ארבע שנים ויומיים עם הטרשת

anat11

New member
ארבע שנים ויומיים עם הטרשת ../images/Emo127.gif

חגגנו, הטרפצת ואני, ביום ראשון, ארבע שנים ביחד. לפני ארבע שנים בדיוק נרדמו לי הרגליים יום ממש לא בהיר אחד (גשם זלעפות היה, האמת). זהו, מתנת יומולדת 30 (שהיה זמן קצר קודם). והיום - אחרי 3.5 התקפים (על אחד לא הצליחו להחליט עד היום) די קלים, טפו טפו חמסה חמסה (וכו´ וכו´), שחלפו להם, שלומי מצוין (ועוד כמה יריקות נגד עין הרע). הלוואי ארגיש כך תמיד. רק בריאות ואושר, ענת

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif ענתוש!!! ../images/Emo24.gif

האמת? אני לא כל כך יודעת מה להגיד, זה לא בדיוק "יום הולדת" משמח.... אבל אם רואים את החיובי שבדבר, אחרי 4 שנים שלומך מצויין (טפו טפו טפו, חמסה חמסה... מה עוד אומרים? מלח מים מלח מים? ומה עוד - אה היריקות (רק בשבילך חומד!!
) אז ענתי, מאחלת לך את כל הבריאות שבעולם המון אושר שלא יהיו עוד התקפים ושתרגישי יותר ויותר מ-צ-ו-י-י-ן כל יום שעובר מכל הלב רומי

@diver

New member
יום הולדת ../images/Emo39.gif

היי ענת´וש גם לי בקרוב יהיה יום הולדת לטרפצת זה התחיל בפסח שני 1984 ונמשך בהמשכונים קלים עד 1988 ומאז (tpu*3) נאדה גורנישט שרק ימשיך כך בידידות קובי

RomiVais

New member
קובי ידידי ../images/Emo24.gif

תענוג לראות אותך איתנו!!
מה שלומך? מצטרפת לטפו טפו טפו שלך!!! מה חדש אצלך? מה קורה? בסוף לא הגעת לצלול באילת, נכון? מקווה שהכל מצויין, בכל התחומים ושבמשפחה כולם בסדר - ראית? משפחתנו התרחבה
יש נכדים, יש ילדים ויש בדרך..... שווה להישאר
שתהיה לך שבת נפלאה ביותר ורק טוב מכל הלב רומי

למעלה