפור עם הבלונים? פשוט מאוד, הסברתי לגננת המזועזעת שהבלונים הובאו משיעור זיאולוגיה שאני מרצה עלייו ב"אוניברסיטאית הפתוחה" והמיצגים מלמדים על העדפות הרביה של בעלי החיים ולכן הם נקראים "בלוני זיזים לגירוי עיזים", מתברר שהגננת לא מפותחת הרבה מהילדים, והיא קנתה את הסיפור בשניה. שלא לדבר על זה שהיא רצתה הדגמה על הנדנדה בחצר המשחקים.

el presidente

New member
תגידלי..אפרפו גן...

מה עם התוכנית שלנו ליבנות גן ילדים תת קרקעי במרתף ביתך? חשבנו אולי ליקרוא לגן "גן בלחץ".. שבו כל הילדים יכונסו במרתף...ניבנה להם גן מישחקים מחביות ישנות צמיגים משומשים...מטות ברזל חלודים ומסמרים.. במקום ארגז חול נעשה ארגז עם שיברי זכוכית... כל יום ארוחה חמה...מלפני יומיים... זה יוצא לפועל? כי מאסטר כבר שבוע הולך עם התילבושת של הגננת... ושאני אומר תילבושת..אני מיתכוון לזה שהוא הולך עם העור של הגננת אחרי שהוא פשט ממנה את עורה.

M.Z

New member
הכל עדיין בתוקף

נתקלנו בבעיה אקוסטית קלה, קולות הילדים הצווחניים האלו חודרים את קירות המרתף והשכנה הזקנה שממול עם העיני נץ פוקחת עיין על הבית שלנו כל הזמן. הזקנה זה לא סיפור, עד מחר הנושא מטופל והיא מוצאת את עצמה מאושפזת תחת כפיה בצו החתום על ידי הפסיכיאטר המחוזי שדרך אגב זה אני, ובנושא הרעש, מצאנו צמר סלעים נדיר שיכול לבודד, כרגע כרובי עדיין מנסה לגזוז את הסלעים בהר מירון כדי להפיק מהם מספיק צמר לכל המרתף, תמשיך כרובי תמשיך, בסוף תצליח לגזוז שם משהו.

כRובי

New member
אני עובד על זה ..אבל זה ייצטרך קצת

להמתין ... בינתיים, זוכר שאמרת שאתה רוצה לעשות מחיצות גבס לחדרים השונים במרתף, אבל אין לך גבס? הלכתי במיוחד ושברתי לעצמי את כל ארבעת הגפיים (המאסטר עושה עבודה נפלאה עם מגף ממוסמר של שומר מחנה אלמוני) ועכשיו יש לנו מללללא גבס !

el presidente

New member
../images/Emo6.gif ..אפרופו גבס...

1. שמתם לב שעל אגן שבור אי אפשר שים גבס (צרוף מיקרים?) 2. וכולנו זוכירם את הכתובת הגרפיטי באזר מחלף כפר שמריהו.. "אופנוענים מכורים לגבס"....

M.Z

New member
צמר סלעים - יש, גבס-יש, מה חסר לנו?

אה כן, לך תקטוף חמניות ותעשה לנו שמן חמניות, תסיק זיתים ותכין לנו שמן זיתים ו..... לא יודע איך, אבל תכין גם שמן תינוקות.

למעלה