ארבע ישראלים נפצעו בתאונה בתאילנד

ארבע ישראלים נפצעו בתאונה בתאילנד

שמעתם, ארבע תרמילאים ישראלים בשנות העשרים לחייהם נפצעו במהלך התהפכות מיניבוס ליד הגבול הקמבודי. לאחר התאונה התקשר אחד המטילים לקונסול ישראל בתאילנד ישראל דביר שמיהר להגיע למקום התאונה כדי לוודה שהישראלים מקבלים טיפול נאות . כמה מילים משלי כמה נחמד לשמוע, מרטיט את הלב לראות שדואגים לנו, אחוות אחים, אנחנו ישראלים וישראלים נשאר בכול מקום ובכול מצב יש מי שידאג לנו בשעת צרה. הארבעה הועברו לבית חולים פרטי ליד בנקוק.

היכן שמעת את זה??

מוזר מאוד אני כל היום ליד הרדיו לא שמעתי על זה גם באתרים של חדשות שה לא מופיע ונכון באמת יש אחוות אחים אני כשהייתי בהודו חליתי בדזינטריה קשה היו לי איזה 40 מעלות חום כל היום שכבתי במלון לא יכולתי לזוז פתאום אני רואה שתי בנות ששואלות אותי אם אני חולה מסתבר שהשמועה הזו רצה ממש מהר והם הגיעו במיוחד למלון שבו התאכסנתי על מנת לבדוק אותי (הן למדו אחיות בארץ) זה היה מדהים אני במשך שעה וחצי רק הודיתי להם זה באמת אחד הדברים המדהימים של "להיות ישראלי" הקטע המאוד גרוע של "להיות ישראלי" זה הקטע שבו לא כל כך אוהבים אותנו בגלל כל הבלאגן שאנחנו עושים ולמען באמת בצדק זה מגיע לנו. אנחנו לפעמים באמת חיות ולא פעם אכלתי אותה רק בגלל היותי ישראלי ולא משנה כמה מנומס הייתי ונתתי כסף מראש בשבילם עדיין אני ישראלי.

למעלה