ארבע שאלות לגבי חומרי נגרות מטבח
1 - למה כולם ממליצים על סנדוויץ' אדום? הרי ממילא הוא מצופה בפורמאיקה. 2 - איזה סוג של סנדוויץ' אדום צריך לדרוש ואיך יודעים שמה שהנגר מביא זה אכן הסוג שהוזמן. 3 - מה עם צירים לדלתות - איזה סוג לבקש? 4 - תחתיות מגירות - מה הכי טוב, מה הכי זיפת?
1 - למה כולם ממליצים על סנדוויץ' אדום? הרי ממילא הוא מצופה בפורמאיקה. 2 - איזה סוג של סנדוויץ' אדום צריך לדרוש ואיך יודעים שמה שהנגר מביא זה אכן הסוג שהוזמן. 3 - מה עם צירים לדלתות - איזה סוג לבקש? 4 - תחתיות מגירות - מה הכי טוב, מה הכי זיפת?