ארבעת האפשרויות...ל "מבוגרים בלבד"?

LoveEros

New member
ארבעת האפשרויות...ל "מבוגרים בלבד"?

פתחתי לי בלוג TV. ב "עריכת התכנית שלי" היו לי האפשרויות הבאות: הרווק/ה: המופע של ג'ו שמו הישרדות פגישת מחזור ב "הישרדות" היה כתוב: אם יש לכם אומץ ותעוזה, ואתם לא בוחלים בשום אמצעי כדי להגיע למטרה, "הישרדות", היא התכנית בשבילכם. סימנתי את "הישרדות" מתוך הבנה שהסימון של "הישרדות" יסווג אותי לחדרים של "מבוגרים בלבד". היום שוטר 12 ביקש ממני להפסיק את השידור מאחר ואני בחדר כללי ולא בחדר "מבוגרים בלבד". שאלה: איזה מבין ארבעת האפשרויות עלי לסמן כדי שאני יסווג לחדר ל "מבוגרים בלבד"??? הצאת ייעול: תוסיפו כפתור ב "עריכת התכנית שלי" עם המלל המפורש "מבוגרים בלבד" על מנת למנוע בלבול על ידי פותחי בלוקים עתידיים. תודה, LoveEros

Y0NaTaN

New member
לאחר שתפתח את הבלוג ותשתמש בו,

פנה לאחד משוטרי הבלוגים ובקש מהם שיעבירו אותך לקטגורייה מבוגרים בלבד. כמו כן, מותר לשדר תוכניות כאלו מ-22:00 בלילה בלבד.

De-Panther

New member
לפי מה שאני זוכר...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כשפותחים את הבלוג אפשר לסמן V לייד האם זה בלוג למבוגרים בלבד או לא יכול להיות שהם הורידו את האפשרות הזו

LoveEros

New member
Y0NaTaN, בכל יום לבקש משוטר???

Y0NaTaN, לא הבנתי
, בכל יום שאני פותח את הבלוג שלי אני צריך לבקש משוטר שיעביר אותי לחדר מבוגרים בלבד??? האפיון של צט תפוז הוא מעולה
ולכן לא ניראה לי הגיוני שתפוז לא חשבו על כך. להיות תלוי בפעולה של שוטר בכל פעם שאני פותח את הבלוג שלי
???!! האם מישהו יכול להגיד לי היכן הRadio box או ה Check box לסימון של מבוגרים בלבד? תודה
, LoveEros

De-Panther

New member
מספיקה פעם אחת לבקש|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

וזה יהיה לך ככה לכל הזמן

בחירת "למבוגרים בלבד"

כאשר פותחים תכנית חדשה - אכן יש את ארבעת הקטגוריות שציינת, אבל בנוסף יש מתחת לקטגוריה של המופע של ג'ו שמו - מקום לסימון של מבוגרים בלבד, אותו עליך לסמן על מנת לעבור לשידורים אלו. ברגע שבחרת קטגוריה זו, אין אפשרות לחזור לחדר רגיל.

למעלה