ארבעה סדרות של הערוץ בוטלו באמריקה!

dht160

New member
ארבעה סדרות של הערוץ בוטלו באמריקה!

חדשות רעות. תתחילו להיפרד מכמה סדרות שאתם אוהבים בערוץ. הלוח של אמריקה לעונה הבאה מתפרסם השבוע ואלה המבוטלות: המתמודד פגישת מחזור 8 כללים פשוטים הברבור גיא

מה? לאאאאאא!!

המתמודד-אחלה סדרה .הריאלטי שאני הכי מכור לו עכשיו.!!!בעסה!! פגישת מחזור-שלא יחזור.סדרה נחמדה לא יותר. 8 כללים פשוטים-אני לא מאמין!!!אין לסדרה הזאת במקרה רייטינג מעולה של מיליונים??למה הם עושים את זה? הברבור-סדרה מאוד יפה!כל הבית שלי היה רואה את הסדרה!! שאלה!! כמה רייטינג יש להופ ופיית,8 כללים פשוטים ופחות ממושלמת?

JTיXל

New member
כמה דברים...

המתמודד-אני לא חושב שזה יהיה אותו הדבר בעונה שניה. פגישת מחזור-אפשר לחיות בלי 8 כללים פשוטים-היו עד כה 3 עונות אז נזכה לראות עוד איזה 40 פרקים. ברבור-לא נורא

Nielle

New member
8 כללים??..אוי..

והברבור קצת חבל, אבל 8 כללים לגמרי!

אני חושב ש דווקא

8 כללים ירדו בגלל המוות של ג'ון. הסידרה בהחלט לא אותו דבר בלעדיו. ובנוסף לכך, הם לא הצליחו למלא את המקום שלו כמו שצריך (מן הסתם). בקיצור, הם ירדו בגלל שהם פחות טובים מלפני שנה ומשהו. המתמודד זה ריאלטי של עונה אחת. ופגישת מחזור זו סידרה מיותרת.

JoHnYmYsTeR

New member
יששש אין פגישת מחזור!!

זה נגמר.. הברבור כבר איבד את כל העניין 8 כללים פשוטים זה לא אותו דבר בלי השחקן שגלם את דמות האבא.. והמתמודד ריאלטי של עונה אחת כמו שאמרו פה

Aviad1987

New member
ומצד שני -

יש מבול תוכניות חדשות שעתידות לעלות. אני מקווה לראות את הטובות שבהן בערוץ

יש כמה סדרות חדשות...

כבר עוד שבוע תעלה "הרווקה 3" (ג'ן שאפט) עוד שבועיים(נראה לי)תעלה העונה השנייה של "לגדול עם גוטי". "הישרדות 10 " תעלה ב-25.10 סופר נני באמריקה אוטוטו צריכה לעלות לשידור. וסדרה חדשה שיס מאוד מתעניינים בה היא NUMB3RS.

lim02

New member
וואיייייי

לגדול גם גוטי זו אחת הסדרות הכי טובות שישששש אני רואה את זה ב-star world וזה מדהים-תקשיבו לי!.

yasminale

New member
הישרדות ב-25.10?! כ"כ רחוק?!

אני לא אחזיק מעמד! :( למרות שממה ששמעתי, זו עונה די גרועה. ממש לא אהבתי את 9. הישרדות בלי רופרט זה לא שווה.

TheCharm

New member
מה פתאום! איזה שטויות!

זה ב-25.6 או ה-26.6 לא זוכר בדיוק. איך הגיעו לעשירי?! ולגדול עם גוטי סדרה קלילה שאפשר לראות תוך כדי שעושים אלפיים ואחת דברים אחרים. אגב על מה זה נאמברס?

איריס12

New member
מה פתאום!!!

נכון עונה 9 הייתה גרועה, אבל עונה 10 בדיוק ההפך!! ראיתי את זה וזאת עונה מעוללללללללללללה!!!

R y a n O

New member
סופר נני זה מה שהיה פעם בערוץ 3

ואני חושב שיש שידורים חוזרים באמצע הלילה של התוכניות. או שזאת סדרה אחרת? אם כן על מהי? ועל מה הסדרה NUMB3RS?

סופר נני

זו סידרה על מטפלת שבאה לבתים עם ילד/ים לא מחונכים שקשה להשתלט עליהם... היא מלמדת את ההורים איך להסתדר איתם ואחרי תוכנית של 3 שבועות הילדים הופכים לרגועים ומחונכים... פשוט קסם

המתמודד הייתה מעולה... אבל לא נורא

פגישת מחזור במילא מתדרדרת ואין לה הרבה מעריצים... הברבור גם איבדה את הקסם שלה כואב לי רק על 8 כללים פשוטים אבל היא עשתה ניראה לי 3 עונות... ובלי האבא אני לא יודע עד כמה זה באמת יפה...

למעלה