אקרובטיקה

noa eyal1

New member
אקרובטיקה

שלום לכולם! שמעתי שיש נבחרת אקרובטיקה במעין צבי. מישהי מכירה מקרוב את הקבוצה ויכולה בטובה לתת לי קצת פרטים? כמו כמה שעות אימון, איך הקבוצה הזאת יחסית לקבוצת אחרות בתחום? בתודה מראש, נועה

FIRES SHADOW

New member
היי נועה

במעין צבי יש קבוצות אקרובטיקה רבות מתחרותי דרך ליגה, עממי, טרמפולינה ואפילו טריקינג ופארקור. על איזו קבוצה בדיוק את מדברת? אכן נפתחה קבוצה חדשה בימי ראשון ורביעי מ8 עד 10 מגיל 14 ועד שנמאס. ההתקדמות היא אישית-כמה שתרצי וכמה שתוכלי.

FIRES SHADOW

New member
שאלה בנושא לנועה חורש

שלחתי תשובה בנושא בהודעה פרטית, אבל מכיוון שהקבוצה חדשה אשמח לפרסם אותה בפורום במידה ויש מעוניינים נוספים ועל מנת למנוע שאלות בעתיד. זה יהיה בסדר?

זה בסדר

פרסום קבוצה כזאת הוא רלבנטי לגולשי הפורום ויכול רק לתרום. עם זאת, ידוע שבאינטרנט מסתובבים לא רק "אנשים טובים" והגונים, ולכן לא ראוי לפרסם מספר טלפון סללורי/פרטי של מאמן כזה או אחר. את יכולה לפרסם את כל הפרטים על הקבוצה, כולל כתובת ואם יש מספר טלפון של המשרדים או משהו בסגנון אז גם אין בעיה (כי זה בטח גם ככה מפורסם), אם אין, אז מספר טלפון פרטי אפשר יהיה לקבל רק במסר אישי, למי שבאמת מתעניין בקבוצה.

FIRES SHADOW

New member
קבוצת אקרובטיקה וטרמפולינה

תודה נועה אז למי שמעוניין-נפתחה קבוצה חדשה לבוגרים באולם הספורט של קיבוץ מעיין צבי (מכבי צפון) בימי ראשון ורביעי מ8 עד 10 בערב. מגיל 14 ומעלה. הקבוצה פועלת במתכונת של האימונים הפתוחים בהדר יוסף ווינגייט למי שמכיר, כשהרעיון הוא שיש מאמן באולם למי שצריך עזרה והכוונה אבל עוזרים אחד לשני ומתקדמים בקצב אישי וכמה שרוצים. הקבוצה עוסקת בכל תחומי האקרובטיקה-התעמלות מכשירים, אקרובטיקה, טרמפולינה, טריקינג ופארקור וכל מה שתרצו בעצם. כולם מוזמנים להגיע לשיעור ניסיון, טלפון ניתן לקבל במסר אישי. שאר הפרטים תקבלו באולם =)

eshop2010

New member
גם אותי מעניין לדעת מה זה

אם אפשר לשאול

אני אסביר ויתקנו אותי אם אני טועה

אסביר מה שאני יודעת ו- fires shadow תתקן אותי אם אני טועה. טריקינג אני ממש לא בטוחה, זה למעשה אקרובטיקה בפס, לא? פארקור זה כל מיני תרגילי כוח, כמו למשל להיתלות על סולם/עמוד כשכל הגוף במצב מאוזן, תליות משונות על טבעות, מתח ומקבילים שווים; ונראה לי שיש תרגיל גם שרצים על קיר ועושים ממנו סלטה אחורה.

FIRES SHADOW

New member
טועה בהחלט =]

לפארקור יש הסבר מצויין בויקיפדיה http://he.wikipedia.org/wiki/ %D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%A8 יותר טוב מזה אני לא אצליח להסביר. לטריקינג יש הסבר פה http://tricksrael.com/index.php?option=com_content&task=view&id=65&Itemid=56 או בסיכום ממש קצר לעצלנים שביננו-שילוב של סוגים שונים של אומנויות לחימה ואקרובטיקה מסוגים שונים, כך שכל "טריקסטר" יכול ליצור סגנון ייחודי משלו. לרוב אלה שני סוגי ספורט "אורבניים" והארדקור למדיי, אבל כדי למזער את כמות הפציעות, לומדים תרגילים בשלבים הראשונים בתנאים בטוחים יותר של אולם-כמו סלטות שונות מגובה או תרגילי אקרובטיקה שונים על מזרונים לפני שעושים אותם על דשא או אספלט.

הקישור לא עובד

הקישור לפארקור לא עובד. כתבתי את דבריי על סמך דיון שהתנהל בעבר כאן בפורום, ובו גולש שמתאמן בפארקור הסביר מה זה ונתן דוגמאות מלוות בסרטונים מהיוטיוב, וזה מה שראו שם.

למעלה