ארבעה גורים

Yukita

Active member
מנהל
ארבעה גורים

ג'ינג'י-לבן, אפור-כסף, שחור ולבן עם חלקים מנומרים

בערך בני חודש וחצי

צצו ליד דלת הכניסה לעבודה שלי, מישהו כנראה עשה טעות והאכיל אותם ממש ליד הדלת בזמן החגים כשכולם היו בחופש.
למה טעות? כי כעת הם מייללים ומפריעים לנכנסים ויוצאים, כבר מתלוננים עליהם. שאלה של זמן לפני ש"יסלקו" אותם.

לפיכך זקוקים לאימוץ דחוף. אשמח להביא למאמץ או אומנה מתאימים. לא הצלחתי להעלות תמונות, אבל אשלח צילומים למי שירצה. נראים בעקרון בריאים. אפשר אחד או יותר.
[email protected] 0506950866 סמס או דוא"ל בלבד.

Yukita

Active member
מנהל
תמונות של הגורים

יש ממש אחד בכל צבע!!!! מבחר למאמץ הפוטנציאלי. תנו להם צ'אנס!

אנא עיזרו להפיץ.

Yukita

Active member
מנהל
עדיין לא נמצא פתרון אפילו לאחד מהם...

ויש ממש כל צבע שאפשר לבקש...

nati6589884

New member
האפור מהמם.

הייתי לוקח אותו אבל הבעיה שאני גר עם הורים וזה בעייתי אם אני יכול אני יצור איתך קשר.

Yukita

Active member
מנהל
הם עדיין מחכים...

כמובן שלא מומלץ לקחת אם יש בעיות (עם הורים או כל נסיבות בעייתיות אחרות שיכולות לגרום למאמץ או לגורים או לכולם יחד קושי אמיתי ומסוכן להמשך הדרך).
&nbsp
כרגע יש להם אמא וזה משהו חשוב, הצרה היא רק שהמיקום הוא כזה גרוע מבחינת נראות לעיני האנשים הלא-נכונים.

nati6589884

New member
זה בעיה כי הורי לא מוכנים..

אני דברתי איתם אני ינסה לשכנע אותם אני יחזור עליך אם אני יצלח יש לך הודה פרטית. מקווה מאוד שיקחו אותם.

Yukita

Active member
מנהל
אין טעם להפעיל עליהם לחץ

זה הבית שלהם, וזה לא ייצא לך טוב.
&nbsp
מאוד יעזור גם פשוט להפיץ את המידע עליהם, בתקווה שלא ייעלמו לפני שיימצא פתרון.

nati6589884

New member
אני אנסה להפיץ את זה הלאה.

יידבר עם הורי אולי הם מכירים מי שהוא שרוצה.

Yukita

Active member
מנהל
רמת הדחיפות עלתה

אמנם הגורים הוזזו (עם אמם) לנקודה קצת יותר נוחה מבחינת הקרבה למקום העבודה, כמה מטרים קצת יותר רחוק (לא מדהים אבל שיפור מסוים) אבל---
הם מפתחים דלקות עיניים...

ניקיתי להם את העיניים פעמיים עם תה, וזה עזר מעט ליום, ליומיים, אבל כעת שוב הם במצב לא טוב. אחת כבר ממש עם עין עצומה למרות הניקוי בתה... כדי להציל את הראייה צריך טיפול רפואי (פשוט, אבל קשה לבצע בחוץ ובמקום העבודה גם אי אפשר מבלי להסתכן בכך שההנהלה תנקוט נגדי בצעדים משמעתיים. ההנהלה כאן נגד חתולים).

אין באפשרותי לקחת 4 גורים הביתה, זה הרבה מדי. אבל אם מישהו מוכן לקחת שניים, אקח את שני הנותרים וכך נציל את הראייה שלהם יחד... מישהו מוכן?

למעלה