ארבעה חודשים של פיפי מחוץ לארגז

Meirav Flum

New member
אוכלים אוריג'ן קט קיטן

היו החלפות לרויאל קנין גסטרו, רויאל קנין סנסטיב והילס יורינרי בגלל מקרים רפואיים. לאחרונה עם הטיפול ההתנהגותי מקבלים חטיפים שונים וכנראה יותר מדי מהם...
אוניקס שוקל כ-7 ק"ג והוא חתול ארוך וגדול. הוטרינר מעריך שהוא צריך לשקול כ-5.5 ק"ג. טיגר שוקל כ-7.5 ק"ג שזו עליה רצינית בשנה האחרונה אחרי שאיבד משקל כשבלע כדור ספוג לפני שנה וסבל מהקאות עד שהחפץ יצא אבל טיגר הוא הגרגרן משלושתם. לידיה שוקלת 5.1 וצריכה לשקול 4.5. האמת שהופתעתי שאוניקס במשקל עודף כלכך כי הוא סרבן אוכל וחטיפים וכל החלפה היתה טראומטית לו.
עד היום לא שקלנו את הכמות היומית אלא דאגנו לקערה מלאה תמיד (לא מלאה עד השפה, אוכל שעמד יותר מדי הם לא אכלו, מלאה ומחודשת כל פעם שמתרוקנת).

dimitrygo

Active member
מנהל
אם את עדיין על השק הקודם של 6.8 ק"ג אז אולי כדאי לחשוב על

החלפת מזון. אני כבר קניתי שק חדש של 5.4 ק"ג והוא כניראה כ"כ טעים שהחתולים שלי אוכלים ממנו פי 2. אני מקווה שהם יירגעו עם הזמן אבל עברו כבר 3 שבועות וזה עוד לא קרה.
&nbsp
אפשר לנסות את וויסונג http://www.inter-pet.co.il/rec/1415-Vitality-אופטימל-ליין-של-וויסונג-לחתולים

Meirav Flum

New member
היינו כבר על השק החדש וגם אני שמתי לב שהם אוהבים אותו

היתה לנו גם עליה משמעותית במשקל עם מזון גסטרואינטסטינל שהיה שמן במיוחד.
עכשיו אנחנו במעבר לc/d סטרס מופחת קלוריות. לדעת תמר, הוטרינרית ההתנהגותית, עצם המעבר לאוכל דיאטטי תתחיל מגמת הרזיה, אני מתכוונת לשקול ולעקוב יותר מקרוב על הכמויות שהם צורכים ולנסות להפחית עד למנה המומלצת.

Yukita

Active member
מנהל

למעלה