אקרילאמיד - עד כמה אתם מודעים לו ונוהגים בהתאם?
האמת שאני לא הייתי ער לענין ו"בזכות" YNET התעוררתי.
כעת, אני חוכך בדעתי ביחס לאכילת הפלאפל מהסויה שהכנתי למשל וביחס לעוד הרבה דברים הקשורים למזון ואכילה. האם זה באמת שווה התייחסות או שפשוט צריך ל"דלג"?
מעניין מה אתם אומרים?
הנה קישור לכתבה בוואינט >> [URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4989785,00.html[/URL]
הנה קישור למקור >> [URL]https://www.food.gov.uk/science/acrylamide-0[/URL]
האמת שאני לא הייתי ער לענין ו"בזכות" YNET התעוררתי.
כעת, אני חוכך בדעתי ביחס לאכילת הפלאפל מהסויה שהכנתי למשל וביחס לעוד הרבה דברים הקשורים למזון ואכילה. האם זה באמת שווה התייחסות או שפשוט צריך ל"דלג"?
מעניין מה אתם אומרים?
הנה קישור לכתבה בוואינט >> [URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4989785,00.html[/URL]
הנה קישור למקור >> [URL]https://www.food.gov.uk/science/acrylamide-0[/URL]